Anket Ne bu şimdi?

Hangisi sizce?

• Lafın nereye gideceğini bilememiştir

OY: 25 38,5%
  • Gerçekten böyle düşünüyor olabilir konuşman lazım

OY: 40 61,5%

• Ankete Katılan
    65

baklavacheesecake

Hâlinden memnun ❤️
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2017
2.855
3.176
133
Arkadaşlar regl oldum evde yatıyorum. Felaket ağrım var.
Neyse erkek arkadaşım ve annesi gezmeye gitmişler ben uyurken (eski konularını bilmeyenler için söylüyorum erkek arkadaşımla aynı yurtta kalıyoruz da annesi ziyarete geldi okuduğumuz ülkeye). Buraya kadar sorun yok.
İşte erkek arkadaşımı aradım ne yapıyor diye. Dedim ağrım var yatıyorum direkt anladı ne olduğunu. Neyse bana dedi ki döndüğümde nöbetçi eczaneye gideriz ilaç alırız. Dedim sağolasın da gerek yok (çünkü ağrı kesici alınca adetim artıyor) bana dediği aynen şu:
Ya gidelim sonra bana laf ediyorsun bir şey yapmıyorsun diye.
Arkadaşlar sizce bu patavatsızlık mı yoksa gerçekten de böyle mi düşünüyor?
Kendisi biraz odun hani ben söylemeden bir çok şeyi düşünemeyen bir insan. Biraz sıkıntıları oldu ben ona destek oldum ama sanki aynı şeyleri ben ondan göremiyorum gibi hissediyorum. Bir de bende şöyle kötü bir huy var, istediğim bir şey olana kadar direniyorum isteğimi belirtiyorum ve sitem ediyorum. Ha tabii olamayacağı söylendiyse de susuyorum o ayrı. Dolayısıyla acaba istediğim şeyleri çok fazla mı söyledim çocuğu mu bıktırdım diye kendimi suçluyorum şimdi :/
Zorunlu edit: Ya ben zaten genelde susan bir tipim. Mesela her insan sevgilisiyle dışarı çıkmak ister değil mi? Biz bunu hiç yapamıyoruz. Tamam zaten gücü olmadığında ben sabrediyorum. Yalnız gariptir ki parası olduğu zaman da bana zamanı olmuyor. Acaba giyim tarzımı makyajımı mı beğenmiyor dedim ama hayır konu bu değil. Ben çıkalım en azından sinemaya gidelim dediğimde ık mık ediyor ama arkadaşları aradığında hemen gidiyor buna bozulmakta da haksız değilim bence

Söylenmek değil de ben fedakarlık yapıyorsam sinirli hallerini çekiyorsam, bir şeyden hoşlanmadığımı belirtince susup oturmak zorundaysam ama kendisi bana istediği her şeyi söyleyebiliyorsa aynı şeyleri beklemek hakkım zannetmiştim. Öyle alıştırmak da istemiyorum sıkıntıda olduğumu görsün istedim ama olmadı galiba.

Beyefendi annesiyle dışarı çıkıyor mesela ben de bu sefer geleyim mi evde yalnız başıma çok sıkılıyorum diyince ık mık. Tamam gelmeyeyim ya madem öyle diyorum ya sorun sende değil annemle ilgili falan diyor. Bana dedi ki söz yarın seninle çıkacağız. Tabii ki yarın ben kendimi yurtta yalnız başıma otururken bulacağım. Diğer verilen sözler gibi bu söz de yenecek biliyorum.
E sen dışarı çıkartma, fedakarlık yapma, yaptıklarımı görme sonra söylenince ben suçlu oluyorum . Bence insanlar sevgili olurken böyle karşı tarafın kendilerinden bir şey bekleyebileceğini düşünerek ilişkiye başlamalılar.

Son düzenleme:
Çocuğu rahat bırak
Ya ben zaten genelde susan bir tipim. Mesela her insan sevgilisiyle dışarı çıkmak ister değil mi? Biz bunu hiç yapamıyoruz. Tamam zaten gücü olmadığında ben sabrediyorum. Yalnız gariptir ki parası olduğu zaman da bana zamanı olmuyor. Acaba giyim tarzımı makyajımı mı beğenmiyor dedim ama hayır konu bu değil. Ben çıkalım en azından sinemaya gidelim dediğimde ık mık ediyor ama arkadaşları aradığında hemen gidiyor buna bozulmakta da haksız değilim bence

Gerçekten öyle düşündüğünü sizde biliyorsunuz konunun sonunda zaten yazmışsınız
Çok söylenen bir karakterseniz bıkmıştır
Söylenmek değil de ben fedakarlık yapıyorsam sinirli hallerini çekiyorsam, bir şeyden hoşlanmadığımı belirtince susup oturmak zorundaysam ama kendisi bana istediği her şeyi söyleyebiliyorsa aynı şeyleri beklemek hakkım zannetmiştim. Öyle alıştırmak da istemiyorum sıkıntıda olduğumu görsün istedim ama olmadı galiba

Uyumsuz bir çift olduğunuz iki mesajınızdan anlaşılıyor. Bence birbirinizin zamanını almayın.

Uyumsuz bir çift olduğunuz iki mesajınızdan anlaşılıyor. Bence birbirinizin zamanını almayın.
İlk başlarda hiç böyle değildi ama biliyor musunuz? Her şey çok güzeldi. Tamam çok büyük sorunlar atlattı gerçekten ben de şahidim ve yine aynı zorlukları yaşayacağımızı bilsem yine olurum onunla. Ama ne bileyim artık o kadar şeye katlandıktan sonra insan azıcık da iyi şeyler istiyor sanki :/

Sizle dışarı çıkmayıp neden arkadaşlarıyla çıkıyor ki? Ben olsam ben de bozulurum bu duruma burda haklısınız. Çıkıp bir çay içmek bile insanı rahatlatır, durumu elverdiğice tabi. Durumu yoksa siz de sızlanmayın çıkamıyoruz diye. Ya da siz teklif edin.
Ama en başta anlattığınız olayda patavatsızlık yapmamış ki siz biraz alınganlık yapmışsınız. Sizi düşünüp ilaç almak istemiş, siz de sanırım yaptığı her şeyi eleştiriyorsunuz sonra laf yapıyorsun demiş. Ben de çok duyarım bu lafı sevgilimden ama her şeyini de didik didik etmem. Biraz rahat bırakın adamı bence. Zorluklar geçmiş başından böyle durumların içinde olan erkeklerle geçinmek zor oluyor naalesef

Yok artik saka mi yapiyorsun. Bunu mu kafaya taktin. Canim Allah oglana bolca sabir sana da akil versin.

Hormonlar zirvede galiba

Bunu benden iyi kimse anlayamaz. Biz de çok badire atlattık, hala atlatıyoruz. Benden başka kimse onun yanında böyle dimdik duramazdı, o da biliyor ama artık gücüm kalmadı. Biraz da mutlu olmak istiyorum. Tek taraflı vererek nereye kadar? Söyletmesinler, biz de dırdır etmek zorunda kalmayalım.
Çok seviyorum ilgiyi. Hem görmeyi hem göstermeyi.
Gösterdiğim ilginin eşdeğerini göremeyince delleniyorum.
Delirtmesinler

Emin olun onu da denedim, ben ısmarlayayım lafı mı olur dedim ya olmaz öyle falan dedi. Şimdi emin olun durumlar çok derin. Onun için yaptığım şeyleri birisi bana yapsa ben en azından bir teşekkür babında dışarı çıkartırım (bakın hediye bile beklemiyorum bir kahve içmemiz bile yeter).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…