- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.610
- 598
Sevgilimin en hassas olduğu konu ile ilgili.. zamanında gecerli ve yeterli sebeplerle gitmemi istemediği için tercih etmediğim sehirle ilgili durduk yerde izin verseysdin simdi birlikte gezer yer içerdik dedim. halbuki o zaman sen bilirsin ama diyerek olumlu ve olumsiz yönleri yazmıştık karari vermistik. Kisisel nedenlerimiz vardi. Ve hakliydi. Icimde kaldı biliyorum ama.
Bir sey yiyorduk ama bulunduğumuz sehirde o kadar guzel yapılmıyor. Aslında ondan konusurken 6 yıl önceki yaraya dokundum. Istemezdim ama bilincaltimda kalmis demek ki.. şimdi öyle demek istemedim hatirlatmak istemedim desem tekrar mı aklına getiririm bilemedim. Hassas olduğunu bile bile ne diye geldi dilimim ucuna
Bir sey yiyorduk ama bulunduğumuz sehirde o kadar guzel yapılmıyor. Aslında ondan konusurken 6 yıl önceki yaraya dokundum. Istemezdim ama bilincaltimda kalmis demek ki.. şimdi öyle demek istemedim hatirlatmak istemedim desem tekrar mı aklına getiririm bilemedim. Hassas olduğunu bile bile ne diye geldi dilimim ucuna