ne bekliyoruz,ne bulduk.........?

nilcelll

Hedef 60
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
599
673
648
Bursa
Kızlar zaman zaman eşlerimizi buradan eleştirdik,övdük vsss....bugünde kendimizi eleştirelim...Nasıl eşleriz?evlilikten ne bekliyoruz?Ne veriyoruz?Fedakarmıyız?Vurdum duymazmı?vsss.........Eşlerimizin bizi en sevdiği ve sevilmediğimiz yönlerimiz neler?ne bekledik evlilikten ne bulduk.....?

ben başlıyım.....

8 yıllık evliyim...ve bizim evliliğimiz öyle dümdüz yollardan geçmedi.maddi manevi etkili oldu çok çokk....en acısıda bebeğimizin ölümü oldu....

ona karşı sevgimi aşırı gösterdim hep.bu nedenle ona karşı çok hassas olduğumu biliyor...zaafımı biliyor yani...

bu nedenle tartışmalardan sonra özür dilemez.......ailesine toz kondurmaz ama benim ailemi sallamaz...

bende onu çokkk sevdiğim için ailesini başımın üstüne koyarım....dedimya en büyük zaafım eşimmm......

bunun dışında anlayışlıdır,ilgilidir,evde çok konuşmaz....dışarda bülbül maşallah....

birde öyle dağınıktırki ama beni beğenmezzz.,arkasını hep ben toplarım........(hergün temizlik yaparım)

benim kendime eleştirim bu;sevgimi çok belli ettim..
sevmediğim insanlara bile katlandım o seviyor diye bu nedenle şimdi böyleyim işte

ne derse tamam demek aptallık tek kelimeyle...........
...şimdi napmalıyımki kıymetimi anlasın..

bende sevdiği özellik ise,bence yokkkkkk:)))))dile getirmiyor çünkü sevgisiniiii......

sadece beni çok öper.....süpriz yapar,ben bişey istesem ikiletmez hemen alır,yapar,götürür
hastalığa çok duyarlıdır.sabaha kadar başımda bekledi beklerde.....ama sevgisini göstermez ifade etmez....

ay ne karmaşıkmışız:))))))))))))))))))))))kendime güldüm bir an....

...şimdi siz anlatın bakalım kızlar.......

Son düzenleme:
Merhaba.bizde en az sizin kadar karmasik sayiliiz.ben de esimi cok severim o da cok dile getirmedimden yakinir.disarida civil civil oldugum ama yaninda cok konusmadigimdan yakinir.kocam ne isterse yapmaya calisirim onun uzulmesini istemem.birazda sirnasik bir es oldugumdan her zaman yanibasi basindayimdir.tartistigimiz zamanlar susmam en sevmedigi huyum bu ve hakliysam asla ozurdilemem evlilikte gurur olmaz derler ancak bence asiriya kacmamak sarti gurur sahip oldugum en onemli ozellik.esimde artik eskiden oldugu gibi bana suprizler yapmiyor.cicek almiyor.vb.evleneli 1.5 yil oldu ancak korkuyorum monotonlasmaktan.acaba benden mi kaynaklaniyor bu durum diye sormasan edemiyorum.ornegin 3 gundur konusmuyoruz.ayni evde iki yabanci beni sevdigine eminim ama birseyler eksik.....

Merhaba.bizde en az sizin kadar karmasik sayiliiz.ben de esimi cok severim o da cok dile getirmedimden yakinir.disarida civil civil oldugum ama yaninda cok konusmadigimdan yakinir.kocam ne isterse yapmaya calisirim onun uzulmesini istemem.birazda sirnasik bir es oldugumdan her zaman yanibasi basindayimdir.tartistigimiz zamanlar susmam en sevmedigi huyum bu ve hakliysam asla ozurdilemem evlilikte gurur olmaz derler ancak bence asiriya kacmamak sarti gurur sahip oldugum en onemli ozellik.esimde artik eskiden oldugu gibi bana suprizler yapmiyor.cicek almiyor.vb.evleneli 1.5 yil oldu ancak korkuyorum monotonlasmaktan.acaba benden mi kaynaklaniyor bu durum diye sormasan edemiyorum.ornegin 3 gundur konusmuyoruz.ayni evde iki yabanci beni sevdigine eminim ama birseyler eksik.....

