• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne bu erkek ailelerinin derdi?

Schizophrenia

~
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2011
1.533
395
123
Evde oturup koca parası yiyen -ki yiyebilir esi ve kendi anlaştıktan sonra kimseyi baglamaz- gorumcem ve dugunde sadece hediyelik 2 bilezik takan kv benim çalışıp borçları odememi istiyorlar. Bahsettigim düğün borçları. Yok sen çalış çocuğuna ben bakarım falan. Benim hic fikrim alınmadan aracı bulup is için konuşmalar falan. Onlara ne ben zaten çalışmak istiyorum ama emrivaki seklinde diretilmesinden hic hoşlanmıyorum ki çocuğumu da kendim büyütmek istiyorum zaten.Isin asli gorumce ve kv hic samimi gelmiyolar bana. Her dedikleri batıyor ama hadlerini aştıkları zaman daha bi sinirleniyorum. Esime çalışınca temizlikçi tutarız diyorum yorgun argın ev temizlenmez diyorum ikimiz temizleriz diyor. Yani calissm bile temizlikçi alamayacağım evime oldu baska?

Ben bu kendi de yatıp milletin evliligine karisan hep evde mi oturacak bu kız diyen gorumce ve kv ye 2 adım otede durmalarini nasıl ogretecegim?

İsin zor acık acık konuşmaktan başka çaren yok galiba.
Komik olan ben de çalışmak istiyorum zaten.Ama bu emrivakiler sinirimi cidden bozuyor. Yarın is yerinde kafam atıp çıksam bunlar laf edecek diye gerilirim şimdiden onu düşünüyorum düşünebiliyor musunuz uzerimdeki baskıyı ?

Komik olan ben de çalışmak istiyorum zaten.Ama bu emrivakiler sinirimi cidden bozuyor. Yarın is yerinde kafam atıp çıksam bunlar laf edecek diye gerilirim şimdiden onu düşünüyorum düşünebiliyor musunuz uzerimdeki baskıyı ?
çalışmak istemiyorum de gitsin :kahve:

Düğün borçlarını zaten siz ödemek zorundasınız?Evet bunun için size iş ayarlamaya çalışmaları doğru değil ama borç varsa ve siz sizin deyimizle "koca parası yiyen" bir kadinsaniz,ben çalışmak istemiyorum deme lüksünüz yok diye düşünüyorum.
Kimse size bilezik almak zorunda değil kimse size düğün yapmak zorunda degil
kimse sizin çocuğunuza bakmak zorunda da değil,keşke bunları idrak edebilsek artık

zamanla hadlerini bilirler ama iş kocanda biter

Düğün borçlarını zaten siz ödemek zorundasınız?Evet bunun için size iş ayarlamaya çalışmaları doğru değil ama borç varsa ve siz sizin deyimizle "koca parası yiyen" bir kadinsaniz,ben çalışmak istemiyorum deme lüksünüz yok diye düşünüyorum.
Kimse size bilezik almak zorunda değil kimse size düğün yapmak zorunda degil
kimse sizin çocuğunuza bakmak zorunda da değil,keşke bunları idrak edebilsek artık
Kesinlikle böyle düşünüyorum zaten ben de. Hicbir sey yapmak zorunda degiller. Hatta yapmasınlar ki söz sahibi olmasınlar kafasindayim ben. Cocuk konusunu zaten kendi, bakmak istiyorum belirttim. Ben zaten çalışmayı istedigimi belirttim. Bunların emeivakileri yüzünden ekmeklerine yağ süreceğim gibi geliyor niyeyse.

Çocuğun bile var. Belli ki yeni evli değilsiniz.
Hala mı düğün borcu?
Eşin o mesafeyi koyamazsa sen çok zorlanırsın. O da koysa koyardı şimdiye sanırım.

İş kocanda biter eşim düğünümüzü yaptı benim durumum yoktu çeyizim ve kınam dışında hiç bişey yapmadım onlarada eşim yardım etti Allah razı olsun. Bir gün bile lafını etmedi şimdi çalışmıyorum sayılır kendi işimi bıraktım arada eşimin eczanesine gidiyorum. Yani koca parası yiyorum. Ama bigün gerekirse her işide yapabilirim kendimden eminim. Şimdi ne kv ne annem bişey diyemezler. Eşinle bir ol gir bi işe öde borcunu bir ömür minnetsiz yaşa bence..

Canım konuyu direk eşinle konuş bence. Sen direk muhattap olma, eşin halletsin.

ironik degil küstaça bence mesafe koyamamışsiniz

Evlenmeden once de calisiyordum hala calisiyorum. Dugun masraflarini esimle beraber odedik. Kredilerimiz var eve temizlikci almiyorum. Temizligi de ben yapiyorum. Cocuklara falan da bakmadi kayinvalidem bakariz bile demedi. Beklentim yok kendilerinden. Dolayisiyla hayatima karışacak cesaretleri de yok. Kararlarimi alirken danismam sormam. Onlar da burnunu sokamaz hicbir seye.

Evlenmeden once de calisiyordum hala calisiyorum. Dugun masraflarini esimle beraber odedik. Kredilerimiz var eve temizlikci almiyorum. Temizligi de ben yapiyorum. Cocuklara falan da bakmadi kayinvalidem bakariz bile demedi. Beklentim yok kendilerinden. Dolayisiyla hayatima karışacak cesaretleri de yok. Kararlarimi alirken danismam sormam. Onlar da burnunu sokamaz hicbir seye.
En güzeli

Back
X