Ne bu emzirme merakı!

• Konu Sahibi Konu Sahibi chiLL
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Oluyor canım zamanında yengem de annem bakkala gittiğinde bana aynı şeyi yapmış.
sonuç olarak sütünü emmiş ameller niyetlere göredir.
kuzenin belliki süt annesi olmak istemiş böyle birşey yapmış.
sen kabul etmediğini yine söyler uzaklaştırırsın onu kendinden de çocuğundan da.
ama dinen, kuzeninin oğlu(sanırım erkekti. ) artık kızının kardeşi. kan kardeşinden pek bir farkı kalmadı ve nikah düşmez.

Hayir yanlis bilgilendirmeyim lütfen.
kesinlikle olmazlar.
Isterseniz diyanet islerinin alo fetva hatlari ile gorusebilirsiniz.
5 defa doyuracak sekilde emmesi gerekiyor süt akrabaliginin olmasi icon

O kadar kizginim ki şu an en başta kendime
Benim bir kuzenim var aynı sokakta oturuyoruz
Eskiden daha çok gorusurdum son 1 yıldır pek muhatap olmamaya bakıyorum
Onun çocuğu 3 yaşına girecek
Yakın ve samimi olduğumuz için birlikte baktık herseyin kostum bunu alnim ak biliyorum
Şimdi benim de çocuğum var ve ara sıra geliyor napiyoruz diye bakmaya
Dün yine geldi çay içiyoruz benimki huysuzlanmaya başladı dedim ki sana çay koyayım sonrada kızımı doyurayim aglamadan o ara çayını iç sen de dedim ver mamasini dedi yok emzirecegim dedim içeri geçtim çayı koydum geldim ki ne göreyim çocuğumu emziriyor
Ne yapıyorsun sen dedim
Allah aşkına elleme emsin çekilmez günah dedi
Sacmalama ver çocuğu dedim
O ara ben sesimi yükseltip çocuğu birden alınca kızım ağlamaya başladı hemen meme verdim almadı bi iki kere reddetti sonra aldı
Ben süt kardes istemiyorum sen nasıl böyle birşey yaparsın bana demeden dedim benin panik olduğumu görünce
Süt kardes olacakları aklıma gelmedi zaten süt yok bende kızma falan dedi
Ama çocuğunu Kasım ayin da kesti sütten sütü vardı Dr artık kes dedi
Yani bilmiyorum belki hala sütü vardı
Yoksa bile umrumda değil süt sen nasıl benim çocuğumu emzirirken
Bu benim kızımla aramda özel bir bağ özel bir etkileşim sen buna nasıl dahil olursun
Sürat yaptım kalktı gitti
Sonra onu kırdım diye üzülürken whatsapp dan yazdı
Kızın benim mememi geri çevirmedi emdi çok mutlu etti beni artık o benimde çocuğum sayılır kızıma iyi bak sana birsey olursa ona ben bakacağım
Ya bu nasıl bir mesaj kafayı yedim
Hani süt yoktu dedim
Süt annesi değilim meme annesiyim o zaman dedi
Plastigi de emiyor bebek o ne anlar dedim
Benden sonra seni emmek istemedi kokumu aradı heralde dedi
Yani suan gidip ağzını burnunu kırmamak için zor tutuyorum kendimi
Sonra ablam aradı
Çocukları süt kardes yapmışsınız diye gidip hemen ona da yazmış emzirdim süt annesiyim artık diye
Sonra yine kuzenimden bir mesaj ben o çocuğu çık seviyorum bu yüzden emzirdim öylesine ama sütun biterse devam ederim
Sana gerek yok sen çocuğuna bak dedim
Bozuldugum belli yani daha ne üstüme geliyor gerizekalı yani hala gözümün önünde o an ve nefret ettim ondan böyle birşey yapilirmi ayıptır günahtır ya aklıma geliyo cildiriyorum psikolojimi bozdu 2 günde cidden çok kafaya taktım sanki çocuğum bana ihanet etti gibi seni reddetti beni emdi dedi ya o an sildim onu demin de aradı acmadim konusucam bu hareket beni rahatsız etti görüşmek istemiyorum bir daha dicem ama sonra ben suçlu olacağım galiba

Burdan benim midem bulandı. Ne şuursuz insanlar var.

Siddete karsiyim ama boylelerine degil kesin ve net doverdim.

Bebeginiz sizden kopmaz ihanette sayilmaz bebek o emer tabi eline oyuncakta verseniz emerdi.

Sizin yerinizde olsam esimi devreye sokat rezil ederdim herkese. chiLL chiLL

Bu ne be!!! Benim çocuğuma benden başka annem bile meme versin istemem. Doğru da değil zaten. Manyak kadın!! Madem öyle siz de onun çocuğunu emzirin ve aynısını ona yapın

Oluyor canım zamanında yengem de annem bakkala gittiğinde bana aynı şeyi yapmış.
sonuç olarak sütünü emmiş ameller niyetlere göredir.
kuzenin belliki süt annesi olmak istemiş böyle birşey yapmış.
sen kabul etmediğini yine söyler uzaklaştırırsın onu kendinden de çocuğundan da.
ama dinen, kuzeninin oğlu(sanırım erkekti. ) artık kızının kardeşi. kan kardeşinden pek bir farkı kalmadı ve nikah düşmez.
Şuan gerçekten tokat yemiş gibiyim o manyak bundan grurlanacak

O sapigin manyakligini herkese yayın bence sessiz kalmayın. Bir daha evinizden içeri sokmayın. Igrenc ya.

