Ne bu aşk mı?Hiç bir fikrim yok!!!

selin_94

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2008
124
0
116
İzmir
Bir arkadaşım var her gün onunla aynı ortamdayız...
Şöyle hayal edin;o ortamın favorisi,en çok arkadaşa sahip(özellikle kadın),esprili,çekici,sizinle pek konuşmayan fakat diğerlerine nasılsa size de aynı davranan!
Bir de beni hayal edin;kilolu(ki onun kilolulardan hoşlandıını düşünüyorum),orta düzeyde popüleriteye sahip,çirkin değil güzelde değil,normal sıradan bir insan!
peki olay mı ne?benim ona duyduklarım çok farklı o aile yaşamını düşünmüyor bende öyle fakat ben onun için aile hayatına girerdim!çok çalışdım sevmemeye,öyle çok ki 2-3 gün sürüyor ancak daha sonra yine anlıyorum onu....Bu boşluğu anlayamıyorum işte yediremiyor muyum bunu kendime? mafoldumben senağlama

onun popülerliğinden etkilenmiş olabilir misin?ben olsam aile yaşamına karşı olan bir erkekle olmazdım sen ne kadar bende öyle düşünüyorum dersen de mutlaka bir ailen olsun isteyeceksin bir bayan olarak...aile yaşamını düşünmeyen bir erkek sorumsuz bir o kadar da rahat olur bence..eğer senin için bunlar problem olmayacaksa açık açık konuş derim ben vereliniortak

olayi anlayamadim ki ben :S
o ortamdaki arkadasin erkekmi? ve o ksiiye asik oldugunumu soruyorsun?
peki tamam da aile ortamini neyini istemiiyor, ona asik oldugunu filan biliomu iliski varmi yada o farkinda dgilmi ne olay ne ..????

"popülarite" ne ya...delikafadulden

platonk bir durum söz konusu :lepi:

94 yaşını belirtiyorsa onun gülüşüne bile hayran olmuş olabilirsin çünkü daha çokkkk küçüksün

duyduğun şey aşk falan değil...sadece etkilenmişsindir en fazla...

onu düşünmemeye çalış 3-5 gün sonra geçerr güzelim derslerine yoğunlaş..

gelip geçici hevesler bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…