Ben whatsapp grubundan ayrildim. Persembe aksami gece 12 de hayirli cumalar mesaji, kandil kutlamalar, bayramlarda mesajlar, yarin kermes duzenleyelim kim ne pasta yapacak mesajlari, ogretmenler gununde ogretmene ne hediye alalim mesajlari, piknik yapalim, brunch yapalim... icinde derslerle ilgili bir tane mesaj yok bu arada. Hicbir etkinlige de artik katilmiyorum cok gerekmedikce.
Bosanmis anne olarak ne hissettiginizi cok iyi anliyorum. O yastaki bir cocuk icin de bu durumu empatiden yoksun velilerin ona yasatmasi kadar uzucu bir sey olamaz... heleki ozel durumunuzu soylemek istemeseniz de gelemeyecegim dediginiz halde neden diye olayi desmeleri de ayri bir uzucu...Gruptan ayrilmasaniz da bu tip mesajlara cevap vermeyin bence. Cevap vermek zorunda da degilsiniz. Calisiyorum deyin gecin..aslinda kimseye de hesap vermek zorunda degilsiniz... Onlar sizi anlayamaz, kendinizi de onlara anlatmaya ugrasip caninizi sIkmayin. Mesafeli olmak en iyisi.
Kiziniz ve sizin cok cok mutlu olmasini dilerim. Gozyaslariniza kiyamam. Bu tip insanlar icin uzmeyin kendinizi ne olur. Siz kiziniza sarilin, disaridaki diger insanlari bosverin. Sevgiyle kalin. Bu arada cocuk 5. sinifa gectiginde zaten arkadaslarindan ayriliyor yeni arkadaslari oluyor ve yeni whatsapp gruplari... ben gruba katilmamakta care buldum. Sadece sinif ogretmeni varsa gruba katiliyorum. Sadece velilerin oldugu grupa katilmiyorum. Size de oneririm.