Ne bicim bisey oldun sen boylee😡

Ay bugün ben anlaşılmıyorum galiba😂 meselaydı o😅 ki her şey çocuk değil. Herkes çocuk istemek zorunda da değil. Mutlu olan herkes için hiçbir zaman geç değil. Bence yani.
Yani hayir cocuk isteyen ama evlilik isteyipte nasip olmayan kisi napsin bide ha deyince de evlenilmiyorki yasim geciyo dur evleniyim dense 😊

Sorun bebeklikten mı başlıyor diyorsun 😁 valla osuruktan cok çektim çocuk da babası gibi olursa timarhaneyi boylarim herhalde
Canim tam tersi olacak cocgn onu yapsinda rahatlasn sanci cekmesin diye bakacaksin ama o cocuk neticede bebek , kocaman adam bebek gbi bilincsizce orda burda her aklina eseni yapamaz yapmamali tabiki ...

Kızlar merhaba iyi geceler.
Eşimden tiksinmeye başladım. Evin her tarafında osurmaya başladı. Bana pis daginik diyor.Yuzume gozume burnuma boyuma posuma kulp takıyor. Ben 30 eşim 41 yaşında. Bana kusur bulana kadar kendine bakmalı önce pis herif. Burnunu karıştırıyor yere yemek döküp temizlemiyor. Orda burda edepsizce osuruyor. Ilk tanıştığımız yıllar böyle biseyi yoktu. Ağzı pis kokuyor. Kiçi ayrı pis kokuyor. Az önce yatakta yorganı düzelttim. Alttan yukarı iğrenç çiş kokuyor. Geçen birlikte olacakken boxerindan çiş kokusu geldi. Bunu ona söyledim. Ne kadar sallarsan salla dona düşer son damla diye pişmiş kelle gibi gülümseyerek yorum yaptı. Tiksiniyorm artik ilişkiye bile girmek istemiyorm. Kendine bakmıyor artik. Benim yerimde baska kadin olsa çoktan yatakları ayrimisti.
Ayakları da kokmuyor mu

Tepkinizi gosterin asla altdan alip insanlik halidir diye düşünmeyin. Ben esime ozellikle evlendiğimiz sene yanimda asla gaz kaçırmamasini,geğirmemesini ve yere tükürmemesini söyledim
Bazen istemsiz olduğun da bile kavga ettim odadan ayrıldım. En basindan koydum tavrimi cok midem bulanıyor biliyor. Asla asla yanimda boyle seyleri 5 yildir yapmaz. Sıkıyosa yapsin burnundan getiririm. Valla evliligi bile bitirir esinizdeki bu şeyler

Aynı dertten muzdaribiz:olamaz: çareyi, yatakları ayırmakta buldum. Bebeğimle mışıl mışıl uyuyoruz başka odada:anne: diş fırçalama alışkanlığı yoktu, bu genç yaşında 4 takma dişi var dişlerine bakmadığı için, iflas etmiş dişleri.. bunu evlendikten çok sonra öğrendim, üzüldüm onun adına. Nasıl bi aile terbiyesi almış bilmiyorum, taharetlenmeyi bile bilmiyordu doğru düzgün. Benim de midem kaldırmıyordu özellikle hamilelikte. Ve düzelmemek konusunda ısrarcıydı. Boşanmak istediğimi söyleyince, kendini düzeltmeye çalışacağına dair söz verdi. Bi daha boşanma lafını duymak istemediğini söyledi. Diş fırçalama alışkanlığı kazanması o kadar zor oldu ki, her diş fırçalamaya başladığında kusuyordu. Bu bahaneye sığınarak diş fırçalamaktan vazgeçmeye çalıştı ama kabul etmedim. Şimdi çok şükür her gece yatmadan önce dişlerini fırçalıyor ve iş yerinde de dişlerini fırçalayabilmek için yedek fırça ve macun aldı. Taharetlenmeyi de öğrendi gibi. Bi tek gaz çıkarma sorunu kaldi. Her uyarmamda "napam tıpa mı takam?" diye kendince saçma bi savunma mekanizması ortaya koyuyor:sinirli:
Ben ne kadar titizsem, o da o kadar pis çıktı. Günde belki 100 defa elimi yıkarım çocukluktan kalma bir alışkanlık. Ama o, yemek bulaşığı elleriyle benim saçımı okşar..

