Ne?! Bir sürü kız mı?! Kıskançlık..

iki gün önce gördüm bu taytin birazcık kalinini:KK53:
bizzat canlı kadın üzerindeydi.
iç camasirinin rengini dahi gördüm yazmayim ama:KK45:
üstelik yanimda esim vardi:KK75:
yok artık aaa, uuu derken ben:confused:
eşim
sanane başkasının kıyafetinden kendi giydiğinle ilgilen dedi:KK35:
eskiden bende sizin gibiydim konu sahibi.
özgüven+
karşınızdakinin tavırları birleşince yersiz kıskançlık minumum seviyeye iniyor zamanla.
:KK31:

Son düzenleme:
:olamaz:
Bununla mi cikmis kiz disari, yok artik:oha:
Nerede bu carsi ya?
Yani insan hangi Turk ilinde bu sekilde gezer?

Yaşadığınız şehri bilmiyorum ama, İstanbul Kadıköy'de çok görebilirsiniz bu model taylı kadınları :)
Artık insanlar bu tarz kıyafetleri giymekten utanmıyolar.

Konu sahibine gelince haklısın. Ama sevgiline yine de belli etmemeye çalış.

Transparan tayta inanmayanlar olmuş. Çarşıda satışı o kadar çok ki. Hiç mi görmediniz anlamıyorum. Yalan söylesem elime ne geçecek? Elbette bende çok çok nadir üç beş kişi de gördüm, bir diğer gördüğüm kişi zaten ev arkadaşım. Yemin ederim ki gördüm.. Hala inanmayanlar lütfen yazmasın. Silah dayamıyorum ya yazın diye. Başka bir üye sananlar beni yöneticilere sorsunlar madem aynı kişimiymişiz diye. Tövbe estağfurullah... Taytı merak edenlere:
Eki Görüntüle 2135158

bunu giyip çarşıda gezenlerde mi varmış, ömrümde ilk kez görüyorum:KK57: nişanlına hiç kızma, ben kadın halimle bundan gözümü alamam:KK57:

Yaşadığınız şehri bilmiyorum ama, İstanbul Kadıköy'de çok görebilirsiniz bu model taylı kadınları :)

Bir kadıköy'lü olarak hiç görmedim bunu giyen hatunları..
Yada bana denk gelmedi..

küçücük yerde bende gordum bu kadar olmasada ıananırım yanı gıydiğine.kaldıkı sen ıncelemişsin erkek neden ıncelemesin

ay varya seni çok iyi anlıyorum konu sahibi aynı şeyi bende hep yaşıyorum...yemeğe çıkıyoruz veya yürüyüşe çıkıyoruz ama benim hep gözüm etrafta acaba güzel kız görürse diye...bendeki direk özgüvensizlik bence...ama bu güzel çirkjin olmakla alakası yok özgüven çok çirkin bi insandada oluyo sonuçta...ilk evlendiğim zaman daha ruh hastası gibiydim eşim kıskandığımı bilmezdi ama ben acısını bi şekilde çıkarırdım...:KK53:yazık kocama şimdi daha iyiyim eskiye oranla ama yine görsem baktığını falan içim acır resmen...zamanla azalıyor ama merak etme...ben senden daha delüyüm bu konuda yazınca farkettim:olamaz:

Transparan tayta inanmayanlar olmuş. Çarşıda satışı o kadar çok ki. Hiç mi görmediniz anlamıyorum. Yalan söylesem elime ne geçecek? Elbette bende çok çok nadir üç beş kişi de gördüm, bir diğer gördüğüm kişi zaten ev arkadaşım. Yemin ederim ki gördüm.. Hala inanmayanlar lütfen yazmasın. Silah dayamıyorum ya yazın diye. Başka bir üye sananlar beni yöneticilere sorsunlar madem aynı kişimiymişiz diye. Tövbe estağfurullah... Taytı merak edenlere:
Eki Görüntüle 2135158

Bundan 7 sene önce bi sebeple Çin'e gitmiştim. Orada bu tayttan giyen kadinlardan vardı heryerde. İçimden demiştim ki, bizim ülkede böyle birşey giyse kadinlar linc edilir . Sonra da dedimki, bi zaman sonra bizim ülkede de moda olur belki . Görüyormusun 7 senede gelmiş moda

Siz size ilginç gelen birisine veya bir şeye bakmıyor musunuz?
Bakması değil mesele asıl gözünü dikip bakması..

