- 28 Şubat 2016
- 2.196
- 7.764
- 78
- 46
- Konu Sahibi sevilay1984
-
Tamam rezene cayi icersem acilmami hizlandirirmi kanamam durmuş herhalde suyum gelmedi sabah 3 cm di nolacak şimdi.?Merdiven in cik minnak anne acilmana yardimci olur :)
Rezene adacayi papatya ihlamur bunlar sancilarini baslamamis ama iyice keser hicbisey icmemelisin. Eger belinden kasiklarina agri giriyorsa buda dogum sancisidir bende de 5 dk dan az bi zamanda boyle oluyordu millet avaz kiyamet bagirirken ben bakiyodum ne oluyor diye 9 cm acilma olunca apar topar ameliyata alindim suyum hala gelmemisti. Nstye girmen sancilarina bakilmasi lazim aslindaTamam rezene cayi icersem acilmami hizlandirirmi kanamam durmuş herhalde suyum gelmedi sabah 3 cm di nolacak şimdi.?
HAHAHA tamam:)))Ay kk nın en küçük annesi sensin :) hadi bakalım sağlıkla al yavrunu kucağına haberlerini bekliyoruz ,evde plates topun varsa üstünde zıplar gibi aşağı yukarı hareket yap kuzucuk yürüyüşte iyi geliyor bu açıdan.
Evet sabah bakıldı iste 3.cm aciklik ama sanci yok...??? Sence ne zamana gelirRezene adacayi papatya ihlamur bunlar sancilarini baslamamis ama iyice keser hicbisey icmemelisin. Eger belinden kasiklarina agri giriyorsa buda dogum sancisidir bende de 5 dk dan az bi zamanda boyle oluyordu millet avaz kiyamet bagirirken ben bakiyodum ne oluyor diye 9 cm acilma olunca apar topar ameliyata alindim suyum hala gelmemisti. Nstye girmen sancilarina bakilmasi lazim aslinda
Agrin var mi? Benim aksam 8 gibi 3 cm olan gece 2.5de 9 a cikmisti sancim yoktuEvet sabah bakıldı iste 3.cm aciklik ama sanci yok...??? Sence ne zamana gelir
Hmm agri yok ya tuhaf bi his var karnimda alt karin kismimda felen ama sanciAgrin var mi? Benim aksam 8 gibi 3 cm olan gece 2.5de 9 a cikmisti sancim yoktu
HAHAHA aynen yaa sizide strese siliyorum sabah 3 cm di hala sancim yok bel ağrım var sadece sencei napim sabahı bekliyim mi?Yazdıklarını okuyunca benim bile sancı var mı diyorum kendimi yokluyorumhayırlısıyla bi doğursaydin biz 9 dogurduk minik anne
Bi yandan strese giemiyim bebek de girer diyorum ya dogumum durursa nisanim geldi kanamam durdu bileYa canım bence hastanede bekle.3 cm birden açılman olursa anlamazsan?
Bebeğini de tehlikeye atma bence :/
Suyum gelmedi hafif çoook hafif sancim var yok gibi resmen karnim ac gibi bişey benim agriyor sabah 3 tu acaba dahada acilmismidir?? Veya gidersem suni sanci verirlermi?Ne durumdasin? Sadece nisanin mi geldi? Kanama dedin yogun muydu? Yakinlarda bi hastane varsa yada hastanen yakindaysa tekrar bi baktir açılmaya istersen.
Canim eger acilman olduysa şunu sor"bu sekilde normal dogum icin max ne kdr daha bekleyebiliriz" senden bu şansı almasinlar. Her seyi sor. Artik bi gidip baktirmalisin gibi geliyor. Suyun gelmediyse dogumu baslatmak için keseyi patlatabilirler. Bu normal bisi. Ama sen ne kdr daha beklememde sakinca olmaz diye mutlaka sor. Beklemek istiyorum diye israr et ki aceleye getirmesinler.onlar dogurtalim bitsin modunda. Ama bebek gelmek istedigi zmni kendi seciyor.Suyum gelmedi hafif çoook hafif sancim var yok gibi resmen karnim ac gibi bişey benim agriyor sabah 3 tu acaba dahada acilmismidir?? Veya gidersem suni sanci verirlermi?
aynen bugün muayne eden ebe 16 saate kadar yolu var dedi sabah 5 gibi felen ama doktorumda yatisini yaparız dogumun baslar dedi niye sancim yok anlamıyorum kafayi yiyorum acilmami ilerlemiyor bilmiyorumCanim eger acilman olduysa şunu sor"bu sekilde normal dogum icin max ne kdr daha bekleyebiliriz" senden bu şansı almasinlar. Her seyi sor. Artik bi gidip baktirmalisin gibi geliyor. Suyun gelmediyse dogumu baslatmak için keseyi patlatabilirler. Bu normal bisi. Ama sen ne kdr daha beklememde sakinca olmaz diye mutlaka sor. Beklemek istiyorum diye israr et ki aceleye getirmesinler.onlar dogurtalim bitsin modunda. Ama bebek gelmek istedigi zmni kendi seciyor.
Gitsem mi? Ama ebe sancin veya suyun geldiginde gel dedi??Cok kolay dogurcan sen. Oyle hissediyorum. Cigliksiz ikinmaya odaklanmaya dikkat et. Cok cok cook fazla ameliyat izledim. Konsantre olup ikinanlar her zmn daha hizli dogurdu. 3 -5 dkda fln :))))) son asamasindan bahsediyorum tabi. Hadi hastaneye git nerak ediyoruz. Hayrli haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?