Ne demek bir kızla mesajlaşmak..

İşte sorun burda zaten. Böyle güvensiz ilişkileri hiç anlamam. Şunu yapma bunu yapma falan bana göre değil.
Herkesin kendi fikri. Yaşınız kaç bilmiyorum ama zamanla insan aşıyo bunları.

Kendi adıma söyleyeyim, bu tam olarak bir güvensizlik olarak adlandırılamaz. Biz de katıyız ama hiç mi erkek ya da kız arkadaşımız yok, elbette ki var. Bir araya gelir sohbet eder, seviyeli bir şekilde şakalaşırız da. Ama öyle özel kız erkek arkadaşlar, mesajlaşmalar, dertleşmeler, özel paylaşımlar asla olamaz. Adam beni aldatacaksa kız arkadaş yapmasına ne gerek var ki, zaten bulur birini aldatır, adını arkadaş koymasına gerek yok. Benim hoşlanmadığım "kız arkadaşım/kankam" samimiyeti.

Son düzenleme:
belkıde kötü bı nıyetı yoktur

ama hoşlanmıyorsan tabıkı erkek arkadaşının bunu yapması gereksız olmuş, keşke haberın olsaydı en azından olaylar bu kadar büyümezdı

bıde en uyuz olduğum şey bı sorun olur kavga ederız

benım sevgılımde öyle devırır g..ü uyur :47:

Bi tek benmki değilmiş demek ki sinirim içimde patlıyor resmen ne rahat çocuk ... Hiiiç hoşlanmam karşı cinsle konuşmalar vs ama gerçekten bana söyleseydi kızcaktm ama büyümiycekti güvenim yıkılmıycaktı...

açıkçası önceden hiç mesajlaşmadığı biriyle şimdi bu şekilde mesajlaşıyorsa ve bu saklı bi şekilde oluyorsa tabiki 1. dereceden şüphelenme durumu...
insanların karşı cinsten tabiki arkadaşı olur ama bu arkadaşlık ilişkideki iki taraf tarafındanda bilinen birşeydir böyle saklı gizli değil....

haa şu da olabilir; bazı kızlar erkeklerle dert ortağı olmayı onlara akıl vermeyi ve bu sayede inceden kendilerini de övmeyi severler...erkeklerde güyaa masumca dertleşme adına bunu memnuniyetle kabul ederler ama ciddi birşey olduğunu zannetmiyorum yinede siz temkinli olun sakin ve sabırlı olun,kendinize güvenin ve bunu da gösterin....

açıkçası önceden hiç mesajlaşmadığı biriyle şimdi bu şekilde mesajlaşıyorsa ve bu saklı bi şekilde oluyorsa tabiki 1. dereceden şüphelenme durumu...
insanların karşı cinsten tabiki arkadaşı olur ama bu arkadaşlık ilişkideki iki taraf tarafındanda bilinen birşeydir böyle saklı gizli değil....

haa şu da olabilir; bazı kızlar erkeklerle dert ortağı olmayı onlara akıl vermeyi ve bu sayede inceden kendilerini de övmeyi severler...erkeklerde güyaa masumca dertleşme adına bunu memnuniyetle kabul ederler ama ciddi birşey olduğunu zannetmiyorum yinede siz temkinli olun sakin ve sabırlı olun,kendinize güvenin ve bunu da gösterin....

Kendime güveniyorum kızla da aynı sitede oturuyorum bizden 3 yaş küçük.. Kız isterse dünyanın en masumu olsun ben bunu normal karşılayamıyorum hele ki korktuğu için bana yalan söyledikten sonra...