Bekar arkadaşlara tavsiye, evlenirken aynı zamanda koca bir çocuğa da analık edeceğinizi aklınızdan çıkarmayın:ukala:

Ya hayretler içinde okuyorum konuyu kocaman adamlara 2 yaşındayken ailenin kazandırması gereken akışkanliklari kendi bebegini büyütmesi gereken eşleri öğretip yaptırıyor. Neden bu kadar ilgisiz böyle saldım çayıra bı nesil yetiştirilmiş ve neden bu adamların akılları ermeye başladığında kendi kişisel bakımlarını yapmazlar???yani çok tiksinc gerçekten midem kalktı ben günde 3 kere üst baş degisirim yemek koktu az bı terledim diye. Camaşır zaten sürekli asla duramam okudukça midem bulandi gerçekten Allah yardımcınız olsun...

Ayrı yatsam da takmazki. Ufak tartışmada ananın evine git diyor. Böyle bisey diyenin umrunda olacağını zannetmiyorm. Ilk zamanlar dikkat ederdi. Şimdi iyice saldı. Dün gece yatakta osurmuş oda iğrenç kokuyor kokudan midem bulana bulana uyudum. Kaç kere pencere açtım. Öyle uğraşırken uyuyakalmisim. Uyurken midem agzima gelmiş haberim yok. Az daha boğuluyordum. Nefes nefese kalktım. Bogazimi boşalttim. Ne diyim ya böylesi nerde varsa allah bin belasını versin. Keşke bi kurtuluş yolum olsa. Ya da geberse toptan kurtulsam
Canım gebersin demeyin bari. Hamileliğiniz çok yeni daha başları. bu kokuları duyup rahatsız olmanız çok doğal, o yüzden tiksiniyorsunuz 2 aydır. Hamilelikte eşten tiksinmek çoğu hamilelerde olur, daha durun doğumdan sonra neler neler oluyor. ilişkiyi bile istemiyor hale geliyorsunuz. Her yerde osurması vs tamam ayıp bir şey ama yatakta osurdu geberip gitsin nedir, siz hiç mi gaz çıkarmıyorsunuz.
Ben de eşimden hamileliğimde çok tiksindim her kokuyu duyar oldum, ağız kokusu da insanı rahatsız eder, ama geber git çocuğunuzun babasına demeniz doğru bir şey değil. 9 ay sonra geçer merak etmeyin. Sırf osuruyor diye sevdiğiniz adamdan vaz geçmek bu kadar kolay olmamalı.

Dediğim gibi ben de eşimden iğrendim hamileliğimde cinsel ilişki hatta öğrendiğimiz gün bitirdim cinsel organını görünce bile tiksiniyordum, onu görmek istemiyorum yanımda yatma bile demişliğim var. Gayet normal hormonal şeyler bunlar. Eşinizi çok sakin bir ses tonuyla tekrar uyarın bak ben hamileyim ve bundan dolayı senden rahatsız oluyorum lütfen yanımda dikkat et canım cicim vs vs deyin. tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır :) merak etme bu geçici bir durum. hamilelikte eşten tiksinmek soğumak gayet normal. herşeyde o suçlu gözükür gözünüze :)

Eşim öyle değil ama babam öyleydi. Avmye gittiğimizde bile reyon aralarında osurduğunu bilirim. Sonra evde zaten sürekli olurdu. Nefret ederdim. Başka da böyle yoktur dersim de konunuzu görene kadar. Allah yardım etsin ama düzeleceğini sanmam. Benim anneciğim de çok uğraştı sadece ondan değil pis olmasından aldatmasına vesaire. Olmadı. Genç yaşta da öldü. Yani değişmiyor maalesef yıllarca gördüm. Bir insan kendi değişmek istemedikten sonra değişmiyor.

Sorun bebeklikten mı başlıyor diyorsun 😁 valla osuruktan cok çektim çocuk da babası gibi olursa timarhaneyi boylarim herhalde
bebekliten başlıyor evet :) of koca adam gibi osuruyor bu melekler. bi gelsin hele de erkek olursa kolikten çıkardığı sesler üst kattan duyuluyor :) çok tatlı oluyor ama onlar osurunca benim oğlum çok osururdu eşim bile korkardı sesten :)

Anlattiginiz kadariyla esiniz karantinaya alınası biri. Yani bu kadar pisken esinizle ayni otobuse falan bindigimi dusundum de elini de yikamiyordur ayyy igrenc. Otobuste Su var sabun var yikanin diye bagirasim gelen durumlari yasatan kisilerden esiniz. Allahh sabir versin.

Erkeklerin geneli pis bence sadece biz bunu evlenince fark ediyoruz 😃 tabi diğerlerini geçtim de senin önünde burnunu karıştırmasa iyiymiş bu acaip midemi bulandıran bi şey benim

Back
X