Ne büyük dertmiş şu nedeni bilinmeyen infertilite!!

gönül yarası geçmiş olsun inş allah hepimizi hayırlı bir evlat sahibi yapar.sen elinden gelen herşeyi yap .bende aynı sıkıntılar içerisindeyim.bazen bende olmayacak saçma sapan şeyler düşünüyorum.gerçekten çook zor bi durum ancak yaşayan bilir.geçenlerde bi arkadaşım kadın doğumcuya gitmiş.kadın doğumcunun bile istemesine rağmen 5 yıl çoçuğu olmamış.ne zaman psikolojik olarak olacak olacak demeye başlamış.hamile kalmış.şuan 5 aylık ilk bebeğine hamileymiş.ben kesinlikle bu işin psikolojik olduğuna inanıyorum.bende 27 yaşındayım .ama sakın geç olacak diye düşünme.artık bu zamanda bi çok insan geç yaşta anne baba oluyor.inş bi gün bizde annelik duygusunu tadıcaz.ben buna inanıyorum.6 yıldır olmasada hala bi ümidim var

inşallah birgün bizlerde anne olacagız...
herşeyin zamanı olduğu gibi bununda herhalde vakti zamanı var diye düşünüyorum...
yinede rabbim hayırlısını versin...
evet canım ümidimizi kaybetmeyelim,sonuçta insan ümitleriylen yaşar...
sevgiylen kal...:1hug:

kızlar bende 10 yıllık evliyim hiç korunmadık bebeğimiz olmuyo sebebi bilinmiyo çok üzüldüğüm zamalar oluyo benimde allah hepimize anneliği tattırsın inşallah

ahah sebebi bir olsada bizde birer anne olsak bende 5yıldır uğraşıyorum seni okadar çok iyi okadar iyi anlıyorumki canım ben bunu herkese söylüyorum belki sende duymuş veya görmüşssündür ben yapmaya başladım sende dene istersen kura nı kerimde meyrem suresi var onu 41gün okuyup 3gün oruç tutacaksın hamile kalan çok var ben yarısına geliştim hastalandım he ama bırakmayacaksın başkası okuyacak he anneme söyledim oda sağolsun yerini bulamamış buay tekrar başladım 13 oldu hayırlısıyla allah meleklerimize kavuştursun ammmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn

Merhaba,

Eğer bebek istiyorsanız eşinizde de bilinen bir rhatsızlık yok ise 3 aylık keçiboynuzu kürü nü uygulayın ve eğer içiyorsanız sigarayı bırakın. Biz 3 aylık kür ile birlikte sigarayı bıraktık ve 3 ay sonra hamileydim. Varikosel ameliyatı olmasına ve sonuçlarımızın kötü olmasına rağmen .Hepinize bol şanslar dilerim.

bugün doktor ablamlara da aşılama veya isterlerse tüp bebek tavsiye etti...

ne kadar ağır bir şemiş ozaman anladım... o kadar acı ki onları öyle çaresiz görmek.... sanki hiç

olamayacakmış gibi düşünmeleri bir yandan neden bizim başımıza geldi der gibi bakışları....destek

olabildiğim tek konu nasıl olursa olsun sağlıkla gelsin ve ikiniz sağlıklı kalın..denecek başka hiçb bir şey

yok.... çok zor bir imtihanmış gerçekten :((

çok güzel demişsin asyacan yazdıklarına aynen katılıyorum.bizdede sorun bulunamıyor bilinmeyen inferbilite deniyor,ama bence psikolojik çevresel baskılar yüzünden olmuyor ben ne kadar düşünmüyecem desemde millet ilede hatırlatıyor.
kızlar sizler tedaviye başladınız mı biz artık önümüzdeki ay tüp bebek deniyeceğiz ,2 adet aşılama yaptık negatif sonuçlandı 3 yıldır uğraşıyoruz 5 yıllıak evliyim yaşımda 32 oldu artık tıpın çözümünü bekliyecek gücüm kalmadı

:emir_bebek::emir_bebek:sevgili arkadaşlar sebebsiz infertilite elbette zor bir konu ve hırpalayıcı ama kendimden biraz bahsedeyim ben de hamile kalıp sürekli düşük yapıyorum ve bu da sebepsiz bir de bunu düşünün hamile kalınca üzülen ve stres olan korkan ve mutsuz olan birini ve her seferinde bebeğini kaybeden .. ben inanıyorum hepiniz bir gün hamile kalmış ve kucağınıza almış olacaksınız sürekli bunu düşünmemeye çalışın siz unuttuğunuzda o size merhaba diyecektir sevgilerimle ...:emir_bebek:

Back
X