Ne bicim bisey oldun sen boylee😡

Ayyy ne kadar iğrenç ya. “Ne kadar sallarsan salla dona düşer son damla “ Ne ya. Adam sloganını bile bulmuş reklam yapıyor sanki sana. Ay hayatım şu anlattıklarına kusura bakma güldüm ama senin için üzüldüm. Allah yardımcın olsun. Ben çok titiz bir insanım. Biz çok kavga ederdik eşim böyle olsaydı. Çok şükür değil 🤲🏻🤲🏻
Sorun değil canım bende bazen aglanacak halime guluyorm🙄. Daha 2 yıl oldu evleneli. Şimdiden böyle. 40 yaşında kokana devri geldi galiba. Ne diyim. Cok sağol güzel dileklerin için

E sen de git anneciğinin evine de biraz ciddiyetini görsün. Vurdumduymaz adama bak sen. Hem suçlu hem güçlü. Sizin şu ara ekstra dikkat etmeniz gerekir hijyen konusunda. Gidin başka yerde uyuyun, valla , konuşmak yaramayacak çünkü.
Arkadaşlar hayır çözüm evi terketmek değil. Kimi erkekler karısına doyduktan sonra git gelme birdaha diyor. Adamı tanımıyoruz. Ya gelme birdaha derse. Evinizden kaçmayın. Ailenizin de huzurunu bozmayın.

Ağız kokusu mide veya diş sorunundan oluyordur muhtemelen. Dişçiye de götürün onu. Biraz bakımdan, temizlikten kimse ölmedi daha.

Çocuk gibi davran ona sen de. Yaş almış ama bir şey öğrenememiş. Sabah olunca kıyafet değişimi, duş, diş. Arada el yıkama. Akşam kıyafet değişimi duş diş. Bakım kremleri losyonlar kokular ağız çalkalama suyu hijyenik ürünler vs alın. Hepsini tek tek yaptırın öyle yatağa girsin. Ya bu deveyi güdeceksin, ya da bu diyardan gideceksin.
Evde var onlardan. Ama adam üşengeç. Ne öyle canım. Bu yaşa kadar büyümemiş ben mi buyutecem. Benim yeterince uğraşım var zaten bir de çocuk gibi duş bilmem ne. Altini da bezleyeyim mi bacım.Bundan 2 ay öncesine kadar yapabiliyordu yine yapsın ama yapmıyor. Pislik iste. Isi gucu de iyi. Parayı da iyi kazanıyor. Yediği önünde yemediği arkasında. Son cümlenle altin vuruş yaptın bravo ayrıca cok sagol😑

Ben 30 yaşındayım canım. Eşim 40 yaşında. Nasip kısmet diyelim.
Canım senin yaşadığını yaşayan bir tanıdığım var. Kız artık geceleri rüyasında lağama düşüp boğulduğunu görüyormuş. Yatağın içi osuruk dolu diyor. Adama sorsan o da içten gelen birşey tutayım mı diyor. Yani ne diyeceğimi bilemiyorum

Ben kötü bir şey söylemedim. Sizin hormonlar tavan şu anda o yüzden hadi ben özür dileyeyim, gönlün olsun. Bir iki gün yapması için önüne katacaksın onu. Her şeyi yaptıracaksın. Senin ve bebeğinin sağlığı önemli değil mi? O üşengeçliğini atacak üstünden. Eski haline geri dönene kadar uğraşmalısın. Çocukluktan kastım buydu. Kavga etmek çözüm değil.

28 yaş evlenmek için geç mi?
Forumda ben dahil 28 olmuş ve evlenmemiş insan var.
Benim yok ama bazılarında neden evlenemedik endişesi varken bunu yazmasaydınız keşke.
28 yaşın nesi geç ben de anlamadım. Gören de 48 yaşında evlenmiş sanacak ki o bile geç değil bazen 😂

