- 4 Mart 2016
- 1.142
- 372
- 123
- 41
- Konu Sahibi sevilay1984
-
Niye öyle dedinBi doktora gorunsen iyi olcak gibi geldi bana
Ama sancim yok hem 1 parmakti 2 gun önce ve dün???Doktorunuzu arayin hemen gerekirse muayeneye gidin burdan tahmin yurutmek hem zor hem de tehlikeli olabilir dogum haftaniz yaklasmis belki yalanci sanci belki gercek sanci belki acilma yok ama dogum basladi kimse bilemez mutlaka doktorunuzu arayin
Bilmiyorum suan telefon elinde oturudugum yerde böyle baskı sanki damarlarima birsey oluor bide bu kendi kendine sıkıp bırakması var??? Ama sancim.yokPsikolojikte olabilirmi acaba..
Nişanim felen gelmedi sadece 5 gündür beyaz seffaf parlak akintilarim oluyor...Arkadasin dedigi gibi belki sancin baslamistir diye dusundum
Oyle hemen acilirmi ilk dogumda 3 santimken dogum başlıyor diye biliyorum 1 parmak kac cm oluyor ve korkmaya başladım ya gidersem ve suyumu patlatirlarsa nisanim gelmedi????Benimde sancım falan yoktu ama 2 cm açıklık doğum başlıyor dediler doktora git
Nişan gelmedi hala devam ediyor sıkıp birakiyorBelki dogum baslamistir.
Belki artmistir aciklik sanci olmadanda dogum baslayabilir akintinizda varmis suyunuz filan geldide anlayamadiniz mi acaba nisana takilmayin size sadece doktorunuz dogru teshisi koyabilir sadeceAma sancim yok hem 1 parmakti 2 gun önce ve dün???
Dr nin telefon numarasi yok mu? Arayip bi sorsan ona göre gidersin. Yoksa bosuna sicakta gitmezsin.Nişan gelmedi hala devam ediyor sıkıp birakiyor
Akintim hep var az az sürekli geceden sabaha bir avuç kadar oluyor ama beyaz seffaf öyle sumugumsu felen degilBelki artmistir aciklik sanci olmadanda dogum baslayabilir akintinizda varmis suyunuz filan geldide anlayamadiniz mi acaba nisana takilmayin size sadece doktorunuz dogru teshisi koyabilir sadece
Doktorumun numarası yok çünkü burda hastaneye giderken doktorlar değil ebeler dogurtuyor ama tamam asaga doğru ikiniyo bedenim ama bebekte ayağını karbugama koyup bırakıyor yani karnim öyle asagalarda değil dün doktora gittimde kanaman veya suyun gelirse gel dedi...Dr nin telefon numarasi yok mu? Arayip bi sorsan ona göre gidersin. Yoksa bosuna sicakta gitmezsin.
Soyle soyliyim ben ilk cocugumda zorunlu olarak sezeryana girdim oyuzden sanci nasil hissedilir bebegin suyu nasil gelir kasilma nedir bilemiyorum pek ama vucudunuzda biseyler degismeye baslamis belli illa dogum sancisi kasilma olmayabilir ama siz burda kimseden etkilenmeyin onemli olabilir sonucta doktorunuza telefon acin ondan bilgi alin belki muayene etmesi gerekiyordur lutfen vakit kaybetmeyin bebeginizin ve sizin sagliginiz herseyden onemliAkintim hep var az az sürekli geceden sabaha bir avuç kadar oluyor ama beyaz seffaf öyle sumugumsu felen degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?