ne belirtisi sizce???

Gelsinler gelsinlerde 15 ayda 12 ay gelip kalmasinlar herseyinde bir usulu adabi var. En basindan yeni evli cift rahat birakilir alissinlar birbirlerine evlerine diye ama siz yanmissiniz anacim o adamda o ailenin oglu yani fazla birsey beklememek lazim dusuncelerinin temeli aynidir illaki.
biz evliliğimizin 2. haftası onun ailesini ziyarate gittik uzak olduğuiçin biraz kaldı5 gün felan
biz döndük haftasına görümcelerimi yolladı kv dem 2 aylığına

Ben her kadının tutkuyla sevilmesini istediğim için çok inciniyorum böyle konularda, cidden inciniyorum yaa
Bende inciniyorum ama
yapamıyorum değişemiyorum
bende istiyorum ağzıma geleni saydırmayı ama olmuyor
karşımda ki de insan diyorum o beni düşünmesede

Panik atak değilsin ama unutma sen değerli bir bireysin ve olmak istemediğin durumların içinde olmamak en doğal hakkın. Bunu sağlamassan hem ruhen hem de bedenen terslikler çıkabilir mesela şimdi panik atak değilsin ama olursan çok zor bi hastalık. Bunu bil. Kendine dikkat et.

Panik atak değilsin ama unutma sen değerli bir bireysin ve olmak istemediğin durumların içinde olmamak en doğal hakkın. Bunu sağlamassan hem ruhen hem de bedenen terslikler çıkabilir mesela şimdi panik atak değilsin ama olursan çok zor bi hastalık. Bunu bil. Kendine dikkat et.
teşekkür ederim inşaallah

merhaba bayanlar
Beni çoğunuz biliyor. Daha oturmamış 1,5 yıllık evliliğim var sıkıntılar la dolu
kv bize uzak ama evlendik evleneli toplasan bizi 3 ay yalnız bırakmamışlardır
Yine onların geleceğini duydum
Duyduğum an elimde ayağımda titreme, terleme, boğazımda kuruluk oluyor
Belki çoğunuza komik gelebilir ama gerçekten böyle
Acaba panik atak olmuş olabilirmiyim ?
zor. kaynına ev tutun. anası babasına onlara gitsin.
hastalık tedavi için geliyorlarsa sıkıntı yapmam ama keyfi ye hötyy derim.
cok uzlaşmacıyımdır eşimde cok anacıdır ama asla uzun süreli akrabası arkadaşı bizim evde kalamaz. otel var orada kalırlar.
bende dile getiririm. (akrabalara dayanma gücüm 1 hafta ) - (arkadaş vs. dayanma gücüm 1 gun ) = herkes bunu bilip gelsin.

zor. kaynına ev tutun. anası babasına onlara gitsin.
hastalık tedavi için geliyorlarsa sıkıntı yapmam ama keyfi ye hötyy derim.
cok uzlaşmacıyımdır eşimde cok anacıdır ama asla uzun süreli akrabası arkadaşı bizim evde kalamaz. otel var orada kalırlar.
bende dile getiririm. (akrabalara dayanma gücüm 1 hafta ) - (arkadaş vs. dayanma gücüm 1 gun ) = herkes bunu bilip gelsin.
babaları yok bu yüzden bizim üstümüzdeler bu kadar
kv kaç kez dedik gel burada ev tut yaşa diye yok diyor
ona yok diyor ama buradan da ayrılmıyor

benim görümcemin kv sürekli gelio kalırdı yeni evliyken o da çalışıyordu kursa yazıldı haftanın 3-4 günü kursa gidiyordu onları görmemek için gelince de odasına gidiyordu.bir süre böyle yapabilirsin. sonra çok büyük şekilde kavga ettiler yılda bir-ikiye düşürdüler :)

merhaba bayanlar
Beni çoğunuz biliyor. Daha oturmamış 1,5 yıllık evliliğim var sıkıntılar la dolu
kv bize uzak ama evlendik evleneli toplasan bizi 3 ay yalnız bırakmamışlardır
Yine onların geleceğini duydum
Duyduğum an elimde ayağımda titreme, terleme, boğazımda kuruluk oluyor
Belki çoğunuza komik gelebilir ama gerçekten böyle
Acaba panik atak olmuş olabilirmiyim ?
sinirleniz bozulmuştur muhtemelen.panik atak herkeste farklı olur.kişiden kişiye değişen bir durumdur.

biz evliliğimizin 2. haftası onun ailesini ziyarate gittik uzak olduğuiçin biraz kaldı5 gün felan
biz döndük haftasına görümcelerimi yolladı kv dem 2 aylığına

yuh otelmi işletiyorsunuz..
biraz protesto edin kavga edemiyorsanız..
eve geç gidin işim var deyip odanıza geçin ..yemeğinizi falanda eve gelmeden yiyin dışarda..
bırakın ne yapıyorlarsa yapsınlar..

babaları yok bu yüzden bizim üstümüzdeler bu kadar
kv kaç kez dedik gel burada ev tut yaşa diye yok diyor
ona yok diyor ama buradan da ayrılmıyor
3 aklı başında genç oturup bunun zor olduğunu dile getririp sakince konuşun. bu böyle gitmez. ayrı ev tutulur. öteki ev kiraya verilir.
herkes mutlu yaşar.
oğulları desin bi evi tuttuk hadi iki aya taşınıyoruz. iki kım kım ederler sonra oğlum oglumm die gelirler. senden benden daha iyi bilirler tanırlar mahalleyi semti..

Bır bucuk yıllık evlılıkde uc ay yanlız kalamamak kaynının sende kalması bu ne sacmalık ya ıyı sabredıyn

Back
X