işte benim sorunumda aynı,ne eksik olduğunu bulmak....ama bu tek tarafında bulacağı bişey değil..beraber konuşarak bulmak lazım..ama malaesef olmuyor.bende eşimin sevgisinden eminim ama belli etmiyor,buda bir huy napim şimdi değilmi:)))))))))))

ben başlıyım.....

8 yıllık evliyim...ve bizim evliliğimiz öyle dümdüz yollardan geçmedi.maddi manevi etkili oldu çok çokk....en acısıda bebeğimizin ölümü oldu....

ona karşı sevgimi aşırı gösterdim hep.bu nedenle ona karşı çok hassas olduğumu biliyor...zaafımı biliyor yani...

bu nedenle tartışmalardan sonra özür dilemez.......ailesine toz kondurmaz ama benim ailemi sallamaz...

bende onu çokkk sevdiğim için ailesini başımın üstüne koyarım....dedimya en büyük zaafım eşimmm......

bunun dışında anlayışlıdır,ilgilidir,evde çok konuşmaz....dışarda bülbül maşallah....

birde öyle dağınıktırki ama beni beğenmezzz.,arkasını hep ben toplarım........(hergün temizlik yaparım)

benim kendime eleştirim bu;sevgimi çok belli ettim..
sevmediğim insanlara bile katlandım o seviyor diye bu nedenle şimdi böyleyim işte

ne derse tamam demek aptallık tek kelimeyle...........
...şimdi napmalıyımki kıymetimi anlasın..

bende sevdiği özellik ise,bence yokkkkkk:)))))dile getirmiyor çünkü sevgisiniiii......

sadece beni çok öper.....süpriz yapar,ben bişey istesem ikiletmez hemen alır,yapar,götürür
hastalığa çok duyarlıdır.sabaha kadar başımda bekledi beklerde.....ama sevgisini göstermez ifade etmez....

ay ne karmaşıkmışız:))))))))))))))))))))))kendime güldüm bir an....

...şimdi siz anlatın bakalım kızlar.......

süpriz yapar,ben bişey istesem ikiletmez hemen alır,yapar,götürür
hastalığa çok duyarlıdır.sabaha kadar başımda bekledi beklerde.....ama sevgisini göstermez ifade etmez....BUNLARI YAPIYORSA İLLA SEVDİĞİNİ SÖYLEMESİNİ BEKLEMEYİN BENCE CÜNKÜ BUNLERI SEVMEYEN BİR ERKEK YAPMAZ YAPAMAZ... SEVDİĞİNİ SÖZ İLE SÖYLEYİP BUNLARI YAPMAYAN COK ERKEK GÖRDÜM AMA BUNUDA SÖYLEYEYİM... İLLA SÖZ GEREKMEZ DAVRANIŞLARDA İÇİNDEKİ DUYGUYU YANSITIR...BEN ÖYLEYİM MESELA EŞİME HER DEFASINDA SÖYLEMEM SEVDİĞİMİ AMA SÜREKLİ DUYMAK İSTER BEN SEVGİMİ İLGİMİ GÜZEL SÖZLERLE DEĞİLDE DAVRANIŞLARIMLA BELLİ EDİYORUM İŞTEN GELİNCE MUTLAKA SIMISIKI SARILIRIM O ELİNİ YIKAMAK İÇİN UĞRASIR ARKASINDAN SARILIRIM BACAKLARINA DOLANIRIM SANKİ AYLARDIR GÖRMÜYORMUŞ GİBİ O SENİ ÖZLEDİM DER AMA BEN DEMEM SARILIRIM İŞTE:27: YEMEK YERKEN AGZINA BEN KOYARIN LOKMALARINI GÖZÜNÜN İÇİNE BAKARIM FALAN FİLAN :44:

Back
X