- 30 Ocak 2013
- 29.425
- 43.922
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Denemeden kastım aşkla.ilgili bir yazı. Makale tarzı kısa yazılara deneme deniyor. Bende kendi yazdıklarımdan birini attimSiz denemelerinizi atarak onu denemişsiniz. o da çakma hesapla sizi yoklamış olan bu.
Hesap cakma da değil.kullanan biri var resim vs.Siz denemelerinizi atarak onu denemişsiniz. o da çakma hesapla sizi yoklamış olan bu.
Kavga guruldu ayrilmissiniz ask denemesi mi attin yani :d
Bişey anlamadım? Nereye attın sen duvarına mı? Aynı soyad derken adı da mı aynı?
E tamam sevgiline sor bu soruyu yazmak icin daha mantikli bi neden olur ask denemesinden
Kuzenidir kuzeni
beyin devreleri yandi. soyadi sevgilinle ayni sen ona mesaj atiosun soyadi ayni olan cocuk sana tanisalim mi diye mesaj atiyo sen kavga edip ayrilmissin vs vs vs bence erkeklerin kafasi bu kadar komplike calismio tesaduf olmus ya da ac sevgiline sor. ayrica sevgilinin senin bilmedigi bi face hesabi var ve sen ses cikarmiosun millet face inden eski bi arkadasini arasa olay cikarir sen nasi bu kadar sessiz kalabilmissin buna ay yok cozemedim ben. bosver zaten ayrlmissin yolver gitsin faceinin guvenlik ayarlarini kuvvetlendir onune gelen mesaj atamasin
Çocukca
Hayatımda hiç bir erkeğe aşk denemesi yazmadım bana çok kro geldi bu
olsa olsa ben cocuguma olan sevgimi yazarım
Adam seni deneyecek olsa neden her şeyi aynı yapsın ?
Ayrıca aşk denemesi yazacak kadar seviyorsanız ne diye kavga ediyorsunuz?
Neresinden tutsam deneme
Ayrıldığınız sevgilinize aşk denemesi neden attınız anlamadım.
Size mesaj atan o olabilir de olmayabilir de.
benım beynım yandı
Baya kavgalı gürültülü ayrlıyorsunuz ve sen bu adama konusu aşk olan bır deneme gönderiyorsun.
Woaawww iyi cesaret gercekten ..
Sen barışmayı kafana koymuşsun.
engelleyerek de "bak başkalarına kapalıyım" mesajı vermişsin.
Yerine ulaşmıştır.
Gönlü varsa döner, bekle.
ayrıldıktan sonra kavga ettik aslındaÇok kavgalı ayrıldığınız birine neden aşk mektubu gönderiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?