Anket Ne bu şimdi?

Hangisi sizce?

• Lafın nereye gideceğini bilememiştir

OY: 25 38,5%
  • Gerçekten böyle düşünüyor olabilir konuşman lazım

OY: 40 61,5%

• Ankete Katılan
    65
Siz niye bir şey yapsın istiyorsunuz yapmayınca laf ediyorsunuz? Gerçekten bazen erkeklere de üzülüyorum yaa...

Siz niye bir şey yapsın istiyorsunuz yapmayınca laf ediyorsunuz? Gerçekten bazen erkeklere de üzülüyorum yaa...
İlaç beklentim yoktu aslında ben sadece ne yaptığını sormak için aramıştım. E aylarca kendisi için bir sürü fedakarlık yapıp bana verilen hiçbir söz tutulmayınca çıldırıyorum sanırım

Sizinle dışarıda görüşmüyorsa begenmiyor olabilir. Anlattıgınıza göre bunaltıyorsunuz galiba ya da sizi önemsemiyor

Sizinle dışarıda görüşmüyorsa begenmiyor olabilir. Anlattıgınıza göre bunaltıyorsunuz galiba ya da sizi önemsemiyor
Biz aynı yurtta kalıyoruz ama genelde aynı odada. Ayrıca da çok kısa bir süre de olmadı. Tipimi değiştirdim saçımın rengini bir de gözüme renkli lens aldım dedi ki ben seni her halinle beğeniyorum böyle çabalara girme. Anlamıyorum ki. Gerçi yapısında yok çok fazla dışarı çıkmak ama arkadaşları arayınca hemen gidiliyor :/ (arkadaş olduğuna eminim o arkadaşları tanıyorum numaraları da bende var)

Sizin yaslarinizda insan böyle oluyor. Gel zaman git zaman hayatın esas sorunları baş gösterince insan eski zamanlarına gidip eski kendine ne kadar yabancı kalıyor. Eğer farklı olmak istiyorsanız kendinizi yılların sizi olgunlastirmasina bırakmayın. Vakit geçmeden bunun için çaba gösterin. Çünkü zaman asla geriye gitmiyor. Bu basit düşüncelerden kurtulmanizi tavsiye ederim. Hayat sandığıniz kadar uzun değil...

bunda neye alındın tam olarak? umarım sadece regl olduğun için böylesindir yoksa o çocuğu sal gitsin zavallıcığı

O zaman uyum yok gibi. Yoksa böyle şeyleri neden takasınız ki. Erkekler çoğunlukla odun oluyor zaten ama şimdiden böyle olması hoş degil

Klasik regl sendromu kafanıza takmayın yazacaktım ama anlattığınıza göre regl dönemi dışında da ilgisizliği varmış aldatabileceğinine dair bir şeylerle karşılaştınız mı hiç ? Belki de aynı yurtta oldugunuz için hep birlikte olmanızdan dışarı çıkıp ekstra bi şeyler yapma ihtiyacı duymuyordur zaten hep birlikteymişsiniz.

Yaptığınız şeylerin karşılığını bekleyerek en başta hata yapıyorsunuz. Bakın erkek arkadaşım üç ay önce çok çok iyi maaşla çalıştığı yerden ayrılmak zorunda kaldı. Üç hafta iş aradı geri dönüş olmadı, en sonunda bir fabrikada önceki çalıştığı yerde bir hafta çalışarak aldığı parayı bir ayda çalışarak alabileceği iş buldu fakat on gün sonra asgari ücrrte zam geldiği gerekçesiyle çıkarıldı. Bu süre zarfında ben harçlığımı harcamadan onun ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyordum. Ev kirası, faturalar, yeme içme derken iyice psikolojisi bozuldu her ufak şeyde kavga eder olduk. Ben gidip faturasını ödeyemiyordum ama yanına giderken bir iki poğaça alıyordum ki karnı doysun, kıyafetlerini elimde yıkardım vs vs çok sefillik çektik yani, ben eve geldiğimde ısındığıma utanırdım o evde üşüyerek uyumaya çalışırken. Şimdi bir aydır çalışıyor her şeyimiz elhamdülillah yolunda, geçen hafta alışverişe çıktık kendinden çok benim için bişeyler baktı, şunu istiyorum da diyemem içinden geldiği için aldı. Bunları anlattım çünkü çok zor durumdan geçtiğini belirtmişsin, biz de geçtik okul bitice sözümüz var inşallah, ben bunları yaparken ne kadar büyük kavga edersek edelim ben bunları yaptım, kendimden fedakarlık yaptım demedim, beklenti içine de girmedim. Geçen haftaya kadar en son ne zaman dışarda bi çay içtiniz diye sor hatırlamam çook uzun zaman oldu belki yazındır. Sevdiğine değer veriyorsan böylrie alınganlıklara da girme beklentilere de. Sen bu beklentilerini ona söylüyorsun ki böyle bir tepki veriyor. Adamı zorls bişeyler yaptırmaya çalışma içinde varsa zaten yapar. Sen de değdiğine inanıyorsan fedakarlık yap bence. Değer gördüğün kadar değer ver. Beklentiye de girme hiç her yaptığın fedakarlığın karşılığını beklersen ohooo:))

Salla ya anlamiyorsa söyleyeceksin tabiki. Öyle düşünürse de düşünsün. Bu kısmı da konuya ekle bence önemli detaylar

Bu kısmı konunun metnine ekle. Çoğu kişi ayrıl der. Çünkü bu bildiğin umursamazlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…