• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne bu bana yaşattıkları ?

milena1

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2017
356
104
18
28
4 senelik ciddi bi iliskim var gunduz bulusuruz hicbir sorun yok iyi super her sey ben eve gecerim aksam oldumu sevgilim bakmiyo telefonlara 1 veya 2 mesaj atiyo cevap veriyorum sonra kendisinden tık yok ariyorum dogal olarak merak edip telefonumuda acmiyo digersi gun oluyo bi aciklamasi oluyo ama hep bi bahane yok sarjim bitti telefonu arabada unuttum bilmem ne uyariyorum yanindakinden ara bi sekilde haber ver merak ediyorum diyorum tamam ozur dilerim daha olmucak diyo her aksam gene aynisi o kadar uyarmama ragmen gene yapiyo gecende artik bi patladim agzima ne geliyosa dedim 6 gundur ne aradim ne yazdim konusmuyoduk bugun mesaj atmis bana cevap verdim hoop bi bakiyorum gene cevap yok bana ee madem cevap vermiceksin neden yaziyosun be adam sinirlerimi tavan yapiyosun gunduz 5 te yazmis hala su saatte kadar cevap yok aradim bakmadi da 1 aydir bunu yapiyo yemin ederim ne kadar kucuk bi sebep olarak gozuksede beni sinirden bu durum cok aglatiyo ben ne yapayim ? Amaci ne ?

Önceliği sen değilsin bu açık zaten.Umarım şehirdışında yaşamıyordur çünkü öyleyse büyük ihtimal aldatıyor.
Şimdi tekrar okudum aynı şehirmiş.Bana da açıkçası evli gibi geldi.4 senelik ciddi ilişkide evlilik olmaması düşündürücü zaten.2 hattı var ve gündüz bulunduğu yer veya arabada bu görüştüğünüz telefonu bırakıyordur.

Benimde aklıma evli diye geldi ama 4 senedir diyosun bilemedim.
Ama evli değilsede bi haltlar karıştırıyo bence de..
Baskın basanındırrr :KK34:

Ev arkadasimi 4 yil oyalayan sevgilisi bu olaylarin sonucunda memleketinde nisanli cikmisti.kpssye 1 gun kala soylemisti kiza bir de..bu isin sonunda cok buyuk hayal kirikligi duruyor ne yazik ki

4 senelik ciddi bi iliskim var gunduz bulusuruz hicbir sorun yok iyi super her sey ben eve gecerim aksam oldumu sevgilim bakmiyo telefonlara 1 veya 2 mesaj atiyo cevap veriyorum sonra kendisinden tık yok ariyorum dogal olarak merak edip telefonumuda acmiyo digersi gun oluyo bi aciklamasi oluyo ama hep bi bahane yok sarjim bitti telefonu arabada unuttum bilmem ne uyariyorum yanindakinden ara bi sekilde haber ver merak ediyorum diyorum tamam ozur dilerim daha olmucak diyo her aksam gene aynisi o kadar uyarmama ragmen gene yapiyo gecende artik bi patladim agzima ne geliyosa dedim 6 gundur ne aradim ne yazdim konusmuyoduk bugun mesaj atmis bana cevap verdim hoop bi bakiyorum gene cevap yok bana ee madem cevap vermiceksin neden yaziyosun be adam sinirlerimi tavan yapiyosun gunduz 5 te yazmis hala su saatte kadar cevap yok aradim bakmadi da 1 aydir bunu yapiyo yemin ederim ne kadar kucuk bi sebep olarak gozuksede beni sinirden bu durum cok aglatiyo ben ne yapayim ? Amaci ne ?

Burnuma kötü kötü kokular geliyor:sus:

Ayyy konu sahibi ben durumu anladım.Askerden yeni gelmiş sevgilin ve baya degişmiş.Yani evli falan degil ama bir haltlar karıştırıyor.Bir olay dikkatimi çekti ağustos ayında yaşadığınız..Sevgilinin telefonu sürekli çalıyor ve tedirgin olup açmıyor sen çok değiştin diye mesaj geliyor.Sanırım askerdeyken birini buldu ve askerden gelince o da çok değiştiğinin farkına vardı ve öyle bir mesaj attı.Ama sen arkadaşı sanıyorsun herhalde.

evlenmiş olmasın?

1 aydır evli olmasın?
*evli değilse de bi haltlar karıştırdığı kesin.
Telefon tuvalete düştü, bataryası bozuldu, paketim bitti, uyumuşum gibi yalanları duyarsın yakında.

Benimde aklıma evli olması geldi :KK43:

Hanimlar yok artik ne evlisi ayni mahallede oturuyoruz evimin arka sokaginda oturuyo kendisi ve bizim de aileler tanismisti zaten gunduzleri bulusuyoruz aksam olunca birkac mesajdan sonra yazmayi kesiyo digersi gunde aciklamasi bahanesi hep farkli arkadaslarla oturduk alkol ictik kafayi yapmisim bakamadim veya kuzeninin arabasi var geziyolar arabada telefonu unutmusum vs hep bi bahane yani

benimde aklima nedense evli mi acaba geldi farkli num kullaniyo mu acep diye
Ailelerimiz tanisti etti evimin arkasinda oturuyo evli ne alaka canim 4 senedir beraber oldugum adamimi tanimicam ama son 1 aydir taniyamiyorum simdi oda var arkadaslari kuzenleriyle geziyo ediyo aksamlari telefona bakilmiyo bi saatten sonra

Açık açık sordunuz mu bu durumu rahatsızlığınızi dile getirin yada onun yaptığınız sizde ona yapin

Ayyy konu sahibi ben durumu anladım.Askerden yeni gelmiş sevgilin ve baya degişmiş.Yani evli falan degil ama bir haltlar karıştırıyor.Bir olay dikkatimi çekti ağustos ayında yaşadığınız..Sevgilinin telefonu sürekli çalıyor ve tedirgin olup açmıyor sen çok değiştin diye mesaj geliyor.Sanırım askerdeyken birini buldu ve askerden gelince o da çok değiştiğinin farkına vardı ve öyle bir mesaj attı.Ama sen arkadaşı sanıyorsun herhalde.
Canim kusura bakma ama ben dediginden hicbir sey anlamadim?

Açık açık sordunuz mu bu durumu rahatsızlığınızi dile getirin yada onun yaptığınız sizde ona yapin
Evet bulustugumuzda yuzune vuruyorum arkadas ortamindayken telefonu elime alamiyorum sohbet muhabbet arasinda diyo bir iki bira iciyoruz sonra biseyler biseyler hep bi bahanesi var daha dikkatli davranicam tamam diyo gene yapiyo bunu her aksam

Hanimlar yok artik ne evlisi ayni mahallede oturuyoruz evimin arka sokaginda oturuyo kendisi ve bizim de aileler tanismisti zaten gunduzleri bulusuyoruz aksam olunca birkac mesajdan sonra yazmayi kesiyo digersi gunde aciklamasi bahanesi hep farkli arkadaslarla oturduk alkol ictik kafayi yapmisim bakamadim veya kuzeninin arabasi var geziyolar arabada telefonu unutmusum vs hep bi bahane yani
Baya hovarda bi tip yani.
Arabada son ses arabesk açıp bi el camdan dışarda takılan tiplerdir kimbilir. :işsiz:

Back
X