Canım senin yaşadığını yaşayan bir tanıdığım var. Kız artık geceleri rüyasında lağama düşüp boğulduğunu görüyormuş. Yatağın içi osuruk dolu diyor. Adama sorsan o da içten gelen birşey tutayım mı diyor. Yani ne diyeceğimi bilemiyorum
Diyecek cok şey var da terbiyem musaade etmiyor. saygısız hadsiz şeyler ya. Evlilik işte böyle böyle bitiyor. Önce böyle saygısız haller sonra sadakat sonra sevgi bitiyor. Bittikçe bitiyor. Ama kadın hep suçlanıyor. Allah aşkına bunda zor olan ne var dimi? Ama yok o erkek ya ses yukseltemezsin kusurları yoktur onun. O osurmamıştır gül kokusudur o. Allahin belalari. Offf cok doluyum ya

28 yaş evlenmek için geç mi?
Forumda ben dahil 28 olmuş ve evlenmemiş insan var.
Benim yok ama bazılarında neden evlenemedik endişesi varken bunu yazmasaydınız keşke.
Yani sormak suç mu arkadaşlar. Eşim 40 deyince bende 35 filan sandım başta unutmuşum ilk postta yazmış arkadaşımız yaşını. 28 geç değil tabi ki. Ama eşiniz çok büyük. Keşke birazcık daha tanısaydınız. Bizim burda bir çiçekçi var bir dönem beraber çalıştık karısıyla. Adam karısını dükkana atıp gezmeye tozmaya gidiyor. Kadın sosyal olmak istiyor kadını kısıtlıyor. Annesine gidecek bayramda göndermedi. Kadın bir sabah geldim ağlıyordu. Anlattı çok üzüldüm. O da 36 yaşlarında. Kocası 45 filan. Bu zamana kadar evlenmedim çalıştım diyor keşek evlenmeseydim diyor. Kadın da yeni evliydi 1 senelik. Ne yapalım şimd yerden yakalım. Bak kadın onca yıl bekle Bebek gibi kadın bir sene de çökmüş keşke evlenmeseydim diyor kader işte. Herkes istediği yaşta evlenir ben sadece sordum.

Pirüpak, karısına karşı duyarlı, çok nazik bir insandı da, iki ayda karakteri birden tepetaklak mı oldu cidden? O zaman bir nöroloji ye götürün. Normal bir değişim değil, bir insan bu kadar kısa sürede bu denli değişmez çünkü. Yoksa adam aslında hep böyledi de, hamile kalıp, odağınız ve duygu durumunuz değişene kadar, gözlerinizi mi yummuştunuz? Bu bana daha olası geliyor ama bilemem tabi.

Bebeğinizi sağlıkla alın kucağınıza.

Ben kötü bir şey söylemedim. Sizin hormonlar tavan şu anda o yüzden hadi ben özür dileyeyim, gönlün olsun. Bir iki gün yapması için önüne katacaksın onu. Her şeyi yaptıracaksın. Senin ve bebeğinin sağlığı önemli değil mi? O üşengeçliğini atacak üstünden. Eski haline geri dönene kadar uğraşmalısın. Çocukluktan kastım buydu. Kavga etmek çözüm değil.
Anladım ben seni canım ne özürü estağfurullah. Galiba yanlış telaffuz ettim. Hormonlar değil ama sinirler tavan🙄 şu saatte yatakta degil de mutfakta oturuyor olmak ve bir de bu kökü yüzünden. Istediğim şey cok zor degilki. Bunu yapamayck seviyede de değil. Zaten ben kendi canımla uğraşıyorum. Sürekli kanama oluyor koşuyorum hastaneye o oluyor bu oluyor hastaneye. Doktor yat diyor ev işi bile yapma diyor. Ama eşim pissin daginiksin diyor. Ama kendine bakmıyor. Kendi pisliği evinkinden daha kötü. Bir sürü şey iste. Yanlış anlasildiysam ben özür dilerim

Eşinizle iletişiminiz nasıl belki de konuşarak anlatamadığını osurarak anlatmaya çalışıyor olabilir,çeşitli yerlerde osurmaya başlayınca bunu çıkardım ben evet :KK70:

48 yaş bence kadın için geç. Menapoz dönemi. Çocuk istemiyorsa evlensin ama istiyorsa 35 den sonrası kritik arkadaşlar
Ay bugün ben anlaşılmıyorum galiba😂 meselaydı o😅 ki her şey çocuk değil. Herkes çocuk istemek zorunda da değil. Mutlu olan herkes için hiçbir zaman geç değil. Bence yani.

Back
X