• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne biçim arkadaş...

Yani cuss dicem artik bu nedir canim boşandı diye boyle mi olmasi gerek sen bosver sinirini bozma hic degmeyen şeyler icin sil gitsin ama onun gibi yapacaginada yanliz kal daha iyi birak o kalmasın yanlız (farkında degil en son kendi yalnız kalcak erkekler kullanip atarlar.)

Bir iki saat içinde bu kadar adama mavi boncuk dağıttıysa:KK57:gerisini düşünemiyorum bile
siz kendi iyiliğiniz için arkadaşınızla pek gezip dolaşmayın serserinin biri sizide aynı ayarda sanıp başınıza bela olabilir
bir kız çocuğu varmış onun adına üzüldüm yazık çocuğa

birde cümleye bak dikkat çekici biriyle oturmak eğlenceli olsa gerekmiş benim içinnn:KK62::KK62::KK62:
Seni rahatsız edecek abuk ilişkilerine katlanmak zorunda değilsin. İyi yapmışsın.

onun canı sıkılmış. Zorlu bir Boşanmadan falan mı geçti.
Yamuk ruh haliyle senden iltifat beklemiş etmemişsin, egosu iğnelenmiş, üstüne sana laf sokmuş.
Boşver senin durumunu yaşamını kendinkinden iyi görüyor demek ki

.

bende karakter olarak bu konularda tersimdir sahplenirim arkadaşımı korurum ama bana ben güzelim sen bi moka benzemiyosun derse çocuksun akıllanana kadar arama derim kalkar giderim her kadın farklı özel ve güzeldir 1.80 ayrı 1.50si ayrı güzeldir kısa saçlısı ayrı uzun saçlısı ayrı kadını kadınla kıyaslamak çok saçma:63:

Boyle kadinlari gördükçe kadinligimdan utaniyorum. Yazik bide kizi var. İnşallah ona benzemez.

edepsiz kadın, böyle arkadaşlıklara hiç gerek yok, hayatınıza sadece sıkıntı getirir.
benim de böyle bir arkadaşım vardı, yıllar sonra tekrar bulduk birbirimizi, kaldığımız yerden başlayalım dostluğumuza istedik. 30 yıllık arkadaşımdan nasıl kaçtığımı anlatamam, bir kere bile de içim sızlamadı. benimkini anlatsam aklınız şaşar.
yani aradan geçen seneler çok şeyi değiştiriyor.

Trenin ardından bakarcasına adamların gözünün içine içine bakarsa , tabi dikkat çeker..

konuyu ilk okuduğumda "evli ve çocuklu olduğu halde bunları yapan bir kadın ahlaksızın tekidir zaten, silin gitsin" yazmayı düşünmüştüm.ama boşanmış bu kadın.tabiki de arkadaşı olarak ona bunları söyleyebilirsiniz ama kendisi her ne kadar olgun davranışlar sergilemese de koskoca kadın, çocuk değil ya; onun da aklı kesiyordur, içten içe biliyordur yaptıklarının yanlış olduğunu ama umrunda değil demek.bu yaptıkları kızını kötü etkileyecekse kızmakta haklısınız ama yapabileceğiniz bir şey yok maalesef.edepsiz bir insan anladığım kadarıyla, davranışlarından rahatsız oluyorsanız görüşmeyin gitsin.zaten size söylediklerinden de belli ki kendisi iyi bir arkadaş değilmiş ve dışarıda her gördüğü adamla bakıştığına göre kendine bile saygısı yok o zaman asıl kendisi yalnız kalmayı hakediyor, bırakın yalnız kalsın.

Bir adamla bakışmış, biriyle konuşmuş.
Eee?
Ne kadan ahlaksızmış.
Bekar bir hatuna hiç yakıştıramadım.

Hemen de kadın linç edildi yani. Ne iğrençligi kaldı ne ahlaksızlıgı. Anneliği bile yargılandi. Davranışlari sizin değer yargılarınızla örtüşmeyebilr. Bir daha görüşmezsiniz olur biter.

bencede çok iğrenç bir kadınmış yaptığı davranışlara olumlu bakanlarada şaşırdım doğrusu

Back
X