Ben bu kuzenini evire çevire döverdim! Nasıl bir ruhhastasi bu iletişimi kesin bence

Sacmalamis cnm cok emdirme meraklisiysa ikinciyi getirsin emdirsin bol bol...

Bizdede oyle bi ruh hastasi var.onune geleni emdiriyor.cocuklarimla ilerde evlenmesinler sut kardes olsunlar diyor.
ne alakaysa. belki ilerde sevecekler birbirlerini. belki kuzeninizde bu mantiktadir.

Bizdede oyle bi ruh hastasi var.onune geleni emdiriyor.cocuklarimla ilerde evlenmesinler sut kardes olsunlar diyor.
ne alakaysa. belki ilerde sevecekler birbirlerini. belki kuzeninizde bu mantiktadir.
Onun mantığına ... onda mantık olsa gizlice emdirmezdi

4.5 aylik kizim var ve emziriyorum sizin yerinize koyuyorum kendimi iyi sakin kalmissiniz benim gozum donerdi benden habersiz biri bunu yapsa.dövme ihtimalimde yuksek derecede olurdu sanirim.bidaha yuzune bakmiyacagim ve evime sokmayacagimda kesin.sonradan yazdiklarina bakilirsa ruh sağlığı da normal degil bence Allah muhafaza size bisey yapabilir ya da cocugu alip kacirir falan .kesinlikle mesafeyi koyun haberlerde ne manyaklar var goruyoruz Allah korusun

Yakın ve samimi olduğumuz için birlikte baktık herseyin kostum bunu alnim ak biliyorum
Dün yine geldi çay içiyoruz benimki huysuzlanmaya başladı dedim ki sana çay koyayım sonrada kızımı doyurayim aglamadan o ara çayını iç sen de dedim ver mamasini dedi yok emzirecegim dedim içeri geçtim çayı koydum geldim ki ne göreyim çocuğumu emziriyor
Ne yapıyorsun sen dedim
O ara ben sesimi yükseltip çocuğu birden alınca kızım ağlamaya başladı hemen meme verdim almadı bi iki kere reddetti sonra aldı
Ben süt kardes istemiyorum sen nasıl böyle birşey yaparsın bana demeden dedim benin panik olduğumu görünce
Bu benim kızımla aramda özel bir bağ özel bir etkileşim sen buna nasıl dahil olursun
Kızın benim mememi geri çevirmedi emdi çok mutlu etti beni artık o benimde çocuğum sayılır kızıma iyi bak sana birsey olursa ona ben bakacağım
Hani süt yoktu dedim
Sonra ablam aradı
Çocukları süt kardes yapmışsınız diye gidip hemen ona da yazmış emzirdim süt annesiyim artık diye
Sonra yine kuzenimden bir mesaj ben o çocuğu çık seviyorum bu yüzden emzirdim öylesine ama sütun biterse devam ederim
Bozuldugum belli yani daha ne üstüme geliyor gerizekalı yani hala gözümün önünde o an ve nefret ettim ondan böyle birşey yapilirmi ayıptır günahtır ya aklıma geliyo cildiriyorum psikolojimi bozdu 2 günde cidden çok kafaya taktım sanki çocuğum bana ihanet etti gibi seni reddetti beni emdi dedi ya o an sildim onu demin de aradı acmadim konusucam bu hareket beni rahatsız etti görüşmek istemiyorum bir daha dicem ama sonra ben suçlu olacağım galiba
Ruh hastası net:KK57:

Cok kotu ya ne denir bilemedim sapikmi ne.

süt annelik süt kardeşlik vs gibi düşüncelerim yok

ama kuzen gerçekten manyak uzak durun

hadi yapmış bir hata attığı mesajlar da sağlıksız olduğunu gösteriyor

uzak durun konuşmayın görüşmeyinnnn

Lütfen mesajları silmeyin ve olay daha yeniyken eşiniz dahil sizi arayan akrabalarınıza herkese anlatın durumu anlatın ki onlar da ağzının payını versin. Arayıp arsızca akrabalara anlatırken insanlar onu bozsun ki kendi kendine gururlanamasın. Ruh hastası kadın.. İyi niyetle emziren insan izin almayı geçtim öyle abuk sabuk sinir bozucu mesajlar atmazdı belli ki niyeti tamamen fesatlıktı.

Eşini yengesi emzirmis süt annesi aynı zamanda
Benim çocukları süt yengem diye sever

Ne yapıyorsun sen dedim
Hani süt yoktu dedim
Sonra ablam aradı

Psikolojisi mi bozuk kuzeninizin. evli değilim ama ileride evlenip çocuğum olsa böyle bir olayla karşılaşsam çıkartırım böyle birini hayatımdan hiç normal gelmedi bu durum saygısızlıkk terbiysizlik ay ben bile gıcık sinir oldumm

Kızım 9 aylık. Kendimi yerinize koydum. Sakinliği ile bilen, kavgacı olmayan bir insanım ama sanırım o an gözüm dönerdi. Ağızını burnunu dağıtırdım. Kendini bilmez!!! Bir de saçma sapan şeyler yazmış. Görüşme. Telefonunu da engelle. Ruh hastası..

Süt kardeşliği, süt anneliği güzel birşey olabilir ama karşılıklı rıza varsaa, bunu da belirteyim.

Back
X