Ne bicim bisey oldun sen boylee😡

Bir kac küçük hanim toplanmış troll falan diyor. Valla size nasıl geliyor bilmiyorm. Ama gerek yok böyle sataşmaya. Gecenin 4unde milleti trollemeye mı çalışcam. Buraya herkes derdini tasasini yazıyor kimseye anlatamadığını yazıyor. Ama sizin gibiler yüzünden troll oluyor bilmem ne oluyor. Ayıp ediyorsunuz bence. Siz böyle yaptıkça millet yazmaya da çekinecek. Yaşınız kaç bilmiyorm ama hayat daha karşınıza bu tür insanlar çıkarmamış belliki. Ayrıca burdaki kimsenin profilinde yazanlar doğru değil. Neyse bakalım size eğlence cıktı hadi iyice eğlenin emi kuzum😘🥰 #cilek.yagmuru ve digerleri

Fbi mübarekkkkk ama kesin verecek bir cevabı var bekliyoruzz

Konu ve anlatım çok garip geldi bana.
Eski konularına bakınca daha önce dekorasyon bölümünde gördüğüm bir konusunu hatırladım zaten. Kâr almadan iş yapan (!) bir mobilyacıyı övüyordu.
Hayırlı işler mi diyeyim ne diyeyim bilemedim.
Yönetim bakar artık.

Konu ve anlatım çok garip geldi bana.
Eski konularına bakınca daha önce dekorasyon bölümünde gördüğüm bir konusunu hatırladım zaten. Kâr almadan iş yapan (!) bir mobilyacıyı övüyordu.
Hayırlı işler mi diyeyim ne diyeyim bilemedim.
Yönetim bakar artık.
Bir kac küçük hanim toplanmış troll falan diyor. Valla size nasıl geliyor bilmiyorm. Ama gerek yok böyle sataşmaya. Gecenin 4unde milleti trollemeye mı çalışcam. Buraya herkes derdini tasasini yazıyor kimseye anlatamadığını yazıyor. Ama sizin gibiler yüzünden troll oluyor bilmem ne oluyor. Ayıp ediyorsunuz bence. Siz böyle yaptıkça millet yazmaya da çekinecek. Yaşınız kaç bilmiyorm ama hayat daha karşınıza bu tür insanlar çıkarmamış belliki. Ayrıca burdaki kimsenin profilinde yazanlar doğru değil. Neyse bakalım size eğlence cıktı hadi iyice eğlenin emi kuzum😘🥰 #cilek.yagmuru ve digerleri

Okurken sinirim bozuldu ve niye okudum ben bunu diye düşündüm zira aklımdan çıkmıyor sonra. Bir konu daha vardı buna benzer adamın pisliğinden dem vuran ve mıh gibi aklımda hala.
Konu sahibi cidden üzüldüm,pis insan hiç sevmem,iç çamaşırı değiştirmek kac dakikasını alır insanın,duş almak? Kendi almıyor mu acaba pis kokuyu.
Çalışıyorsa bulundugu ortamdakilere de yazık.
Birde sizi beğenmiyormuş ya pes. Önce kendine baksın.
Allah kolaylık versin.
Ne denir bilemedim başka zira çok zor 41 yaşında kocaman bir adama tuvalet eğitimi verip,temiz olmayı öğretmek.

Bilemedim şimdi, 30 yaşındaysanız yaşıtız da 27 iseniz sizden büyüğüm "küçük hanım".
Siz söyleyin hangisi?

Profilde yazanlardan bahsetmiyorum ayrıca. Profildeki yaşınıza bakmadım bile.
2 ayrı konuda 2 farklı yaştasınız.
Birine göre haziranda 7 ay önce tanıştığınız insanla evlilik yolundasınız, bu konuda 2 yıllık evli.

"Sahte üyeliiik" diye tutturup konunuzu sabote etmiyorum. İnsanlar konunuza yorum yazmaya uğraşırken çelişkileri bilmeye hakları var bence.
Kibledim zaten. Yönetim gerekli görürse iletişime geçer.

