Ne bu teyzelerin derdi?

öğlen 3 ve akşam 7 civarı oradalar biz 9 gibi çıksak kaldırırız bankı ama o sandalyeler ne olacak evlerinde saklıyorlar. Sana ne gibi bir senaryo yazdılar kimbilir?

Keşke 7 olsa bizimkiler 12’yi vurunca bal kabağına dönüşüyorlar heralde anca o zaman kalkıyorlar. Semaverleri falan var tam teçhizatlılar. Aynı sitede değiliz demek ki.

Sandalyeleri de depoda tutuyor bizimkiler, orayı da patlatırsam kurtulurum bence

En son eşimin doktor olduğuna kanaat getirmişler. Kim neresinden uydurdu hiç bir fikrim yok.

Hahahab benide evde kaynamasın bakıyor diye konuluyorlarmış. Bizim balkonda yaşlı bir kadın görüyorlarmış. Şaka gibi gerçekten. Ben laf almak için uyduruyorlar diye düşünmüştüm.

Hahahab benide evde kaynamasın bakıyor diye konuluyorlarmış. Bizim balkonda yaşlı bir kadın görüyorlarmış. Şaka gibi gerçekten. Ben laf almak için uyduruyorlar diye düşünmüştüm.

Sizin evde yaşlı kadın hayaleti varsa demek
Hayal güçleri efsane aslında, yararlı şeylere kullansalar...

Sizin evde yaşlı kadın hayaleti varsa demek
Hayal güçleri efsane aslında, yararlı şeylere kullansalar...
Bence istenmeyen gelin olduğumu hatta kaçarak evlendiğimi ve kendimi eve kapatıp kanlılarımdan kaçtığımı düşünüyorlar. Geçenlerde eşime karını görsem yüz görümlüğü takocam demiş. Hahaha ben hiç evden çıkmıyormuşum.

Iste bu soruya verilecek olan okkali cevabin her seferinde aklindan kus gibi ucup gectigini ama kibarca gulumseyip yutulduguna eminim.hahaha
Ahaha zaten hazırcevap değilim hep gece yatağa yatınca geliyor aklıma güzel cevap. Olay anında teyzelerden yeterince uzaksam duymamışçasına adımlarımı hızlandırıyorum. Yeterince uzak değilsem kıvrık bir Bihter gülümsemesi yapıp geçiyorum.

Çete bunlar çete
Ben yelekli teyzeler diyorum
Daima yelek giyerler o yeleğin cebi olur sigara ve çakmak için
Her şeye karışırlar her konuda fikirleri vardır ve istisnasız haklidirlar başka tutkusu mümkün değil
Sizin yaşadığınız her ne ise mutlak surette onların da başına gelmiştir ha onun değilse de eltisinin gorumcesinin ortanca kızının kayninin bilmem besinin başına gelmiştir
Ha bir de belli aralıklarla " Allah şükür ya rabbi" deyip sanki tövbe haşa yukardan güncellemeleri alırlar
Kız benden de ne sosyolog olurmuş yalnız

Bi burda var sanıyodum bizim de karşı binada oturan teyzeler var müstakil bi ev önüne 5-6 teyze toplanıyo önlerinden geçerken sesli sesli hakımızda konuşuyolar şehir dışından gelin gelmiş bu buralı değilmiş vs bi gün kapı önünde eşimi beklerken çağırdılar tanışmak için güya biraz sohpet ettik şimdi ne zaman geçsek laf atıyolar gezmeye mi gidiyon bakkal işi sana mı kaldı kocan gelmedi mi hala kapı önüne çıkmaya korkuyom ille bişi diyolar demeseler dikip gözlerini izliyorlar

Bende hiç muhattap olmak istemiyorum. Kalp kırmayım diyorum ama sürekli kendimi tacize uğramış gibi hissediyorum. Evimden istediğim saatte çıkamaz oldum resmen hesap yapıyorum yok yağmur var yoklardır yok ezan okundu namaza gitmişlerdir gibi.... Ama mutlaka denk geliyorum kaçamıyorumda.

Gerçekten çok merak ediyorum bende. Arkama bakıyorum mesela korkma kaçmadı kocan diyor. Şaka gibi dimi.
"Kaparsıniz neme lazim" diyip bi kahkaha patlatacaksınız orda...onlar da gülecek , bitti gitti..ertesi gün geçerken de "ooo hanımlar kurmuşsunuz yine kazanı " diyip yine bi kahkaha....başka türlü başedilmez bu teyze çetesiyle..

