Ne Belaymış Bulaştığım

nutellaaa1775

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2012
179
4
46
Diğer
yıllaaar önce,
aslında 3 yıl önce. okula yeni başlamanın çömezliğiyle falan ilk meraba diyenle samimi olunur ya bilirsiniz, öyle bir arkadaşım olmuştu.
sonra çok saçma bir kişilik olduğunu fark ettim, bir kaç ay sonra ilişkimi yavaş yavaş kestim, meraba meraba boyutuna getirdim.

yaklaşık bir senedir konuşmuyoruz da.

şimdi bu kızcağızımız bayağı sorumsuz biri.
yargılamak bana düşmez ama insanın yanında isteyeceği türden biri değil.
bir gün telefon çalar, X dersaneden içkili çıkmış eve gitmemiş gördün mü diye (aynı dersanede bile değiliz)
bir gün, X ilaç içmiş hastanedeymiş sebebini biliyor musun diye
bir gün X alkol komasına girmiş neden böyle yaptı diye annesi devamlı beni arar.

ben de kadıncağızı teselli ederim, kızı bir arar sorarım ihtiyaçları var mı öğrenirim elimi ayağımı çekerim insaniyet namına o da.

yaklaşık bir yıldır bir mevzu yoktu bu arkadaş da düzelmiş gibiydi.
ta ki dün gece telefonum çalana kadar.
annesi aradı "X izmire kaçmış yalvarırım onu bul."
tamam da teyzecim izmir 30 evlik köy mü? otobüsle 10 saatte gidilen yerde ben nasıl senin kızını bulayım.
saat başı arıyor kimin yanında olabilir, orda ne yapıyor olabilir, telefonu kapalı ona ulaş falan diye.
ve öyle de bir tavrı var ki sanki kızı ben kaçırmışım "o kız bulunacak anladın mı?" diye bağırdı bana mesela.

az çok tahmin edebiliyorum, birisi çağırmıştır o da eğlencesine gitmiştir, mutlaka geri döner.

diğer yandan üzülüyorum da tabi. gencecik kız kendine yazık ediyor.

ama bir yandan buların benimle ne ilgisi var? kasın polisten önce beni aramış bir de emirler veriyor.

annem de sinirlendi, kızlarının bekçisi misin sen bir daha ararsa bana ver falan dedi ama kadıncağız zaten kızını kaybetmiş daha çok sinirleri bozulsun istemiyorum.

ama ya benim sinirlerim?

ne yaparım ne ederim de bu kadına kızıyla ilişiğimin bile olmadığını izah ederim, bilemiyorum.

annen haklı tamam sen insanlıgını yapmıssın ama kız kendını aşmıssa ve boyle bırsye karısmıssa bundan sana ne ??
sana kızım nerde olabılır kıme gıtmıs olabılır dıyor . o kadar mı kopukmuş kızla bagları ne bilim bence tavrını koyyy

kadın kanser hastası zaten. streslensin istemiyorum
hani bana güveniyor farkındayım. anlatmaya çalışıyorum tatlı dille, anlamıyor kafayı yicem. az önce yine aradı haberin var mı diye. yok diyorum anlamıyor oooof.

boşver kuzum yaa

kadın senden usturuplu yardım ısteseydı yardım ederdın

ama bu ne emrıvakı boşver gıtsın

kızı annesını düşünmüyor sen ne yapabılırsın kı?

nerdeyse ayni olay benim de basima geldi. durumu farketmem 1 yil surdu benim cok yakindik gercek kisiligini oyle bi gizlemis ki hicbisey anlayamamistim sonrasinda olaylar bi patladi. seninle arkadasligimi bitirmek istiyorum dedim sok oldu falan ama kabul etmek zorunda kaldi baya bi sure tek kelime bile konusmadik. o sirada evden kacti ailesi okula geldi sordu ben de gorusmedigimi soyledim allahtan cok diretmediler. yani dicegim o ki net bi sekilde tavrini koy canim ailesine de soyle ben kizinizla gorusmuyorum artik de yoksa yapisir kalir ustune seni de beladan belaya sokar.

