- 11 Aralık 2018
- 42.556
- 264.430
- 598
öğlen 3 ve akşam 7 civarı oradalar biz 9 gibi çıksak kaldırırız bankı ama o sandalyeler ne olacak evlerinde saklıyorlar. Sana ne gibi bir senaryo yazdılar kimbilir?
Hahahab benide evde kaynamasın bakıyor diye konuluyorlarmış. Bizim balkonda yaşlı bir kadın görüyorlarmış. Şaka gibi gerçekten. Ben laf almak için uyduruyorlar diye düşünmüştüm.Keşke 7 olsa bizimkiler 12’yi vurunca bal kabağına dönüşüyorlar heralde anca o zaman kalkıyorlar. Semaverleri falan var tam teçhizatlılar. Aynı sitede değiliz demek ki.
Sandalyeleri de depoda tutuyor bizimkiler, orayı da patlatırsam kurtulurum bence
En son eşimin doktor olduğuna kanaat getirmişler. Kim neresinden uydurdu hiç bir fikrim yok.
Hahahab benide evde kaynamasın bakıyor diye konuluyorlarmış. Bizim balkonda yaşlı bir kadın görüyorlarmış. Şaka gibi gerçekten. Ben laf almak için uyduruyorlar diye düşünmüştüm.
Bence istenmeyen gelin olduğumu hatta kaçarak evlendiğimi ve kendimi eve kapatıp kanlılarımdan kaçtığımı düşünüyorlar. Geçenlerde eşime karını görsem yüz görümlüğü takocam demiş. Hahaha ben hiç evden çıkmıyormuşum.Sizin evde yaşlı kadın hayaleti varsa demek
Hayal güçleri efsane aslında, yararlı şeylere kullansalar...
Ahaha zaten hazırcevap değilim hep gece yatağa yatınca geliyor aklıma güzel cevap. Olay anında teyzelerden yeterince uzaksam duymamışçasına adımlarımı hızlandırıyorum. Yeterince uzak değilsem kıvrık bir Bihter gülümsemesi yapıp geçiyorum.Iste bu soruya verilecek olan okkali cevabin her seferinde aklindan kus gibi ucup gectigini ama kibarca gulumseyip yutulduguna eminim.hahaha
Bende hiç muhattap olmak istemiyorum. Kalp kırmayım diyorum ama sürekli kendimi tacize uğramış gibi hissediyorum. Evimden istediğim saatte çıkamaz oldum resmen hesap yapıyorum yok yağmur var yoklardır yok ezan okundu namaza gitmişlerdir gibi.... Ama mutlaka denk geliyorum kaçamıyorumda.Bi burda var sanıyodum bizim de karşı binada oturan teyzeler var müstakil bi ev önüne 5-6 teyze toplanıyo önlerinden geçerken sesli sesli hakımızda konuşuyolar şehir dışından gelin gelmiş bu buralı değilmiş vs bi gün kapı önünde eşimi beklerken çağırdılar tanışmak için güya biraz sohpet ettik şimdi ne zaman geçsek laf atıyolar gezmeye mi gidiyon bakkal işi sana mı kaldı kocan gelmedi mi hala kapı önüne çıkmaya korkuyom ille bişi diyolar demeseler dikip gözlerini izliyorlar
"Kaparsıniz neme lazim" diyip bi kahkaha patlatacaksınız orda...onlar da gülecek , bitti gitti..ertesi gün geçerken de "ooo hanımlar kurmuşsunuz yine kazanı " diyip yine bi kahkaha....başka türlü başedilmez bu teyze çetesiyle..Gerçekten çok merak ediyorum bende. Arkama bakıyorum mesela korkma kaçmadı kocan diyor. Şaka gibi dimi.
kıyamam sana ya, ciddi ciddi takmışsin kafaya, ama ne polis ne jandarma ne yasa engel olamaz onlara...iletişim kurarak halletmen gerekBunun kanunen yasal bir yolu yok mu acaba? Gerçekten çok merak ediyorum. Burası mahalle arası bir bina değil ki. Site yürüyüş yolu park saha çardak ne ararsan var. Bina önü neden. 25 yıldır bu mühitte yaşarım bu eve taşınmalı 2 sene oldu ilk kez böyle birşey görüyorum. Evime gelen misafirlerim bile rahatsız oluyor. Adları seninkiler oldu seninkiler selam söyledi diyorlar nasıl diyorum ya bana geldiğinizi nereden biliyorlarki.ama onlar herşeyi bilirler herşeyi...
Maalesef rahatsız oluyorum ve sanırım onlardan değil kendi çenemi tutamamaktan kaçıyorum.kıyamam sana ya, ciddi ciddi takmışsin kafaya, ama ne polis ne jandarma ne yasa engel olamaz onlara...iletişim kurarak halletmen gerek
Tatlı ol zaten konuşurken, suç değil ki yaptıkları,kapının önünde yaşıtlarıyla oturuyorlar kendilerince kimseye zararları yok, belli ki yalniz yaşlı kadınlar,özeline girmelerine izin vermeden 2 muhabbet et, espriyle karışık cevap ver, gül nolcak ki? aranızdaki buzlar kırılınca sen de rahatsızlık duymazsın, hem apartmanın önünde extra güvenlik var gibi düşün....hırsız sapık girebilir mi sizin binaya o teyzeler varken? mobese gibiler baksanaMaalesef rahatsız oluyorum ve sanırım onlardan değil kendi çenemi tutamamaktan kaçıyorum.
Onuda şöyle düşündüm belki tartışmamızı duyduysa falan belki ondan demiştir. :)ha bu arada o kocan kocan diyip duran kadın kesin beğenmiş kocanı söyliyim baktövbestaaafurullah memlekete bak ya. teyzeye adam gönderelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?