- 11 Mart 2016
- 71
- 25
- 38
- 35
- Konu Sahibi dokuzdokuz
-
farz edelim ki öyle niye öyle baktın diye sorulur mu sokakta ki herhangi biri değil aynı işyerinde çalışan kişileriz bence söylenmemeliBilemedim dikkatli bakıyor olabilirsin
evli, yüzüme bakmadan konuşuyor öyle olsa yüzüme bakarak konuşurdu sanırım :)Bekar mı bu iş arkadaşı? Sanki ilginizi çekmeye çalışıyor da konu bulamıyor gibi hissettirdi bana.
evli, yüzüme bakmadan konuşuyor öyle olsa yüzüme bakarak konuşurdu sanırım :)
farz edelim ki öyle niye öyle baktın diye sorulur mu sokakta ki herhangi biri değil aynı işyerinde çalışan kişileriz bence söylenmemeli
kızlar merhaba, iş arkadaşım sigara istedi verirken de neden öyle bakın dedi şaşırdım o anda ders çalışığım ve kulaklık olduğu için anlamadım ne dediğini iki kere tekrar ettirdim o yüzden bakmış olabilirim, ama sorması garip geldi neyse geçen de çakmak istedim var ya da yok demedi ceplerine bakarken tekrar aynı şeyi söyledi gülerek neden baktın gibi bişey söyledi,şaşkınım, karşımda sen varsan görüş alanımda sen varsan duvarlara mı bakayim diyemedim bozmak istemedim zira kendisi benim üstüm olur , yeni öğretmenim izinleri falan ondan alıyorum .muhattap olmuyorum zaten gerekmedikçe ayrıca normal zamanlarda yüzüme bakmadan konuşan biri bu da dikkatimi çekmişti ,sizce bu davranışın anlamı nedir?ben nasıl davranmalıyım ?bu arada bu kişi erkek ve evli
bana aşık havası mı yaratmaya çalışıyor nedir ?ne düşünüyorsa pek hayırlı bişey değil ama onu anladım :)Baktığımı gördüğüne göre sen de bana baktın , sen ne baktıysan ben de ondan baktım de. sonuna da mal mısın ekle diyecektim ama iş arkadaşına bu pek olmaz sanki
nasıl yani?bence derdi başka. sakın çok muhabbetli olma. gerekmedikçe...
ilgini çekmeye çalışıyor bence evli barklı haliyle...nasıl yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?