- 9 Aralık 2009
- 17.207
- 54.938
- 1.123
- Konu Sahibi baklavacheesecake
-
İlaç beklentim yoktu aslında ben sadece ne yaptığını sormak için aramıştım. E aylarca kendisi için bir sürü fedakarlık yapıp bana verilen hiçbir söz tutulmayınca çıldırıyorum sanırımSiz niye bir şey yapsın istiyorsunuz yapmayınca laf ediyorsunuz? Gerçekten bazen erkeklere de üzülüyorum yaa...
Biz aynı yurtta kalıyoruz ama genelde aynı odada. Ayrıca da çok kısa bir süre de olmadı. Tipimi değiştirdim saçımın rengini bir de gözüme renkli lens aldım dedi ki ben seni her halinle beğeniyorum böyle çabalara girme. Anlamıyorum ki. Gerçi yapısında yok çok fazla dışarı çıkmak ama arkadaşları arayınca hemen gidiliyor :/ (arkadaş olduğuna eminim o arkadaşları tanıyorum numaraları da bende var)Sizinle dışarıda görüşmüyorsa begenmiyor olabilir. Anlattıgınıza göre bunaltıyorsunuz galiba ya da sizi önemsemiyor
O zaman uyum yok gibi. Yoksa böyle şeyleri neden takasınız ki. Erkekler çoğunlukla odun oluyor zaten ama şimdiden böyle olması hoş degilBiz aynı yurtta kalıyoruz ama genelde aynı odada. Ayrıca da çok kısa bir süre de olmadı. Tipimi değiştirdim saçımın rengini bir de gözüme renkli lens aldım dedi ki ben seni her halinle beğeniyorum böyle çabalara girme. Anlamıyorum ki. Gerçi yapısında yok çok fazla dışarı çıkmak ama arkadaşları arayınca hemen gidiliyor :/ (arkadaş olduğuna eminim o arkadaşları tanıyorum numaraları da bende var)
Emin olun onu da denedim, ben ısmarlayayım lafı mı olur dedim ya olmaz öyle falan dedi. Şimdi emin olun durumlar çok derin. Onun için yaptığım şeyleri birisi bana yapsa ben en azından bir teşekkür babında dışarı çıkartırım (bakın hediye bile beklemiyorum bir kahve içmemiz bile yeter).
Yok mesela ben omdan ilaç almasını beklemem. Gün içinde araması bile yeterli benim için. Maddi bir beklenti içinde asla olmadım olmam dailgilenmediğinde neden ilgilenmiyorsun diye laf edeceğini bildiğinden ilaç alalım demiş çocuk işte ne yapsın :) :)
Ya ben zaten genelde susan bir tipim. Mesela her insan sevgilisiyle dışarı çıkmak ister değil mi? Biz bunu hiç yapamıyoruz. Tamam zaten gücü olmadığında ben sabrediyorum. Yalnız gariptir ki parası olduğu zaman da bana zamanı olmuyor. Acaba giyim tarzımı makyajımı mı beğenmiyor dedim ama hayır konu bu değil. Ben çıkalım en azından sinemaya gidelim dediğimde ık mık ediyor ama arkadaşları aradığında hemen gidiyorbuna bozulmakta da haksız değilim bence
Bu kısmı konunun metnine ekle. Çoğu kişi ayrıl der. Çünkü bu bildiğin umursamazlıkSöylenmek değil de ben fedakarlık yapıyorsam sinirli hallerini çekiyorsam, bir şeyden hoşlanmadığımı belirtince susup oturmak zorundaysam ama kendisi bana istediği her şeyi söyleyebiliyorsa aynı şeyleri beklemek hakkım zannetmiştim. Öyle alıştırmak da istemiyorum sıkıntıda olduğumu görsün istedim ama olmadı galiba
Ekleyemiyorum ki geç kalmışımBu kısmı konunun metnine ekle. Çoğu kişi ayrıl der. Çünkü bu bildiğin umursamazlık
Düzenle diye bir yer var metinde
Ne eklenecek ablacım?
Ablam hallettim ben mesajı düzenledim sağolasınNe eklenecek ablacım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?