Okurken sinirim bozuldu ve niye okudum ben bunu diye düşündüm zira aklımdan çıkmıyor sonra. Bir konu daha vardı buna benzer adamın pisliğinden dem vuran ve mıh gibi aklımda hala.
Konu sahibi cidden üzüldüm,pis insan hiç sevmem,iç çamaşırı değiştirmek kac dakikasını alır insanın,duş almak? Kendi almıyor mu acaba pis kokuyu.
Çalışıyorsa bulundugu ortamdakilere de yazık.
Birde sizi beğenmiyormuş ya pes. Önce kendine baksın.
Allah kolaylık versin.
Ne denir bilemedim başka zira çok zor 41 yaşında kocaman bir adama tuvalet eğitimi verip,temiz olmayı öğretmek.
Valla ne yazayım bilemiyorm. Actigim konu trollmus kuzum. Böyle beni anlayıp olgunca cevap yasan herkese teşekkür ederm. Burdan akıllıca tavsiye veren arkadaşlarım oldu. Onların dediği gibi yapcam bakalım düzelecek mı? Inşallah düzelir. Yoksa hamile hamile çekilmiyor gercekten.

Canım senin yaşadığını yaşayan bir tanıdığım var. Kız artık geceleri rüyasında lağama düşüp boğulduğunu görüyormuş. Yatağın içi osuruk dolu diyor. Adama sorsan o da içten gelen birşey tutayım mı diyor. Yani ne diyeceğimi bilemiyorum
saçmalamayın ya biraz abartıyorsunuz bence. sanki sen her daim gül kokuyosun,kesin sen pembe kaka yapıyorsundur zaten kezban prinses kız tripleri.Ne var osurduysa tutamıyor belki.senin ağzın mis mi kokuyor birde ona sor bakalım

saçmalamayın ya biraz abartıyorsunuz bence. sanki sen her daim gül kokuyosun,kesin sen pembe kaka yapıyorsundur zaten kezban prinses kız tripleri.Ne var osurduysa tutamıyor belki.senin ağzın mis mi kokuyor birde ona sor bakalım
bide bu hamile olan ve sonrasında doğum yapan herkesin kendini aşırı görmesi.Anayım ben ana diye ortalıklarda dolanmasına da ayrı gıcık oluyorum.bence sen hamileliğin arkasına sığınmışsın,kendine bakmamışsın evi bok götürüyor,senin suçunu adama atarak içini rahatlatıyorsun

Bilemedim şimdi, 30 yaşındaysanız yaşıtız da 27 iseniz sizden büyüğüm "küçük hanım".
Siz söyleyin hangisi?

Profilde yazanlardan bahsetmiyorum ayrıca. Profildeki yaşınıza bakmadım bile.
2 ayrı konuda 2 farklı yaştasınız.
Birine göre haziranda 7 ay önce tanıştığınız insanla evlilik yolundasınız, bu konuda 2 yıllık evli.

"Sahte üyeliiik" diye tutturup konunuzu sabote etmiyorum. İnsanlar konunuza yorum yazmaya uğraşırken çelişkileri bilmeye hakları var bence.
Kibledim zaten. Yönetim gerekli görürse iletişime geçer.
Canım derdim var derdimi yazmışım. Aklima takılan o saatte kimseyi arayıp soramadım buraya yazdım. Burdaki insanların psikolojisini bulunduğu durumu bilemezsiniz. Böyle troll alan deyip insanları tamamen çaresiz bırakmayın. yönetim benimle irtibata geçsin zaten. Önce böyle herşeye troll diyen insanları burdan çıkarmaları gerek. Ayrıca sizin ajan gibi iz sürmenize gerek yok. Burdakiler aptal değil. Kimin troll kimin gerçek olduğunu gayet iyi biliyorlar. Bi akıllı siz misiniz? Ayrıca bunu kendinize yapmayın. Herkesin ayrıntısına bakiyormusunuz gercekten ya şaka gibisiniz. Burda daha neler gorcez acaba

