ne baktın diyen iş arkadaşı

dokuzdokuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2016
71
25
38
35
kızlar merhaba, iş arkadaşım sigara istedi verirken de neden öyle bakın dedi şaşırdım o anda ders çalışığım ve kulaklık olduğu için anlamadım ne dediğini iki kere tekrar ettirdim o yüzden bakmış olabilirim, ama sorması garip geldi neyse geçen de çakmak istedim var ya da yok demedi ceplerine bakarken tekrar aynı şeyi söyledi gülerek neden baktın gibi bişey söyledi,şaşkınım, karşımda sen varsan görüş alanımda sen varsan duvarlara mı bakayim diyemedim bozmak istemedim zira kendisi benim üstüm olur , yeni öğretmenim izinleri falan ondan alıyorum .muhattap olmuyorum zaten gerekmedikçe ayrıca normal zamanlarda yüzüme bakmadan konuşan biri bu da dikkatimi çekmişti ,sizce bu davranışın anlamı nedir?ben nasıl davranmalıyım ?bu arada bu kişi erkek ve evli

Son düzenleme:
Bende zamsn zaman dalarim staj yerimde bi abla vardi ara ara hayirdir noldu oyle bakiyorsun derdi ben oyle hissederdim baktigimi onun dedigine gore ara ara uzun sureli bakiyirmusum ama sanirim o oyle dusundugu zamsnlarda bi yerlere dalip giderken bakis acim onda takili kaliyo

Iyi ki bi erkege bakip kalmiyormusum garanti yanlis anladilma olurdubi daha derse bakis acimdaydin dersin

Bekar mı bu iş arkadaşı? Sanki ilginizi çekmeye çalışıyor da konu bulamıyor gibi hissettirdi bana.

evli, yüzüme bakmadan konuşuyor öyle olsa yüzüme bakarak konuşurdu sanırım :)

Gerçi bu zamanda bekarı evlisi kalmadı bakan yine bakıyor da. Garip. "Nasıl bakıyorum merak ettim, rahatsız mı oluyorsunuz?" diye kibarca bir sorun bakalım. Tek yol sorarak öğrenmek gibi duruyor.

farz edelim ki öyle niye öyle baktın diye sorulur mu sokakta ki herhangi biri değil aynı işyerinde çalışan kişileriz bence söylenmemeli

Soylenmemeli tabiki bende çok duyuyorum bunu yani çok derin ve dikkatli baktığımi söylüyorlar ama ben öyle baktığımi düşünmüyorum ama bazı insanlar sevmez yüzlerine bakilmasini

Baktığımı gördüğüne göre sen de bana baktın , sen ne baktıysan ben de ondan baktım de. sonuna da mal mısın ekle diyecektim ama iş arkadaşına bu pek olmaz sanki

bence yüzüme bakma demeye çalışıyor kendi de bakmıyormuş belki bunu sadakatsizlik olarak görüyordur kendi içinde

direkt gözünün içine bakmayın siz de bakmanız gerektiğinde alnına bakın sonra etrafa bakın

Sizi yokluyor gibi geldi bana. Muhatap olacaginiz birisi is geregi. Sorarsa yine oyle bi manasi yok dersin.

Yüzünüze bakmıyorsa adam katı kurallara sahip bir tarikata bağlı olabilir belki. Öyle inandığı için bakmanızdan rahatsız olmuştur. Bunu da esprili bir şekilde sizi kırmadan dile getiriyordur. Dışarıdan nasıl biri gibi görünüyor? Hal ve hareketlerinden anlaşılır koyu dindar olup olmaması.
Sizinle iletişim kurmak için bahaneler üretiyor da olabilir. Biraz yakın davransanız işi ilerletebilir. Umarım bu ihtimal değildir.

Rahatsız oluyorsanız eğer afedersiniz demeniz yeterli bence,ben olsam böyle söyler bir daha da muhattap olmamaya çalışırdım.
Böyle tipler var ya kadınlarla muhabbet etmiyorlar,bir şey sorunca kafalarını çeviriyorlar falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…