Hem takmayın bu kadar canim onlarin da çenesine vuruyor işte bi yaştan sonra, yalnızlık filan...zor

Rahatsız ettiklerini anlarlarsa daha çok uğraşırlar çünkü belki de tek eğlenceleri bu, ben sizin yerinizde olsam bigün oturur takılırım onlarla beş dakka, severlerse sarmazlar

Bunun kanunen yasal bir yolu yok mu acaba? Gerçekten çok merak ediyorum. Burası mahalle arası bir bina değil ki. Site yürüyüş yolu park saha çardak ne ararsan var. Bina önü neden. 25 yıldır bu mühitte yaşarım bu eve taşınmalı 2 sene oldu ilk kez böyle birşey görüyorum. Evime gelen misafirlerim bile rahatsız oluyor. Adları seninkiler oldu seninkiler selam söyledi diyorlar nasıl diyorum ya bana geldiğinizi nereden biliyorlarki.ama onlar herşeyi bilirler herşeyi...

Bu teyzeler nereden türediler bilmem. Ben ne anneannemden ne de babaannemden böyle şeyler görmedim. İkisi de kimsenin işine karışmayan, kendi hallerinde kadınlardı. Şimdiki teyzeler maşallah kimin kızı kiminle sevgili, kim kimden boşanmış hepsini biliyor. Allah akıl fikir versin başka uğraşları yok mu bunların ya

kıyamam sana ya, ciddi ciddi takmışsin kafaya, ama ne polis ne jandarma ne yasa engel olamaz onlara...iletişim kurarak halletmen gerek

Bizim apartmanda da dikizci var meraklı ve dikizci bide teyze kendini apartmanın en zengini ilan etti
Meraklı dikizci apartmana biri gelir ve ya çıkarsa pat kapı açılır nereye gidiyonuz nerden geliyonuz diye sorar
Herkesin evine karışır senin mobilyaların güzel değil senin evin güzel değil vs vs
Birgün bana dedi ben zaten sinirli bir insanımdır kaç kere sustum ayy canım senin çiçekli böcekli koltuklarının yanında benimkiler süper deyiverdim sonra perdemize laf etti terasa bile laf etti onun terası daha büyükmüş bizimki büyük tanıdık usta var bişeyler yaptırdık terasa oda aynı ustaya yaptırdı adam da diyor sizin terasınız onunkinden çok büyük
Yahu böyle saçma şeylere takıyor kadın önemli olan kendi evimiz dedim büyük küçük uzun kısa ne farkeder yahu sonrada apartmanca delirtti bizi apartmanın en zengini benim diyor kimse sevmiyor onları kompleksli insanları kesinlikle sevmiyorum komik geliyor ergen gibi yaa

Maalesef rahatsız oluyorum ve sanırım onlardan değil kendi çenemi tutamamaktan kaçıyorum.
Tatlı ol zaten konuşurken, suç değil ki yaptıkları,kapının önünde yaşıtlarıyla oturuyorlar kendilerince kimseye zararları yok, belli ki yalniz yaşlı kadınlar,özeline girmelerine izin vermeden 2 muhabbet et, espriyle karışık cevap ver, gül nolcak ki? aranızdaki buzlar kırılınca sen de rahatsızlık duymazsın, hem apartmanın önünde extra güvenlik var gibi düşün....hırsız sapık girebilir mi sizin binaya o teyzeler varken? mobese gibiler baksana

70-80 yaşında yaşlı kadınlar sandım 55-60 gayet orta yaş yani, bunadı diye saygı gösterilecek bir yaş değil. ver ağzının paylarını

sözde namaz niyaz biliyolar madem ne diye milletin mahremini gözetliyolar yahu? ben olsam bağıra bağıra bunu söylerdim herkes duysun diye. gelen misafirim bile rahatsız oluyor sizden, Allahtan da mı korkmaz mısınız falan diye saydırırdım

ha bu arada o kocan kocan diyip duran kadın kesin beğenmiş kocanı söyliyim bak tövbestaaafurullah memlekete bak ya. teyzeye adam gönderelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…