- 25 Temmuz 2016
- 187
- 98
- 18
- Konu Sahibi sevilay1984
-
Son ana kadar sancısı olmayan oluyordu bazen doğumhanedeAma sancim yok hem 1 parmakti 2 gun önce ve dün???
HAHAHA nerde suniden çok korktum duyduklarima göre...?Senin yazdigini gorunce dogurdin sanip heycan yaptim
HahahaAz daha online doğumu da görecekti bdv.
Bebegi mikroplardan koruyan tikacb böyle kanlı ilişkiye felen girdiğinde bebegi koruyor diğer mikroplardan koruyor öyle.isteKızlar ben bu konularda çok cahilim de
Nisan ne???
Allah sifa versin
28 yaşındayım ve ilk kez duydumBebegi mikroplardan koruyan tikacb böyle kanlı ilişkiye felen girdiğinde bebegi koruyor diğer mikroplardan koruyor öyle.iste
Canim her dogumda illa da nisan gelmez yani nişanı neden bekliyorsunuz kiNişan gelmedi hala devam ediyor sıkıp birakiyor
Gittik suyum siziyormus ve kadın muayne etti bebege giden yol yani nisan denilen şey yok ortada çıkmış ama hiç kan man gormedim acilma 2 cm istersem suni vericeklerdi red ettim doktorum geldi Allaha şükür bu durumda 1 hafta bekliyelim suyun yeterli hala dedi.kalbi normal çıktı bende bekliyoruum 1-2 cm aciklik kac güne açılır sizce 4 cm e kadar yavaş a cilirmis..
Ne bilim o gelmezse inandırıcı gelmiyor gibi ama uzun günlerdir seffaf beyaz parlak akintim geliyor o ne ki doktor 1 haftayı bulmaz ama bulursa suni veririz dedi AllahiiimCanim her dogumda illa da nisan gelmez yani nişanı neden bekliyorsunuz ki
Tamam peki hastanede biri rezene cayi ic dedi esim izin vermiyor sizce??Bol bol arabistan hurmasi yemek, Yuruyus yapmak, comelip kalkma hareketi yapmak, pilates topuna oturmak, dusta beline sicak su tutmak, zeytinyagli pamukla vajinal tampon yapmak, bir de esinle korunmasiz iliskiye girmek benim bildigim dogumu ve acilmayi saglayan seyler. Bu arada sancin yokken uyuyabildigin kadar uyu ve doğuma gitmeden önce muz, hurma falan ye ki dogumda enerjiye ihtiyacin olacak :)
Amiin Allah bu yoldaa bekleyenlerin kollarını bos bırakmasın peki sizce suan hala devam ediyor alt tarafı ikinma hareketi sizce niye oluyo kafasimi yoksa acilmami oluyor?ayyy çok heyecanlı bir bekleyiş bu, Rabbim sizi sağlıkla bebeğinize kavuştursun
Hayirlisi. Avrupadasin galiba
Orada oyle. Ablam 2 cocugunuda evde dogum yapmak zorunda kaldi. Hemsireler daha var daha var deyip eve gelip kontrol edene kadar gec kaldilar. Evde dogum oldu.
Sorma ebesi ben ve babasi oldu maalesef.Oha hemsirelere bak sen
Gittim doktor yolda dedi ama ilk dogum diye acilma 4 cm e kadar zor çıkar 1 hafta bulabilir dedi bekliyoruuuumNisanin birden cikmasi gerekmiyor parca parca da cikabilir senin anlatdigin gibi. Yazdin ya sabahtan gece ye kadar birseyler geliyor o bile olabilir yani cünkü dogumu genellememek lazim. Kasilma felan diyorsun bence hastaneye git muayene etdir en azindan icin rahat etsin. Belki dogumun baslamis bile olabilir bide suyunun gelip gelmedigini bilmiyorsun allah korusun bebegin sussuz kalir hemen git neyi bekliyorsun kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?