Ne Bu Tavır? Ne Bu Trip?

Erkeklere bir süre sonra bir b*k oluyor ancak sebebini çözemedim. Tecrübeli hemcinslerimiz bu konuyu aydınlatırsa fena olmaz.
Kesinlikle askerdeyken iste hersey guzel olcak şöyle böyle diyordu bende pek umursamiyordum ozamanlar pesimde kosuyodu bende acidim dedim yazik gunah cocuga yapmadığım sey kalmadi iyi olalim da yuz goz olmayalim dedim o bana yapri yapacağını

Şımarıklıktandır belki de dediğin gibi. İlgi ayarını iyi tutturmak lazım herhalde. Kaçan kovalanır taktiği eski ve doğru bir taktik sanırım.

Konuyu okuyunca bu kadınlar kulübünün bdv ye yazdıran sevgililerini toplasak bir adam eder mi etmez mi diye düşünmeden edemedim her biri ayrı kaçık...Allah sabır versin bize valla

Konuyu okuyunca bu kadınlar kulübünün bdv ye yazdıran sevgililerini toplasak bir adam eder mi etmez mi diye düşünmeden edemedim her biri ayrı kaçık...Allah sabır versin bize valla
Allah bize sınamak icin mi yolladi yoksa dert babası olalim diye mi yolladi erkekleri bilemedim :)

Akrep burcu mu yoksa. Kafasına bir şey takmış ya da kurmuş olabilir. Ben içten içe öfke duyduğum insanlara böyle davranıyorum.

bir guzel sayfalarca hislerimi yazdim ggördü gördü odun uyuyalim yazdi sadece internetini kapatip poposunu devirip yattı

Kizlar mesaj yazdim yeter artik sıkıldım ben bana bu şekilde davranarak tükettin ve kaybettin beni birdaha da donmeye kalkarsanda eski ben olmam beni de gordugun yerde bulamazsın yazdim ben bisey yapmiyorum bunaltiyosun bak yazdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…