konu sahibi kuzeni diye belki bu yönden bakmak istemiyor iyi niyetli düşünüyor
ama bence asıl durum bu
bir konu vardı eskiden açılmıştı kp çocuğun kulağını yalıyor öpüyor diye bir onda bu kadar sinirlenmiştim bir de bu konuda çok sinirlendim
Kız kardeşimin de bebeği var onunda emzirmesini istemem ne gerek var ?Mesela diyelim ki, çok sevdiğiniz,hayranı olduğunuz bir kadın gelip emzirseydi ayni sekilde hisseder miydiniz?
Neden bu kadar üzüldüğünüzü anlamiyorum da
Soyledim bu ne luzumsuz şey uzak tut çocuğu ondan bir daha baş başa bırakma dedi zaten bende bugün irtibatimi kestimMadem sütü yok neden emzirmiş sorsana, sapık mıdır nedir ya, hiç iyi niyet göremiyorum ben, sayfaları okumadım ama eşine söyledin mi?
Konuyu sizinle paylaşmistim hepiniz bana moral vermeye çalışınız çok teşekkür ederim. Bilgilerinizi paylaştığım hatta bilmediği için araştırıp aktaranlar oldu..Hepinize teşekkür ederim
Şimdi gelişmeleri aktaracagim
Oncelikle istanbul Müftülüğü ile görüştüm tek bir damla dahi süt kardeş yapar dedi rizamin olup olmaması o kişi ile benim aramdaki hak mevzuşu. Net olarak öğrenin süt var mı dediler
Bugün sabah whatsapp dan yazdim kuzeni. Aynen şöyleydi başlangıç. Bak sütün varsa açık bir şekilde söyle hatta kontrol et çünkü bu süt mevzusu senin sandigin kadar basit değil yazdım
O ise bana destan yazdı
Sutum yok chill anlamıyor musun kaç kere dicem sana evde de dedim Süt yok niye uzatiyorsun herseyin altından birsey arar olmuşsun hasta gibi bana bir daha asla ^bak^ falan deme emir verme yazdı
Bende ağzıma geleni saydim
Senin çocuğuna meraklı değilim sen fesatsin kafayı yemissin birileri seni doldurmus sen abarttin falan dedi
Yani iyice cirkinlesti
Nefret ettim
Hakkımı helal etmedigimi ve bir daha asla görüşmeyeceğimi söyledim
Whatsapp ta engelledim
Sizin de içiniz rahat olsun
Ben geç bile kaldım bu hareketle
Suan biraz daha rahatladım
Bir daha asla kimse uzulmesin diye içime keder atmicam sizde atmayın
Herkese teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?