abartmıyorsun tatlım haklısın.. senı bu kadar kısıtlama durumuna getıren aslında erkek arkadasındır.. o sana oyle yapmasaydı sen ona yapamazdın.. ama sen yapabıldıgıne gore oda sana cok yapmıs bu zamana kadar... o yapınca ıyı sen yapınca ayrılık olur boyle seyler

ama bırde soyle bakmalıyız.. 3 yıllık bır ılıskı ve bazı seylerı aşmışsınız dıye dusunuyorum... sevgılınle aranı bozmak yerıne( senı aldatma gıbı bır konuma getırmedıgı ıcın) sevgılıne tepkını koyup.. o sırada kıza mesaj atmasını ıstedıgını.. artık bana mesaj atmazsan sevınırım vb cumleler kurdurup attırsan.. sonrada sevgılıne bırdaha bunun tekrarlanmaması gerektıgını gayet duzgun acıklarsan hersey ortadan kalkar. 3 yıllık ılıskını aldatma soz konusu olmadıgı ıcın bır kız yuzunden bıtırmek ıstemezsın dıye dusunuyorum... sırf bu yuzdende bıtırmeyı dusunmemelısın bence.. o yuzden benım dedıgımı yapman hem ılıskın ıcın hem sevgılın ıcın daha uygun bır yoldur bence..

Kendime güveniyorum kızla da aynı sitede oturuyorum bizden 3 yaş küçük.. Kız isterse dünyanın en masumu olsun ben bunu normal karşılayamıyorum hele ki korktuğu için bana yalan söyledikten sonra...

tabiiki normal değil..erkek arkadaşınız kızın numarasını nasıl almış onu da bi öğrenin...ve neden almış?

Kendi adıma söyleyeyeim, bu tam olarak bri güvensizlik olarak adlandırılamaz. Biz de katıyız ama hiç mi erkek ya da kız arkadaşımız yok, elbette ki var. Bir araya gelir sohbet eder, seviyeli bir şekilde şakalaşırız da. Ama öyle özel kız erkek arkadaşlar, mesajlaşmalar, dertleşmeler, özel paylaşımlar asla olamaz. Adam beni aldatacaksa kız arkadaş yapmasına ne gerek var ki, zaten bulur birini aldatır, adını arkadaş koymasına gerek yok. Benim hoşlanmadığım "kız arkadaşım/kankam" samimiyeti.

Adamın kanka olduğunu mu söyledi arkadaş?
Belki kız adama sarkıyo adam kıza olmayacağını açıklamaya çalışıyo,belki ikisinin de amacı sadece arkadaşlık ya da konuştukları bir konu var.

Ben burda konu sahibini yatıştırmaya çalışıyorum ama şunu yapmam gerekirmiş.

"Senden izinsiz tabi ki hiç bi kızla konuşamaz hemen ayrıl bu adamdan bişey olmaz!" :ssz:

Sevgilisi bi hata yapmış ve ilişkilerinin düzenine uymayan bişey yapmış olabilir ama bu kadar olaya körükle gitmenin manası nedir anlamadım.

Ya kızı çok iyi tanıyorum da aslında. Kızdan çok erkek arkadaşı olan birisi..

Benden gizlemiycekti madem böyle birşey vardı...

olsun cnm erkek fatmadır dıye kestırıp atma, neyin ne olacagı bılınmez

kız da az deıl, hem sevgılısı oldugunu bılıyor, hemde sürekli msjlar falan
bence hafife alma..
:34:

abartmıyorsun tatlım haklısın.. senı bu kadar kısıtlama durumuna getıren aslında erkek arkadasındır.. o sana oyle yapmasaydı sen ona yapamazdın.. ama sen yapabıldıgıne gore oda sana cok yapmıs bu zamana kadar... o yapınca ıyı sen yapınca ayrılık olur boyle seyler

ama bırde soyle bakmalıyız.. 3 yıllık bır ılıskı ve bazı seylerı aşmışsınız dıye dusunuyorum... sevgılınle aranı bozmak yerıne( senı aldatma gıbı bır konuma getırmedıgı ıcın) sevgılıne tepkını koyup.. o sırada kıza mesaj atmasını ıstedıgını.. artık bana mesaj atmazsan sevınırım vb cumleler kurdurup attırsan.. sonrada sevgılıne bırdaha bunun tekrarlanmaması gerektıgını gayet duzgun acıklarsan hersey ortadan kalkar. 3 yıllık ılıskını aldatma soz konusu olmadıgı ıcın bır kız yuzunden bıtırmek ıstemezsın dıye dusunuyorum... sırf bu yuzdende bıtırmeyı dusunmemelısın bence.. o yuzden benım dedıgımı yapman hem ılıskın ıcın hem sevgılın ıcın daha uygun bır yoldur bence..

