- 12 Ocak 2011
- 1.533
- 395
- 123
- Konu Sahibi Schizophrenia
Evde oturup koca parası yiyen -ki yiyebilir esi ve kendi anlaştıktan sonra kimseyi baglamaz- gorumcem ve dugunde sadece hediyelik 2 bilezik takan kv benim çalışıp borçları odememi istiyorlar. Bahsettigim düğün borçları. Yok sen çalış çocuğuna ben bakarım falan. Benim hic fikrim alınmadan aracı bulup is için konuşmalar falan. Onlara ne ben zaten çalışmak istiyorum ama emrivaki seklinde diretilmesinden hic hoşlanmıyorum ki çocuğumu da kendim büyütmek istiyorum zaten.Isin asli gorumce ve kv hic samimi gelmiyolar bana. Her dedikleri batıyor ama hadlerini aştıkları zaman daha bi sinirleniyorum. Esime çalışınca temizlikçi tutarız diyorum yorgun argın ev temizlenmez diyorum ikimiz temizleriz diyor. Yani calissm bile temizlikçi alamayacağım evime oldu baska?
Ben bu kendi de yatıp milletin evliligine karisan hep evde mi oturacak bu kız diyen gorumce ve kv ye 2 adım otede durmalarini nasıl ogretecegim?
Ben bu kendi de yatıp milletin evliligine karisan hep evde mi oturacak bu kız diyen gorumce ve kv ye 2 adım otede durmalarini nasıl ogretecegim?