Ne Büyük Bir Gün 12.Gün Meraklı Bekleyiş

tlyerc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2009
53
1
96
Kocaeli
İçimde olmazsan eğer üzülürüm:sinifsinif:İçimde olmazsan mutluluk pınarım bir daha akmaz bunu bil.Elimde ultrason resimleriyle seni hayal etmek istiyorum.Sen artık benim bir parça olucaksın.Sen benim herşeyim olucaksın bebek.Allah'ın izniyle vücudumda fazladan bir can taşımanın ulaşılmaz bir ihtişamı olucak.Bu duyguları bütün Ümmet-i Muhammede yaşattır yarabbi:Saruboceq:
Umutla bekleyişe devam edicem 2 gün sonra içimde oup olmadığını öğrenicem:CüvCüv:
Umutla Seni Bekleyen Annen...
Allah'ım Herkesin Gönlüne Göre Versin

12.günü test yaptıranlar ve sonuç alanlar lütfen buraya yazarsanız sonuçlarınızı bizden sonrakilere rehber oluruz sanırım.çünkü kişiden kişiye farklılık gösteriyor biliyorsunuz ilginize şimdiden teşekkürler...

slm canım insallah bebeğin seninledirrrr yeni yılda sana en güzel temennım bir dahaki seneyi yavrunla bebeğinle gecirmen rabbim hayırlısını nasip etsinnn canım nerde tedavi gördün kocaelidemi oturuyosun aaa bende :)))

ewet canım temennilerin için gerçekten çok teşekkür ederim.çayırovada oturuyorum anadolu sağlık merkezi bize çok yakın o yüzden orayı tercih ettim.aydın bey den memnunum güzel olucak herşey inşallah.

tüp bebek yaptırıpta 12.günü bekleyen herkesin,hepimizin duygularına ne güzel tercüman olmuşsun.ne çok kiş aynı şeyi yaşıyoruz...

benim 12.gün kan değerim 462 çıkmıştı.

tüp bebek yaptırıpta 12.günü bekleyen herkesin,hepimizin duygularına ne güzel tercüman olmuşsun.ne çok kiş aynı şeyi yaşıyoruz...

benim 12.gün kan değerim 462 çıkmıştı.

inşallah hamileliğin devam etmiştir cnm 462 güzel bi değer opuyorumnanaktan

şu ana kadar herşey yolunda gibi görünüyor canım.ikiz bebeklere hamileyim.aslında üçüzdü ama...bugün tam 13.haftaya girdik.ınşallah 40 haftayı Hayırlısıyla tamamlamak nasip olur.darısı tüm isteyenlerin başına ınşallah.

demekki değer büyük olunca çoğul gebelik oluyor sanırım.darısı herkesin başına AMİNNNNNNN
BU ARADA NERDE YAPTIRDIN TEDAVİNİ SORABİLİRMİYİM

AMıN,ınşallah..ankara anatoliada yaptırmıştım.

Kızzzzlarrr bu sabah yaĞmur var ıstanbulda.....ve ben Şımdı hazırlandım test yaptırmaya gıdıyorum bana bol bol dua edın emı....ayy Çok tedırgınım

seni en iyi sanırm biz anlarız.negatif sonuç alanlar....allah sabır versin...zaman herşeyin ilacı gerçekten.unutuyosun alışıyosun.....

Rabbim sabırlar versin çok zor bir durum ne denilebilirki , inşallah en kısa zamanda meleklerimize kavuşuruz canım.........

ağlıyorum ağlıyorum ağlıyorum yaptığım tek şey bu arkadaşlar tutamıyorum kendimi bunları yazarken bile ağlıyorum.ne zor bişey bu 2.denememdi bidaha düşünmüyorum asla!!

burası sözün bittiği yer malesef canım ağlama kendini harab etme allah sana bol sabır versin herşey allahtan

herşey Allah'tan ewet ama ben çok mutsuzum kendimden çok eşime üzüldüm.2 saat sonra telefon açıyo doğrumu dediğin şakamı yapıyosun dedi üstüne basarak ne kadar üzüldüm bu durumda olmayan kimse bilemez

bende yaşadım malesef buna benzer şeyler seni çok iyi anlıyorum 6 haftalık dış gebelik ameliyatı oldum 10 gün önce o kadar ağrı acı ve elim boş döndüm eve malesef sevincimiz kursağımızda kaldı yani ama zaman herşeyin ilacı arkadaşım allah sabır versin dayanma gücü versin

zaman durdu benim için yaşamak dahi istemiyorum polikistik overde var bende tedavisi varsa olalım ne bilim ne yapıcağımı bilemiyorum artık,deli gibi yazıyorum buralara içimimafoldumben:gitme:

ben 7 yıllık evliyim evliliğimin 3. yılında çocuk yapmaya karar verdik ama bende iltihaplı romatizma çıktı ve mecburen korunmaya devam ettik çünkü benim vücudum çocuk taşıyamaycak durumdaydı ilaçlara başladık yine 3,5 yıl hep ilaç kullandım ve doktor ilaçlara fazla ara veremeyeceğimi hemen tüp bebek yaptırmamız gerektiğini söyledi ve öle oldu ama sonuç kötü malesef ilaçlarıma başlamam lazım bebek istiyoruz çok ne olacak bilmiyorum

ağlıyorum ağlıyorum ağlıyorum yaptığım tek şey bu arkadaşlar tutamıyorum kendimi bunları yazarken bile ağlıyorum.ne zor bişey bu 2.denememdi bidaha düşünmüyorum asla!!

sonucun için çok üzüldüm burda hepimiz seni çok iyi anlıyoruz çünkü yaşananlar hep aynı asla asla deme inanıyorumki zamanı gelince tekrar başlayacaksın şimdi çok umutsuzsun
bende 2 defa yaşadım aynı şeyleri 2. de hamileydim ama 8. haftada bebeğimi kaybettim 2 yıl öncede kendiliğinden hamile kaldım onuda 5 haftalıkken kaybettim şu anda beklemedeyim ve ben yine umutluyum ayrıca sen benden gençsindir ben 35 yaşındayım ve bu sondu demiyorum zamanı gelince olacağına inanıyorum
sende umudunu kaybetme olur mu allah herşeyin zamanını biliyor ve seninde o zamanın gelecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…