Eki Görüntüle 2135158

Bu tayt degil benim lisede eteğin altına giydiğim koton çorap yahu.. Hatta benim çorap daha bile kalındı.. :KK57:

Bu çorabın altında tanga vardı deme..:bicak:

iki gün önce gördüm bu taytin birazcık kalinini:KK53:
bizzat canlı kadın üzerindeydi.
iç camasirinin rengini dahi gördüm yazmayim ama:KK45:
üstelik yanimda esim vardi:KK75:
yok artık aaa, uuu derken ben:confused:
eşim
sanane başkasının kıyafetinden kendi giydiğinle ilgilen dedi:KK35:
eskiden bende sizin gibiydim konu sahibi.
özgüven+
karşınızdakinin tavırları birleşince yersiz kıskançlık minumum seviyeye iniyor zamanla.
:KK31:

Çok şükür ya hu, sizin gibi görenlerde varmış. Bir türlü inandıramadım millete. Yalan atıyormuşum gibi davranıyorlar, ne çıkarım olacaksa artık.. Hayret bir şey. İkinize de tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim:)) İnşaallah aşacağım bu durumu kendi içimde.

Bundan 7 sene önce bi sebeple Çin'e gitmiştim. Orada bu tayttan giyen kadinlardan vardı heryerde. İçimden demiştim ki, bizim ülkede böyle birşey giyse kadinlar linc edilir . Sonra da dedimki, bi zaman sonra bizim ülkede de moda olur belki . Görüyormusun 7 senede gelmiş moda

Benim gördüğüm kıza herkes dönüp dönüp bakıyordu sadece. Allahtan kötü bir şey olmadı. Öyle olmuş gerçekten, bende üç beş kişi de gördüm bu taytları. Çok cesaret işi..

Poposu açık olan biri görsem ben de bakarım, güzel çirkin olması farketmez. Sirf bu nasıl kıyafet diye yine bakarim. Sevgiliniz bakmıyordu öpün başınıza koyun.

Bir kadıköy'lü olarak hiç görmedim bunu giyen hatunları..
Yada bana denk gelmedi..

Boğa'nın orda çok denk gelebilirsiniz aslında. Vakti zamanında eşimden ayrılmadan evvel benim böyle yok artık diyip tepki verip eş kısmısının da çok dikkatini o tarafa çektiğim çok olmuştur :)

Bu tayt degil benim lisede eteğin altına giydiğim koton çorap yahu.. Hatta benim çorap daha bile kalındı.. :KK57:

Bu çorabın altında tanga vardı deme..:bicak:

Gerçekten benimde daha kalındı çoraplarım:)) Tabi yine de eleştirmek istemem. Fotoğraftaki gibi bir iç çamaşırı vardı kendisinin de, koyu renkli.. tam tanga değil brazilian tarzda:KK51:

Çok şükür ya hu, sizin gibi görenlerde varmış. Bir türlü inandıramadım millete. Yalan atıyormuşum gibi davranıyorlar, ne çıkarım olacaksa artık.. Hayret bir şey. İkinize de tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim:)) İnşaallah aşacağım bu durumu kendi içimde.
şey ben türkiyede değilim amao_O:KK22:
zamanla asarsınız umarım.yoksa o duyguyla yaşamak gerçekten büyük eziyet iki tarafada.
ustelik çok sevdiğim birini kıskançlık yüzünden kaybetme ihtimali çok tuhaf :KK35: sonra anlıyorsun bunları.
gözü dışarda olan adama zaten kendini belli eder o zaman kiskanilacak yani yok.yol verin.
güveni hekeden insanada zaten anlamsız hayatı zehir etmenin anlamı yokHoppa
mutluluklar dilerim.:KK60:

Google a yazınca görsellerde gördüm ben de:oha:

Kim olsa bir anlık bakar konu sahibi o_O

Canınızı bunun için sıkmayın bence. Önemli olan sizin ilişkinizin dinamiği, size verdiği değer ve birlikte mutlu olmanız :KK66:

Malesef isinden dolayi bir cok kadinla muhattap olacak hayati boyunca. Sizin guvenmeniz gerekiyor. Gozunun kaymasi, veya bakmasina gelince soyle dusunun, o kizin taytini siz bakmasaniz fark etmezdiniz. Demek ki sizde bakiyorsunuz. Insaniz herkes herkese bakabilir. Hele ki guzel birseye.

Bende esimle tatil yaparken bunu dusundum. Etrafta vucudu harika olan bir suru bikinili kiz vardi. Ben kendim onlara bir saniye bile olsa suzme amacli bakarken, neden esimden insan ustu bir cabayla bakmamasini bekleyim ki?

Burda amac onemli. Esinize guvenmelisiniz. Birsey yapmayacagini bilmeniz gerekiyor. Onunda size bu guveni vermis olmasi gerekiyor bunca yilda ki hala berabersiniz. Cok umursamayin. Kimin etrafinda olduguna hic bakmiyor bu aldatma isleri. Adam butun gun insaatta erkeklerle calisiyor da olabilirdi. Ama bu onun sizi aldatmayacagi anlamina gelmezsi. Vs. guven en onemli nokta

Eki Görüntüle 2135158
Ohaaa bu taytı giyip sokağa çıkıyorlar mı yaaa inanamıyorum
:olamaz:

Şu tayta bakılır ama kardeş..
Kıskanma hiç,absürd yani.
Bakar herkes,kızı da erkeği de genci de çocuklar bile bakar ayol.

Back
X