ben başlıyım.....
8 yıllık evliyim...ve bizim evliliğimiz öyle dümdüz yollardan geçmedi.maddi manevi etkili oldu çok çokk....en acısıda bebeğimizin ölümü oldu....
ona karşı sevgimi aşırı gösterdim hep.bu nedenle ona karşı çok hassas olduğumu biliyor...zaafımı biliyor yani...
bu nedenle tartışmalardan sonra özür dilemez.......ailesine toz kondurmaz ama benim ailemi sallamaz...
bende onu çokkk sevdiğim için ailesini başımın üstüne koyarım....dedimya en büyük zaafım eşimmm......
bunun dışında anlayışlıdır,ilgilidir,evde çok konuşmaz....dışarda bülbül maşallah....
birde öyle dağınıktırki ama beni beğenmezzz.,arkasını hep ben toplarım........(hergün temizlik yaparım)
benim kendime eleştirim bu;sevgimi çok belli ettim..
sevmediğim insanlara bile katlandım o seviyor diye bu nedenle şimdi böyleyim işte
ne derse tamam demek aptallık tek kelimeyle...........
...şimdi napmalıyımki kıymetimi anlasın..
bende sevdiği özellik ise,bence yokkkkkk:)))))dile getirmiyor çünkü sevgisiniiii......
sadece beni çok öper.....süpriz yapar,ben bişey istesem ikiletmez hemen alır,yapar,götürür
hastalığa çok duyarlıdır.sabaha kadar başımda bekledi beklerde.....ama sevgisini göstermez ifade etmez....
ay ne karmaşıkmışız:))))))))))))))))))))))kendime güldüm bir an....
...şimdi siz anlatın bakalım kızlar.......