Kızlar merhaba iyi geceler.
Eşimden tiksinmeye başladım. Evin her tarafında osurmaya başladı. Bana pis daginik diyor.Yuzume gozume burnuma boyuma posuma kulp takıyor. Ben 30 eşim 41 yaşında. Bana kusur bulana kadar kendine bakmalı önce pis herif. Burnunu karıştırıyor yere yemek döküp temizlemiyor. Orda burda edepsizce osuruyor. Ilk tanıştığımız yıllar böyle biseyi yoktu. Ağzı pis kokuyor. Kiçi ayrı pis kokuyor. Az önce yatakta yorganı düzelttim. Alttan yukarı iğrenç çiş kokuyor. Geçen birlikte olacakken boxerindan çiş kokusu geldi. Bunu ona söyledim. Ne kadar sallarsan salla dona düşer son damla diye pişmiş kelle gibi gülümseyerek yorum yaptı. Tiksiniyorm artik ilişkiye bile girmek istemiyorm. Kendine bakmıyor artik. Benim yerimde baska kadin olsa çoktan yatakları ayrimisti.
Ne kadar rahatsınız ya ..Midem şu an alt-üst 🤢
Oysa ki bu yaşadıklarınızı anlatmanın daha düzgün yolu varken!

Bu da dikkat çekmenin başka yolu mu ?👎

Ne kadar rahatsınız ya ..Midem şu an alt-üst 🤢
Oysa ki bu yaşadıklarınızı anlatmanın daha düzgün yolu varken!

Bu da dikkat çekmenin başka yolu mu ?👎
Dikkat çekmek mı? Her türlü insan varmış burda ya. Kime ne anlatayım nasıl anlatayım size sorayim bundan sonra cicim. Olur mu? Nasıl anlatılması gerekiyor onizlemesini yapın onu yayınlayayım. Allah aşkına pisliği pislik olarak anlattım. Nasil anlatmaliydim

Hem böyle şeylerden şikayet edip, hem o adamdan çocuk yapmak??

Bu saydıklarınız için bir insandan nefret edilmez. Tabi sevmiyorsanız o başka..
Siz sevmeden mi evlendiniz? Ne bu öfke bu celal?

Aynen ben de 28 im .İyice kötü hissediyorum siz böyle yazınca
Amaan boş ver canım ya.
Hayattaki tek başarısı erken yaşta koca sahibi olmak olan kişilerin densizlikleri bunlar.
Obama 55 yaşında emekli oldu,Trump 70inde Başkan oldu.
Herkes kendi vaktini yaşıyor.
Gerçi yaşları yanlış yazmış olabilirim ama örneği anlamışsındır😁

Eşinizin korktuğu yada çekindiği bir büyüğü var mı? Babası, amcası falan gibi. Sonrasında aranızda kavga çıkar ama yinede onu arayıp durumu izah edin. Lafı geçen biri laf söylesin biraz, utansın. Sizde ben önemsizim senin için,başka biri derse dinlersin dedim deyip ağlayıp üste çıkın. Tabi varsa öyle biri. Benim eşimde ilk evlendiğimizde çok pisti, çok kavga ettim, baktım işe yaramıyor, sen beni üzüyorsun diye hallettim olayı. Hamileyken bir kere 5 gün falan yıkanmadı. Kendimi doldurdum, doldurdum, gece uyanıp yatakta bir ağlamaya başladım, ödü koptu. Kokuyorsun diye acayip ağladım. Üstünden geçti 3 yıl, banyosu 3 günü geçmiyor şimdi. Yani özet olarak konuşmak işe yaramıyorsa farklı taktik denemelisin.
Ayy bu supermis gecenin 3unde birden aglamak, hayal ettim de benimkinin odu kopardi, sahane fikirmis🤣🤣

Back
X