Ahahaha Abla kendine yol mu yapıyorsun doğru söyle...Tatlı ol zaten konuşurken, suç değil ki yaptıkları,kapının önünde yaşıtlarıyla oturuyorlar kendilerince kimseye zararları yok, belli ki yalniz yaşlı kadınlar,özeline girmelerine izin vermeden 2 muhabbet et, espriyle karışık cevap ver, gül nolcak ki? aranızdaki buzlar kırılınca sen de rahatsızlık duymazsın, hem apartmanın önünde extra güvenlik var gibi düşün....hırsız sapık girebilir mi sizin binaya o teyzeler varken? mobese gibiler baksana
Hahahah bizimkiler beni evden çıkarken göremedikleri icin hic evden çıkmıyorum sanıyorlarmışBence istenmeyen gelin olduğumu hatta kaçarak evlendiğimi ve kendimi eve kapatıp kanlılarımdan kaçtığımı düşünüyorlar. Geçenlerde eşime karını görsem yüz görümlüğü takocam demiş. Hahaha ben hiç evden çıkmıyormuşum.
Ahaha mükemmel bir fikir.Söyledikleriyle alakasız bir şey söyleyip geçip giderdim ben olsam her seferinde.
-nerden geliyon böyle gııız?
+ay evet baya sıcak hava.
...
-dün evde yoktun herhal?
+evet yaa araba gürültüsü çok oluyor burada.
...
-kocanın kiymetini bil.
+çamaşır asmayin yağmur yağacak.
...
Eğlenirdim ben ya.
ahahasfgdfhjvcf yakalandımAhahaha Abla kendine yol mu yapıyorsun doğru söyle...
Potansiyel bir kapı önü timi üyesi havası sezdim şu Empatik tavırlarında
Karşı saflarda savaşacağımız günlerde gelecekmiş desene hayat işte ne olacağı belli olmuyor.ahahasfgdfhjvcf yakalandımherhalde yani beybisi üç beş senem kaldı şunun şurasında, sandalyem , çekirdeğim, orlon yeleğim hazır...dört gözle bekliyorum tribune geçeçeğim günleri
Akılları sıra nasihat öğüt veriyolar işte yaslılık boşverin takmayın benceBina önüne doluşup oturan teyzelerden var mı sizde de? Hani şu binanın gayri resmi güvenlik timleri... Başlarda çok takılmıyordum ama son zamanlarda rahatsız edici olmaya başladı. Binaya her giriş çıkışımda resmen sorguya çekiliyorum. Telefonla konuşarak çıksam bile konuştuğum konu ile alakalı bile yorumlarla yetişiyorlar. Telefondayım iyi günler diyerek geçiyorum. Terslemeyim kalp kırmayım diyorum ama sürekli aynı şey. Bugünde yine 7 kişi falan oturmuş kimi bankta kimi evinden getirdiği sandalyede aralarından biri kocanın kıymetini bil dedi pat diye. Anlamadım neden böyle birşey söylediğini biz ikimizde birbirimizin kıymetini biliriz dedim geçtim gittim. Tanımıyorum tek bildiğim bankın üstüne yapışan kadınlar bundan ötesi yok. Benimle nasıl böyle konuşabiliyorlar anlamıyorum.tam olarak derdi ne olabilir bunların? Site güvenliğine şikayet ettik benim gibi rahatsız olan başkalarıda varmış. Bankı kaldırsak sandalye çekiyorlar diyor güvenlik. Çardak var gidin orada oturun ne işiniz var bina önünde.Yönetimede şikayet edenler olmuş ama değişen birşey yok. Binaya her giriş çıkışta ben bunların anlamsız laflarını çekmek zorunda mıyım?
Balkon perdesi iş görür benceBizim yan komşularla balkonumuz arasında iki metrelik mesafe var. Onlar da aynı. Balkonda otururum laf atarlar, elimizde kadeh görseler bakışlarıyla yerler. Balkona çıkmak istemiyorum sayelerinde. Napsam ben de balkonu mu kundaklasam acaba
Oyle bir mahallede dogdum buyudum iyi bilirim. Genelde varos semtlerde olurlar. Maalesef sosyoekonomik durumlardan kaynaklaniyor,luks semtlerde kapi onu teyzesi hic olmaz. Umarim tasinir kurtulursunuzBina önüne doluşup oturan teyzelerden var mı sizde de? Hani şu binanın gayri resmi güvenlik timleri... Başlarda çok takılmıyordum ama son zamanlarda rahatsız edici olmaya başladı. Binaya her giriş çıkışımda resmen sorguya çekiliyorum. Telefonla konuşarak çıksam bile konuştuğum konu ile alakalı bile yorumlarla yetişiyorlar. Telefondayım iyi günler diyerek geçiyorum. Terslemeyim kalp kırmayım diyorum ama sürekli aynı şey. Bugünde yine 7 kişi falan oturmuş kimi bankta kimi evinden getirdiği sandalyede aralarından biri kocanın kıymetini bil dedi pat diye. Anlamadım neden böyle birşey söylediğini biz ikimizde birbirimizin kıymetini biliriz dedim geçtim gittim. Tanımıyorum tek bildiğim bankın üstüne yapışan kadınlar bundan ötesi yok. Benimle nasıl böyle konuşabiliyorlar anlamıyorum.tam olarak derdi ne olabilir bunların? Site güvenliğine şikayet ettik benim gibi rahatsız olan başkalarıda varmış. Bankı kaldırsak sandalye çekiyorlar diyor güvenlik. Çardak var gidin orada oturun ne işiniz var bina önünde.Yönetimede şikayet edenler olmuş ama değişen birşey yok. Binaya her giriş çıkışta ben bunların anlamsız laflarını çekmek zorunda mıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?