Birincisi Allah rızası için açık renkte we küçük boy karakterle yazı yazmayın ne olur... okumak ızdırap oldu... ikincisi kadın bir daha ararsa annenize werin...

annesine doğruyu söyleyin..görüşmediğinizi,haberinizin olmadığını,konuşmadığınızı dile getirin..yalan söylemektense,umutlandırmaktansa doğruyu söylemeniz daha iyi..

kadının sizi aramasını gsm operatörünüzü arayarak engelleyin.

yarın öbür gün kızın başına birşey gelse annesi sizi bile sorumlu tutabilir.

Yarın öbürgün olaylar öyle bir hal alır ki daha kötü olursun. Annesine tavrını koy belirt kızın böyle böyle ben bundan dolayı görüşmüyor diyerek. Yoksa o kızın yaptıklarının yarısı senin olur annesi kızını bile sahiplenir seni dış kapının mandalı ilan eder beter şekilde. Şimdi böyle seni aradığına felan bakma.

ya dış kapının mandalı olayım. umrumda değil. ne kız ne annesi umrumda değil. mutlu olsunlar benden uzak olsunlar istiyorum. çok çok sabırlıyımdır ama gına geldi artık.

bugün sert konuştum biraz kadın bu sefer de alttan aldı ben seni kızım gibi görüyorum o hep sorumsuz insanlarla takılıyor sen tek düzgün arkadaşısın, seni eve getirdiğinde ne güzel kızım iyi, düzgün arkadaş bulmuş diye sevinmiştim, onu bir tek sen düzeltirsin falan filan dedi durdu.

annem de konuştu yeter artık falan dedi.
bakıcaz artık.

bu son olsun kadıncağızı daha fazla üzmesin, başka isteğim yok doğrusu..

Güç bela okudum .
Kadın eralde çocuğunun telaşıyla hem de sizin çocuğuyla yakın olduğunuzdan dolayı öyle davranmış öyle söylenmiş ama çok yanlış olmuş
Sonuçta sanki siz yaptınız her şeyi !
Siz elinizden geleni yapın eğer hala size söylenmeye devam ediyor ise tepkinizi de koyun ortaya öyle şey mi olurmuş sizi azarlamaya hakkı yok .

ben rahat okuyorum, ondan öyle paylaşmıştım.
dikkat ederim artık.
kız facebook'unda sahilde dondurma yemek de bir başka güzel yazmış, birini etiketlemiş.
kadını ona yönlendirdim, bilmiyorum artık ne olur.

canım aman diim kadın hasta yazık kızını arıyor falan diye üzülüp alttan alma. benim de lisede en yakın arkadaşım bir gece evden kaçtı, annesi sabaha kadar bizi aradı hatta ben yattım annemle konuştular, kadına kendi ablası bile yardım etmedi annem polislerle de muhattap oldu hocalarla da muhattap oldu kadın etmedik teşekkür bırakmadı, ama sonra ne oldu? kız ertesi gün hiçbir şey olmamış gibi okula geldi, annesi de okula geldi, öyle görüştüler ve rehberlik hocasına gittiler. rehberlik hocasına her şeyin BENİM SUÇUM olduğunu falan söylemiş. ben kötü biriymişim, kendi kızından tek farkım evden kaçmamakmış. benim ne alakam varsa. ruh hastası kadın. annemle şok olmuştuk duyunca. bu olaydan sonra anladım ki ne olursa olsun kimsenin ne işine karışıcan ne de acıyıp yardım edicen. hele ki ailevi meselelerde. aman diyim yani dikkatli ol.

Son düzenleme:
senin her yardımında kadın bu işin senin vazifen olduğunu düşünmüş.
annene ver onun dilinden anlar. yumuşatarak durumu anlatır.
kimsenin kimseye bulmak zorundasın demeye hakkı yok.
kaldı ki kendisi bile anne olarak kendi evladına sahip olamamışsa sen ne yapabilirsin?

bence telefon numaranı değiştir
şimdi bulunsa da yarın başka bişey olacak yine seni rahatsız edecekler
tamamen bağını kopar ne telefonunu bilsinler ne nerde olduğunu

yani ben olsam öyle yapardım

bence kurtuluş için tek çaren var...
polısı ara
durumu anlat
kızı bulsunlar
sonrada sırra kadem bas,kızı da uyar..

ılerıde bişi olursa kıza
sureklı polısler senle ugrasır sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…