ne bu?

Evde ne kdr cok vakit gecirirsen o kdr iyi :) tatli dogum videolari seyret gaza gel :)))) hatta yo.tube a newborn russia yaz orda cok guzel dogum hikayeleri var. Basindan sonuna. Motive eder seni.

Aynen suniden korkmuyorum yeterki kavusaim yavruma ama ya acilmam ilerlemediyse hala yukarılara tekme atiyor normal mi karnim öyle inmediki

Evde ne kdr cok vakit gecirirsen o kdr iyi :) tatli dogum videolari seyret gaza gel :)))) hatta yo.tube a newborn russia yaz orda cok guzel dogum hikayeleri var. Basindan sonuna. Motive eder seni.
Ağlarım herhalde bugün doktor doguracaksin dedi dışarıya ağlayarak çıktım esim bebege birsey oldu sandi noldu diyor bildiğin hıçkıra hıçkıra agladim babami aradım babam korktu noldu dedi konusamadim kapattım annemi aradım.annem niye agliyon diye korktu böyle yani tuhaf hahahah

:))) ayy ne guzell ben de simdi heveslendim hemen zaman gecse de dogursam. Hic olumsuz bisi dusunmemeye calis. Bak dedigim videolari izle. Nasil catur cutur doguruolar. Ingilizcen varsa altyazilari da var Ki bazilarinin acilmasi bile olmuyor suyu gelmiyor ama doguruolar :) olumlu düşün, kendini Sezeryan kotu bisi diye sartlama. Eger normal dogum riskliyse sezeryan harika bi alternatif. Korkma. Korkularla olumsuzu cagirma. Her sey cok guzel olucak. Max 7 kez ikincan sonra hooopp:))) karnina ativercekler.

Noldu canım durum ne hastaneye git bi bakalım suya falan bakarlar acilmana baksinlar.. hastanede bekletirler belki

Ay amiiin suan baski var asaaga bakalım

Ben de izledim o dogum videolarini bazilarinin son ikinma aninda ploffft diye suyu patlayip eneee bebegin kafa cikiveriyor

Ayyy bana doğum demeyin yaaa dün sezeryan doğum videosu izledim normal doğum videolarıda izledim.18 haftalık hamileyim korkum şimdiden başladı çok tırsıyorum yaaa
Hahah korkma korkma gun geldi catti mi korkuyu gorucek halin kalmiyor emaaaan cik artik yuzu koyun yatayim diyosun

Hahah korkma korkma gun geldi catti mi korkuyu gorucek halin kalmiyor emaaaan cik artik yuzu koyun yatayim diyosun
Ayyyy canım şimdilik öyle bir istediğim yok, dediğin gibi ileride öyle olacak..Ama bu youtube ne pis bişey yaa o videolar yüzünden zamanı gelince çocuğu içeri içeri itecekmişim gibi geliyor:))))

Ayyyy canım şimdilik öyle bir istediğim yok, dediğin gibi ileride öyle olacak..Ama bu youtube ne pis bişey yaa o videolar yüzünden zamanı gelince çocuğu içeri içeri itecekmişim gibi geliyor:))))
Hahah ay Allahim hic gulesim yoktu icine dogur guzelim sende ziyani yok

Ay ben doğurcam şimdiden,stres yaptırtmayın bana doğum videoları diyerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…