Dün mezuniyetimizde gördüğümde diycektim ama onun cevap vermediğini düşündüğüm için ve böyle bi günde demek istemedim... Ben nerden biliyim bizim yalancıyı... Söyleseydi gerçekten dediğiniz gibi yapardım ama böyle bi konu da yalan söylemesini affetmiycem... İlk başta nasıl üste çıktı o da cabası inanamazsınız...

tabiiki normal değil..erkek arkadaşınız kızın numarasını nasıl almış onu da bi öğrenin...ve neden almış?
Ohoo onu hiç sorma canm. Bu ayrılık sırasında sevgilim bende engelliydi face de bu kız da şifresini falan vermiş benm profilime bakması için bazı hesaplarda hani bilgisayar ip no gibi şeyler gerekiyo girmek için sevgilim de öylelikle başlıyo bu no meselesi....

Bu kadarı da fazla değil mi artık yaa

Adamın kanka olduğunu mu söyledi arkadaş?
Belki kız adama sarkıyo adam kıza olmayacağını açıklamaya çalışıyo,belki ikisinin de amacı sadece arkadaşlık ya da konuştukları bir konu var.

Ben burda konu sahibini yatıştırmaya çalışıyorum ama şunu yapmam gerekirmiş.

"Senden izinsiz tabi ki hiç bi kızla konuşamaz hemen ayrıl bu adamdan bişey olmaz!" :ssz:

Sevgilisi bi hata yapmış ve ilişkilerinin düzenine uymayan bişey yapmış olabilir ama bu kadar olaya körükle gitmenin manası nedir anlamadım.

Teşekkür ederimm buraya yazmak sakinleştirdi beni hala kızgınım ama şu an kendimi yiyip bitirmiyorum sağolun

olsun cnm erkek fatmadır dıye kestırıp atma, neyin ne olacagı bılınmez

kız da az deıl, hem sevgılısı oldugunu bılıyor, hemde sürekli msjlar falan
bence hafife alma..[/COLOR][/SIZE][/FONT]:34:

Kendinin de sevgilisi var sevgilisi duysa çok kızar neden mesaj atıyo hala anlamıyorum ya :S

Bi tek benmki değilmiş demek ki sinirim içimde patlıyor resmen ne rahat çocuk ... Hiiiç hoşlanmam karşı cinsle konuşmalar vs ama gerçekten bana söyleseydi kızcaktm ama büyümiycekti güvenim yıkılmıycaktı...

yok yanlız değılsın senı çok ıyı anlıyorum

en son kavgamızda bütün gece zırladım uyumadım

beyfendı uyudu tabı, sabah bıde günaydın hayatım dıye msj atıyo

sankı gece hıç bırşey olmamış gıbı :19: valla bak bız üzülüyoruz ağlıyoruz zırlıyoruz onların g... bıle duymuyor :20:

üzme kendını bıraz sakınleş sabah olsun al karşına konuş, haber verseydın büyümezdı bu kadar de belkı anlar hatasını

