Ne?! Bir sürü kız mı?! Kıskançlık..

Tek birşey soracağım, alımlı,çalımlı böyle jön bir adam görünce dönüp bakmıyor musunuz?:işsiz:
Ben bakiyorum
Kadin gorunce de bakiyorum ay ne guzel kadin diye
Bakmakla da noluyor da insanlar kiskaniyor onu da anlamiyorum. Sanirim kafam calismiyor hic

Kıskandiklarimiz esimiz mi yoksa hemcinsimiz mi? Keske herkes çok edepli bir şekilde giyinsede bazı edepsiz veya edepli insanlar bizim yanlislikla veya aksine bakamasaydi. Ya da keske bazi sapik dusunceli erkeler olmasaydida belkide bu kadar herşey ne çirkinlesir nede haya perdesi kalkmış olmazdı ver hasıl ne desem de yetmez Rabbim hepimizi esimizi çocuklarımızı annelerimizi babalarimizi kardeslerimizi tum islam ummetimizi hidayet etsin ve kötü düşünceleri çıkarsın. Yoksa bir ömür böyle gecmez sadece kendimizi yipratiriz ya hastalikli ve kederli geçer kimsede boyle gecmesini hiç istemez

Transparan ve popo açık öyle mi? Çamaşırı var mıydı içinde bari? :işsiz:
Bence kıskançlık senin gözünü kör etmiş, çığrından çıkmışsın Turuncu.

Sevgilin yakışıklı değilse korkma :halay:
Şimdi benim sevgilim allah için yakışıklıdır ,çevresinde bayan da çok iş gereği , ama kıskanmam genelde ,çünkü ben de ayıptır söylemesi güzelim allah için :)
Şu açıdan düşünecek olursam ; sevgilim çirkin ben de vasat olsam kıskanmam,
Yani aslında iki taraf birbirine denk olmalı , biri çok güzel bir vasat olsa kıskançlık kaçınılmaz .
Velhasıl kelam hayatı dar etmeyiniz kendinize . Saygılar

yahu sen bakıyosun, adam nasıl bakmasın. kaldı ki gözünü dikmiyormuş. kayıp geçiyomuş. çok istiyosan kızgın demirle dağla yani ancak öyle engel olursun bakmasına.

Transparan tayta inanmayanlar olmuş. Çarşıda satışı o kadar çok ki. Hiç mi görmediniz anlamıyorum. Yalan söylesem elime ne geçecek? Elbette bende çok çok nadir üç beş kişi de gördüm, bir diğer gördüğüm kişi zaten ev arkadaşım. Yemin ederim ki gördüm.. Hala inanmayanlar lütfen yazmasın. Silah dayamıyorum ya yazın diye. Başka bir üye sananlar beni yöneticilere sorsunlar madem aynı kişimiymişiz diye. Tövbe estağfurullah... Taytı merak edenlere:
9DF7BEDA-B216-46D2-A18C-774EAE1C1CDF.webp

Haklisin valla boyle isi olan adamla ben yapamazdim.Aslinda adamin anormal bir durumu yok ama surekli kadinlarla ic ice ister istemez goruyor yani kafesede koyamayiz kimseyi.

Transparan tayta inanmayanlar olmuş. Çarşıda satışı o kadar çok ki. Hiç mi görmediniz anlamıyorum. Yalan söylesem elime ne geçecek? Elbette bende çok çok nadir üç beş kişi de gördüm, bir diğer gördüğüm kişi zaten ev arkadaşım. Yemin ederim ki gördüm.. Hala inanmayanlar lütfen yazmasın. Silah dayamıyorum ya yazın diye. Başka bir üye sananlar beni yöneticilere sorsunlar madem aynı kişimiymişiz diye. Tövbe estağfurullah... Taytı merak edenlere:
Eki Görüntüle 2135158
:olamaz:
Bununla mi cikmis kiz disari, yok artik:oha:
Nerede bu carsi ya?
Yani insan hangi Turk ilinde bu sekilde gezer?

:olamaz:
Bununla mi cikmis kiz disari, yok artik:oha:
Nerede bu carsi ya?
Yani insan hangi Turk ilinde bu sekilde gezer?

Yaşadığım şehri de söylersem beni zınk diye bulacak artık tanıdıklar. Vallahi var ya.. daha nasıl yemin edebilirim bilmiyorum. Dediğim gibi gerçekten giyen nadir, ama ben birkaç kez rastladım dediğim gibi.

Yaşadığım şehri de söylersem beni zınk diye bulacak artık tanıdıklar. Vallahi var ya.. daha nasıl yemin edebilirim bilmiyorum. Dediğim gibi gerçekten giyen nadir, ama ben birkaç kez rastladım dediğim gibi.

Anladim.
Valla iyi cesaret ne diyim, anadan dogma gibi :olamaz:
Kisacik sort giyse bu kadar goze batmaz da iste ama herkesin kendi vucudu kendi karari..
Bence erkekler bu kadar acikliktan da hoslanmiyor, oyuzden takma derim.
Ben kapali degilim,sortta giyerim etekte ama nasil derler usulunce giyerim.
Yasadigim ulkede kadinlar cok cesur giyinir ama inan erkekler donup bakmiyor hatta bildigin ti'ye aliyorlar asiriya kacanlari.
Senin erkek arkadasinin cok orali olacagini sanmiyorum.

Eki Görüntüle 2135158
Abowwww giyilirmi kız bu böyle
Başımıza daş yağacak daşşşş :halay:

Eki Görüntüle 2135158

hangi çarşı o?
ben istda yaşıyorum bu şekilde sokağa çıkan kimseyi görmedim..

Ben bakiyorum
Kadin gorunce de bakiyorum ay ne guzel kadin diye
Bakmakla da noluyor da insanlar kiskaniyor onu da anlamiyorum. Sanirim kafam calismiyor hic
Zaten kadının kadını süzdüğü kadar erkek süzmez bunu bir kabul edelim de... :)
Aynen ben de bakıyorum, adam yakışıklı yani.Özenli giyinmiş,kendine bakmış mis gibi adamlar var bakınca niyeti de bozmuyorum yani transparan donla gezenlere rastlamadım henüz artık bir dahakine kısmet diyorum belki denk gelir :KK53:

Back
X