• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne demek bu sözler ne olur bir yorum yapın kafam çok karışık

bayan1903

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2009
1.827
3
0
İstanbul
kızlar biz dün erkek arkadaşımla bayağı bir tartıştık zaten birkaç aydır iyi değildik 2.5 yıl oldu ilişkimiz başlayalı ve ben derdi ne diye düşünürken bana dedikleri çok kafamı karıştırdı
bana dedi ki 18 yaşındayım evli gibiyim ne arkadaşlarımla çıkıyorum ne başkasına bakıyorum hiçbir sosyal ortamım yok bu ne ya dedi bana ve daha birçok kırıcı söz mafoldumben
kızlar bu ne demek allah aşkına
biz össye hazırlanıyorum o şu an ist.da tek kalıyor ailesi memlekette
ve beni haddinden fazla üzüyor
ben hep sınav stresine vurdum ama bu söyledikleri ne demek düşünüyorum düşünüyorum kafayı sıyırıcam ne olur bana ne birşeyler söyleyin dünden beri arıyorum telefonlarımı meşgule veriyor dünden beri hiç iyi değilim mafoldumben

Son düzenleme:
onu çokmu sıkıyorsun acaba? çok sık arıyor devamlı vakitmi geçiriyorsunuz? ben bu sözlerden bunu çıkarttım canım. erkeklerin üstüne fazla düşmeye gelmez hemen kaçarlar. erkekler uçurtmaya benzer ne çok sıkacaksın nede serbets bırakacaksın..

onu çokmu sıkıyorsun acaba? çok sık arıyor devamlı vakitmi geçiriyorsunuz? ben bu sözlerden bunu çıkarttım canım. erkeklerin üstüne fazla düşmeye gelmez hemen kaçarlar. erkekler uçurtmaya benzer ne çok sıkacaksın nede serbets bırakacaksın..

canım biz aynı dersanedeyiz zaten devamlı beraber gidip geliyoruz ama bir yere çıkıp gezmek istese birşey demem hiç hatta ben onu hiç aramıyorum hep o beni arar ben onu sıkmıyorum hiçbir şekilde çok üzgünüm şu an inan ki burnuma hiç iyi kokular gelmiyor :1no2:

aynı dershaneye gitmeniz devamlı birlikte olmanızdan sıkılmış olabilir. Rahat bırak canım onu, aramada, hatta dershanede tanımamazlıktan gel, bakalım ne yapacak..seni seven zaten ayrı kalamaz, değilsede boşver inan değimiyor, bunlar için üzülmeye canım..

erkekelr sıkıntıya gelemezler cnm çok fazla sıkma arkadaşlarıyla görüşsün ne olacakki. sıkıntı streste varmış sana patlamış. daha yaşınız çok küçük nedne bu kadar sıkıyorsunuz. biz eşimle 5 sene çıktık hiç kısıtlama yapmadım aksine sabahlara kadar arkadaşlarıyla gezerlerdi. evlendiğimizde 32 yaşındaydı arada bir yine takılıyor arkadaşlarına. bunda bir sorun yok. çok serbestte bırakma ama çokda sıkma.

Biraz ayrı kalın bence...
Ciddi anlamda onu yalnız başına bırak ve tavır yapma.
Yalnız kalınca değerini anlayacaktır... a.s

yalnız bırak sende birlikte gidip gelme bi bahaneler uydur birlikte gidelim dediğinde sonrada sen istedin dersin

kızlar biz dün erkek arkadaşımla bayağı bir tartıştık zaten birkaç aydır iyi değildik 2.5 yıl oldu ilişkimiz başlayalı ve ben derdi ne diye düşünürken bana dedikleri çok kafamı karıştırdı
bana dedi ki 18 yaşındayım evli gibiyim ne arkadaşlarımla çıkıyorum ne başkasına bakıyorum hiçbir sosyal ortamım yok bu ne ya dedi bana ve daha birçok kırıcı söz mafoldumben
kızlar bu ne demek allah aşkına
biz össye hazırlanıyorum o şu an ist.da tek kalıyor ailesi memlekette
ve beni haddinden fazla üzüyor
ben hep sınav stresine vurdum ama bu söyledikleri ne demek düşünüyorum düşünüyorum kafayı sıyırıcam ne olur bana ne birşeyler söyleyin dünden beri arıyorum telefonlarımı meşgule veriyor dünden beri hiç iyi değilim mafoldumben