Dün mezuniyetimizde gördüğümde diycektim ama onun cevap vermediğini düşündüğüm için ve böyle bi günde demek istemedim... Ben nerden biliyim bizim yalancıyı... Söyleseydi gerçekten dediğiniz gibi yapardım ama böyle bi konu da yalan söylemesini affetmiycem... İlk başta nasıl üste çıktı o da cabası inanamazsınız...
,

kızla konusma yapması gereken sen degılsın kı tatlım sevgılın... bazen yalan söylemeye karsı taraf sebep olur.. sen sevgılın kızar dıye hıcmı bır konuda korkundan yalan soylemedın.. yada bırseyı saklamadın.. sırf sana bu konuda yalan soyledıyse bence senı kaybetme korkusu oldugu ıcındır.. zaten baska turlu bır mesajlasma olsaydı emın ol cıkardı ortaya.. bence bu cocuk senı cok sevıyor... ben burdan bunu cıkardım.. senı onemsemeyen bırı olsa evet ayrıyken konustuk mesajlastık dıyıp cıkardı.. neyden korkucak kı.. ama senı kaybetme korkusu var ve sen oyle anıden sorunca telas yapıp yalan soylemıs..

bazen ufak mesajlar insana cazip geliyor ve heycanlandırıyor ama bu geçici birşey...
3 yıllık ilişkin böyle basit birşeyden zedelenmez....bence sen sevgilinin gözünde herkesten daha değerlisindir...
bu meseleyi hesap sormadan karşı tarafa kendini savunma kalkanı almaya zorlamadan yaklaşırsan halledersin...

kızın sevgılısı duysa, belkı sende kurtulursun böyle bir stresten :51:

Kurtulurum evet ama onun yaptığına karşılık böyle birşey yapmıycam ben sinirle belki sonradan üzülürüm :/

yok yanlız değılsın senı çok ıyı anlıyorum

en son kavgamızda bütün gece zırladım uyumadım

beyfendı uyudu tabı, sabah bıde günaydın hayatım dıye msj atıyo

sankı gece hıç bırşey olmamış gıbı :19: valla bak bız üzülüyoruz ağlıyoruz zırlıyoruz onların g... bıle duymuyor :20:

üzme kendını bıraz sakınleş sabah olsun al karşına konuş, haber verseydın büyümezdı bu kadar de belkı anlar hatasını

Ayy seninle ne kadar aynıyız yaa.. Gece kaçlara kadar gözlerim şişerdi... Adamlar rahat yaa umurlarına takmıyorlar biz üzüldüğümzle kalıyoruz..

Şu an çok sinirliyim sabah mesaj atar cevap versem mi yoksa buluşup konuşsam mı bilmiyorum.. Çok kafam karşık...

kızla konusma yapması gereken sen degılsın kı tatlım sevgılın... bazen yalan söylemeye karsı taraf sebep olur.. sen sevgılın kızar dıye hıcmı bır konuda korkundan yalan soylemedın.. yada bırseyı saklamadın.. sırf sana bu konuda yalan soyledıyse bence senı kaybetme korkusu oldugu ıcındır.. zaten baska turlu bır mesajlasma olsaydı emın ol cıkardı ortaya.. bence bu cocuk senı cok sevıyor... ben burdan bunu cıkardım.. senı onemsemeyen bırı olsa evet ayrıyken konustuk mesajlastık dıyıp cıkardı.. neyden korkucak kı.. ama senı kaybetme korkusu var ve sen oyle anıden sorunca telas yapıp yalan soylemıs..

Sevdiğini biliyorum ama ben güvenmek istiyorum artık... Ayrıyken konuştuklarını biliyordum hemde yani benm hakkmda falan ama üstünden bayaa geçti yaklaşık 6 ay şimdi olanlardan haberim yoktu...

bazen ufak mesajlar insana cazip geliyor ve heycanlandırıyor ama bu geçici birşey...
3 yıllık ilişkin böyle basit birşeyden zedelenmez....bence sen sevgilinin gözünde herkesten daha değerlisindir...
bu meseleyi hesap sormadan karşı tarafa kendini savunma kalkanı almaya zorlamadan yaklaşırsan halledersin...

Zaten zedelenmiş bir ilişkimiz var hemde çokk.. Bugün mesela aramız çok bozuktu bi de üstüne bu... Çok kavga eder olduk... Bazen birbirimize illallah ettiriyoruz bu yalanı sabrımı taşırdı...

Back
X