Ne bu teyzelerin derdi?

Bizde de var bunlardan. Apartmanın bahçesine kanepe koymuşlardı tam giriş kapısının yanı. Sonunda yöneticiye attirabildim onu ama yine sandalye bulup koymuşlar kapının önüne. Bide konuşmayınca kötü oluyorsun, konuşsan her giriş çıkışında ne konuşacaksın. Arkamizdanda dedikodu yapiyorlar. Sabahın 11inde iniyorlar aşağı, aksam 8 e kadar. Birde yan apartmandaki teyzeler geliyor bizim apartman önüne.

Geçen seneye kadar bizim de vardı koca sitenin ortasında bahçeye yerleşirlerdi benden fazla yüz bulamadıkları için konuşmazlardı benle ama orada yemeğini bile yapıyorlardı

Ahahaha Abla kendine yol mu yapıyorsun doğru söyle...
Potansiyel bir kapı önü timi üyesi havası sezdim şu Empatik tavırlarında

Hahahah bizimkiler beni evden çıkarken göremedikleri icin hic evden çıkmıyorum sanıyorlarmış bi insanin evden aylarca çıkmadan yaşaması mümkün mü onlara yakalanmamak icim garajdan çıkıyorum beni göremiyorlar

Kız kardeşime nereye gidiyorsun diyorlardı buluşmaya diyordu kadınlar gülüyordu .

Ahaha mükemmel bir fikir.

Ya demeyin öyle.
Kariyer planlarım arasında çekirdekçitleyenşıpıdıkterliklikapıönüteyzesi olmak var.
O gamsızlık, o özgüven, o küçük dağları ben yarattım büyüklerin tapusunu da üstüme yaptım bakışı...
Hele çevre tarafından deli göründüğün için hiçbir şeyden sorumlu tutulmamak...
Hareme sultan olsam bulamam şu huzuru yeminle.

Ahahaha Abla kendine yol mu yapıyorsun doğru söyle...
Potansiyel bir kapı önü timi üyesi havası sezdim şu Empatik tavırlarında
ahahasfgdfhjvcf yakalandım herhalde yani beybisi üç beş senem kaldı şunun şurasında, sandalyem , çekirdeğim, orlon yeleğim hazır...dört gözle bekliyorum tribune geçeçeğim günleri

Duymamazlıktan gelseniz olmaz mı?
Onlardan bizim binada da var. İşime gelene cevap veriyorum, gelmeyene cevap vermiyorum. Sizde aynı şekilde yapabilirsiniz.

ahahasfgdfhjvcf yakalandım herhalde yani beybisi üç beş senem kaldı şunun şurasında, sandalyem , çekirdeğim, orlon yeleğim hazır...dört gözle bekliyorum tribune geçeçeğim günleri
Karşı saflarda savaşacağımız günlerde gelecekmiş desene hayat işte ne olacağı belli olmuyor.

Bizim yan komşularla balkonumuz arasında iki metrelik mesafe var. Onlar da aynı. Balkonda otururum laf atarlar, elimizde kadeh görseler bakışlarıyla yerler. Balkona çıkmak istemiyorum sayelerinde. Napsam ben de balkonu mu kundaklasam acaba

Benim ev mahallede ve bizde de var bu teyzeler. İstisnasız her gün disaridalar ve yaz aylarında gece de eve geçmiyorlar (kocaları da genelde kahvede zaten. Sosyallikten ölüyorlar)
Üstelik doğma büyüme aynı mahalleli olduğum için hepsi beni tanır ama uzun zamandır beni rahatsiz edemiyorlar.
Her geçişimde kafamla selam veririm ama sorularını duyduğum halde cevaplamam. Boooyle mal gibi kalır soruyu soran. Bazen tekrar eder duymadım sanıp. Ama genelde o sırada evime varmış olurum.
Böyle bir,böyle iki, böyle üç...artık kimse bana soru sormuyor:))
Hatta bir kere biriyle metrobuste karşılaşmıştık, işten döndüğümü görmüştü. Kisa bir süre sonra işten ayrıldım. Bir gündüz vakti evime girerken seslendi,başladı 'isten mi ayrıldın?','artik orada çalışmıyor musun?' , 'boşta misin?' dedi dedi durup ben de uyuz bir şekilde 'istersen sandalye çekeyim tüm şeceremi anlatayım xxy teyze' diyip göz devirmiştim. Arkamdan 'yok kızım,çok uzaktı. İyi olmuş ayrıldığın diyecektim' falan demişti mahcup olup.
Bence en iyi tepki hiç görmemek, hiç cevap vermemek. Bu senin için zorsa şimdilik kulaklık takip sesi birkaç tık daha yükselterek sağlayabilirsin.

Ben olsam çok beğendiysen boşayayım da sen al derim. Tövbe yarabbim niye haddini bilmiyor bu insanlar.
Bizim burası cadde üstü ama yan sokağımızda bu tipler bolca var allahtan benim kapı önümde değil maraza çıkar böyle deseler.

Camınızın altına denk geliyorsa üzerinlerine bişey silkeleyin cam siliyomuş gibi yapıp kovayı aşağıya postalayın

Akılları sıra nasihat öğüt veriyolar işte yaslılık boşverin takmayın bence

Annemlerin oturduğu sitede var böyle teyzeler.Gelene gidene bakıp, laf atmak, ne almış, ne satmış, nereden gelip, nereye gidiyor hepsini öğrenip, yorum yapmak. Bütün hayatları bunlardan ibaret gibi. Arada sırada çeneleri yüzünden birbirlerine girip, küsüyorlar bide.Allah işsize iş, dişize diş versin deyip gülüyorum ben. Zaman zaman sinir bozucu olsada, mahallenin nabzını tutan, dedikodu mafyası onlar.

Yaşlı teyzelerin amcaların dedikodusu bitmiyor. Eski nesil çok bozuk bence

Balkon perdesi iş görür bence sesinizi duyup da sizi göremeyince çok zorlarına gider

Oyle bir mahallede dogdum buyudum iyi bilirim. Genelde varos semtlerde olurlar. Maalesef sosyoekonomik durumlardan kaynaklaniyor,luks semtlerde kapi onu teyzesi hic olmaz. Umarim tasinir kurtulursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…