ne bu?

Evet öyle tekrar muayne ederlermi? Dün özel hastanede oldum kadın çok kibardi sakince yaptı kafasini yerleştirmiş catim uygunmuş kafasi uygunmuş 1 parmak acikligim varmış normalmis ama dunden önce devlette suyum geldi diye suphelenmistik gittim kadın hayvan gibi yaptı acaba ondan miki???

Hayirlisi. Avrupadasin galiba
Orada oyle. Ablam 2 cocugunuda evde dogum yapmak zorunda kaldi. Hemsireler daha var daha var deyip eve gelip kontrol edene kadar gec kaldilar. Evde dogum oldu.

Hayirlisi. Avrupadasin galiba
Orada oyle. Ablam 2 cocugunuda evde dogum yapmak zorunda kaldi. Hemsireler daha var daha var deyip eve gelip kontrol edene kadar gec kaldilar. Evde dogum oldu.
Yok biz danimarkadan döndük avrupada öyle evet ama bizim türkiyede durduğumuz yerde öyle telefon ettim hastaneye düzenli olarak olursa gel dedi suana kadar 10 dakikada 2-3 kere oldu uzun uzun oldu bakalim ama ne suyum var ne nisanim nede sancim

Ama dunden önce gittim kadın catala yatirdi ikin dedi suyun gelmiyor dedi devlette...
Canım banada öyle dediler onların beklediği foşşş diye boşalması sıvının ama benüç gün arayla gittim ilkinde suyum normaldi doğum için gittiğimde hiç suyum kalmamıştı hiçte öyle foşş diye akmadı azar azar gitti sanki çiş yapmışım gibi sanki farkında olmadan kaçırıyomuşum gibi sızıntılar halindeydi

Bilemedim simdi imkaniniz mi kisitli neden gitmek istemiyorsunuz ki doktora dun muayene oldugunuz ozele gitseydiniz ya saat 6 olucak doktor cikmadan gitseydiniz keske

O çatı muayenesinden sonra ertesi gün
suyum tamamen gelmişti benimde.
Sanırım doğumu hızlandırıyor.
Açılman giderek artıyor olabilir.
Doktora gitmende yada arayıp bilgi almanda fayda var.

Off korkmaya başladım düzenli geliyor ya strestense bekleyecek hala böyle olursa gidicem artık...

Bilemedim simdi imkaniniz mi kisitli neden gitmek istemiyorsunuz ki doktora dun muayene oldugunuz ozele gitseydiniz ya saat 6 olucak doktor cikmadan gitseydiniz keske
Yeni yarım saatir oluyor bugüne.kadar erken.dogum riskim olduğu için çok yanlış.alarm. verdim annem esim herkes heycanlandi felen olmadi ama o 1.parmak açılmadan sonra ebe dedi bugün gece bile gelebilir.ama genellikle 1.5 haftayı.bulurmus dogumun başlaması telefon ettim hastaneye ozele eğer düzenli olarak 1 saat boyunca.gelirse.gelin dedi.Doktorunun adinida.sordu

Benim hamikelikte öğrendiğim en önemli şey, anneler bir anormallik oldumu kesinlikle hissediyor. Ben de öyle acaba mı şöyle mi böyle mi diye düşünürken az daha doğacakmış bebeğim :) o yüzden anormallik hisseden her hamile hastaneye gitmelidir. Bir sorun yoksa ne kaybedersin? Bir sorun varsa ne kaybedersin? Ona gore dusun...

Bir de tarif ettigin sey bana tam bebegin son cikis aninda olmustu. Yani kendi kendine ikinmam gelmisti.

Hayirlisi olsun insallah saglikla kucaginiza alin vakti geldiginde

Nisan/ nişan ne demek?

Nişan gelmesi
Halk arasında nişan gelmesi denir. Bu aslında hamileliğiniz boyunca rahim ağzınızı (serviksi) bir tıkaç gibi tıkayan, enfeksiyonlara karşı bebeğinizi koruyan, sümüğümsü bir madde olan mukusun dışarı atılmasıdır. Nasıl oluyor da bu madde dışarı atılmak istiyor. Bu noktada rahim ağzında ne gibi hareketler olduğunu anlamak lazım. Mukus neden çıkmak istedi dışarıya? Çünkü rahim ağzında doğuma hazırlık için bir takım değişiklikler meydana gelmeye başladı. Rahim ağzı doğuma hazırlanırken önce ne doğru hareket eder, daha sonra esnemeye ve yumuşamaya başlar. Daha sonra da kendini geri çeker ve incelir, kısalır. Daha sonra doğum dalgaları ile genişleyip açılmaya başlar. İşler bu noktaya yani tam açılma noktasına gelmeden önce rahim ağzında bulunan mukus kendini dışarıya atar. Yani tam hazırlık kasılmalarınız başladığı noktada. Hafif pembemsi bir renktedir, peltemsi kıvamdadır.

Araştırdım meraktan

Neyy son andami vıış napacammm ben dün 1 parmakti inanamam 3-4 cm olmusmudur???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…