Ya bir de ben onun çok yakın arkadaşına ilgi duyuyordum .Ama onunla arkadaş olduğunu bilmiyordum.Hatta belki malum şahıs yardımcı olur diye düşünüyordum.Hiç bilmese de hissetmiş midir acaba diye düşünüyorum.Sonra olmadı tabi.Bana göre değilmiş dedim kapattım konuyu.Sonra başka bir arkadaşın ilgisini fark ettim.Okul küçük.Öğretmeniz. Onu tanımaya çalıştım,elle tutulur bir şey olmasa da fazlasıyla ilgi duydum ona da o da bana.Tabi bı da olmadı.Bütün bunlara rağmen olma diye düşündüm.Yani hoş olmaz dedim.Ama o yaklaştı ,o ilgi duymaya devam etti.Şimdi onlar orda kaldı ama.Bilemiyorum,normal Bşr durum mu?Sen zamanında ısrarla arkadaşlık istediğin için şu anki niyetinden emin olamıyor belki.
Ya da taktik uyguluyor.
her ne yapıyorsa, kendince seni kazanmak için yapıyor gibi geldi bana.
Yazmadığında ya da atamadığında, hiç tepki vermiyor musun?
Öyle yapacağım,teşekkürler.Tek yapman gereken kaybetmekten korkmadan ilerle. Geri planda dur geldiğinde de hemen yumuşama o farketsin sendeki durumu ve o sorsun sana neden böyle davrandığını ona göre sen kendi düşüncelerini aktarırsın zaten
Evet, uzak mesafedeyiz.Kaçan kovalanır taktiği uyguluyor gibi. Aranızdaki mesafe uzak mı şuan? Belki de uzun mesafe ilişkisi istemediği için kafası karışık ama hala ilgisi devam ediyordur bu da tavırlarına dengesizlik olarak yansımıştır.
Olmayacak diyorsanız olmaz zaten. Ama kendisinin ciddi olduğu çok açık, siz istemezseniz ve farkederse bilmiyorum aynı şeyler olur mu. Tekrar aynı şeyleri yaşamak istemez. Hayırlısı olsun diyelim.Ben üsteleme taraftarı değilim zaten ,hep o yazıyor.Hatta ben ayıp olmasın diyorum bazen.O esnada da geri vites yapıyor.Haklı olabilirsiniz zaten kendisi ağır Abidir biraz da evlilik korkusu var zaten bahsetmişti.Ama benim ilişkiden beklediğim de hep bekleyen olmak değil.Olmayacak galiba.
Aslımda olabilir.Haklısınız.Zamanında ısrarla arkadaşlık isteyen birisi yeni şehre gidince benimle ilgilenirse bir durup düşünürüm
Boşta kalmış benimle takılıyor ama ortamı olunca “bana yine yalnızlar” olur mu acaba diye
Bence o nedenle biraz da o kaçıp kovalayıp kovalamadığınıza bakıyor
Az bekleyiversen ne çabuk fikir değiştiriyorsunBen 30 o 35 yaşında.Bunlar küçük şeyler.Ama buraya gelme planı var.Belki yüzyüze olursak gidişat değişebilir tabi ben o zamana kadar onu beklemek yerine önüme bakıcam,nasipse olur
Ama o da dengesiz davranınca kalbim kırılıyor.Az bekleyiversen ne çabuk fikir değiştiriyorsun
Ben ona ilgi gösterdim.En son mesaj da attım bir şeyler bahane ederek.Daha ne yapabilirim ki?Aramadığı zaman , aramasını beklediğini ifade edecek şekilde bir mesaj yaz.
biraz biraz ilgini belli et artık. Tamamen ona bırakmışsın.
Seni isteyen biri, senin istediğin birinden daha çok mutlu eder seni. Bu fırsatı kaçırma bence .
İyi de adamı 2-3 kişi için reddedip cebinde tutan sizsiniz. Size nasıl neden güvensin?Ama o da dengesiz davranınca kalbim kırılıyor.
Bunun benimle ya da onunla alakası yok ki..Demek ki o zamanlar dikkatimi çekmemiş.Şimdi dikkatimi çekmeye başladı yine bu da kendi sayesinde oldu.Ben adım atıyorum .Adımlarıma karşılık vermiyor.Onu rahatsız ettiğimi düşünüp geri çekiliyorum sonra kendisi yazıyor.Ben de şaşırdım.İyi de adamı 2-3 kişi için reddedip cebinde tutan sizsiniz. Size nasıl neden güvensin?
Siz yalnız kaldığınız için ona yanaştınız, adam da bunun farkında ve size ne kadar güvenebileceğini bilemiyor olabilir.
O yüzden açık açık konuşmak size düşer. Bu kez karar verme sırası onda.
Değil..Ille hayatinizda biri olmak zorunda mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?