16 yasinda baslamis bir iliskiden bikmis bulunuyor sevgilin
baska sularda yüzmeye karar vermis
zaten yasida kücük biseyleri kacirdigini saniyor
malesef ayrilik sinyallerini yolluyor, sende anlamissin zaten:gitme:

canım biraz yalnız bırak üstüne düşme,neredeyse her gün birliktesiniz ya,belki ara ara bunalmıştır,bi süre serbest bırak,o sana dönsün,seni arasın ok,umarım dilediğin gibi olur herşey.

2 sopalık deynek aslında istedigide işte kim atıcak en büyük mesele:roflol::roflol:

uzaklaş bi süre bakalım ne yapcak?

yalnız bırak sende birlikte gidip gelme bi bahaneler uydur birlikte gidelim dediğinde sonrada sen istedin dersin

katılıyorum, bir süre bırak canım, arama da.. sen üstüne düştükçe iyice bunalır..
bırak o arıycaktır zaten.. biliyorum biraz zor olacak ama bence biraz sabırlı olursan daha çabuk atlatabilirsiniz.. dersaneyede tek git bir süre o aramadıkça..

Ne demek başkasına bakmıyorum? normal olanda ilişkisi varken başkasına bakmamak değil midir ?
Daha üniversiteyi kazanmadan başlamış sızlanmaya. Bi de farklı şehirleri kazanırsanız bu ilişkinin geleceği olmaz...
Hem sosyal ortamı yoksa ve sen de onu sıkmıyosan bu onun sorunu. Kim diyo ona çıkma gezme arkadaş edinme diye. 18 yaşında bi erkeğin de evli gibiyim demesi beni çok şaşırttı doğrusu...

Ne demek başkasına bakmıyorum? normal olanda ilişkisi varken başkasına bakmamak değil midir ?
Daha üniversiteyi kazanmadan başlamış sızlanmaya. Bi de farklı şehirleri kazanırsanız bu ilişkinin geleceği olmaz...
Hem sosyal ortamı yoksa ve sen de onu sıkmıyosan bu onun sorunu. Kim diyo ona çıkma gezme arkadaş edinme diye. 18 yaşında bi erkeğin de evli gibiyim demesi beni çok şaşırttı doğrusu...

canım bnm sinirlendiğim de o zaten
ben de sıkıyorsam eğer sıkmayanını düşünemiyorum yani
şok etti beni bu lafları şok
çok şaşırdım....

canım bnm sinirlendiğim de o zaten
ben de sıkıyorsam eğer sıkmayanını düşünemiyorum yani
şok etti beni bu lafları şok
çok şaşırdım....

Ya sana bişey söyliyim mi ? Daha çok küçük yaşlarınız. Daha önünüzde üniversite var kimler kimler çıkacak karşına,neler neler değişicek... Bence tamamen sal gitsin,napıcak bakalım... Hiç ilgilenme bile... Dersanede de sadece selamlaş normal arkadaşın gibi... Sen sınavına yoğunlaş güzel bi yer kazan da görsün :)))

Madem bu derece yakınacak kadar dertli uzak durmaya çalış. . .
Aynı dershanede veya aynı sırada bile otursanız onunla muhabbet etmek zorunda değilsin
Ama böyle davranmadan önce konuşman gerek. . Ben biraz kendimi dinlemek ve kendime zaman ayırmak istiyorum de. . Bu sırada sende kafanı dinlersin.Bu ara ikimizede iyi gelicek. . Zaten bu sürenin kısalığı uzunluğunu yaşadığımız özlem belirlicek dersin. . .Onunda hemen olumlu bakacağına eminim.
Şunuda söylemeden edemicem zaten siz bi arkadaşlık yaşıyor iseniz başkasına bakmamalı kesinlikle.bu durumu neden kendine dert edio soır bakalım

bence böyle düşüncelerden biraz daha uzak tutmaya bak kendini önceliğin sınavın olsun şu aralar kendini hep sınavına ver canım...

Back
X