Ne demek istedi anlamadım

Sakar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Mart 2011
35
0
0
Ankara
bugün sabah sevgilime bir mesaj attım.nasılsın diye başladım konuya ve sonra asıl konuya geldim yani onun bana ilgi göstermediğini söyledim.biraz tartıştık böyle gitmez falan dedim..ikimizde çok sinirliydik..ama bi sonraki mesajında bana "bizim ilişkimiz karı-koca ilişkisi gibi" dedi.ne demek istedi tam olarak anlayamadım..o kadar sinirli adam bir anda böyle cümle kurunca şaşırdım ve bunu dile getirdim ne demek istediğini sordum.bana "bırak çocuk gibi davranmayı,olgun düşün" dedi.Peki "bizim ilişkimiz karı-koca ilişkisi gibi" ne demek?beni gerçekten sevdiği anlamına mı geliyor yani?sinirli sinirli kükreyen adam bir anda nasıl böyle bir şey demişti?çok kafam karıştı açıkçası.sizce bu ne demek?ben doğru mu anladım?seviyor mu gerçekten?kafam çok karıştı doğru düşünemiyorum..bu nedenle bir de sizin yorumlarınızı alayım dedim..

bence ne kadar tartışırsak tartışalm nasılsa barışıcaz abartmaya,uzatmaya gerek yok demek ..

Dilimiz çok esnek nereye çekseniz gidiyor... "Hayra yorulabilir" belki...

Bana da "Ben senin kocan değilim, ilgi görmek için baskı yapma, beni ayrılıkla vs. tehdit etme... Kırk yıllık evliller gibi dırdıra maruz kalıyorum" demek istemiş gibi geldi...

Ne kastettiğini sorunca "Bırak çocuk gibi davranmayı, olgun düşün" demek de pek bir "politik"..."Nasıl anlamak istersen öyle anla şekerim" der gibi...

bence daha sevgiliyken karı-koca gibi olduk fazla sıkıyorsun manasında daha az karış bana demek istemiş

bence daha sevgiliyken karı-koca gibi olduk fazla sıkıyorsun manasında daha az karış bana demek istemiş

katılıyorum benı cok sıkma rahat bırak demek ıstemıs tabı erkek mılletı karsısındakını kendıne bagladıgından emın olunca kendılerını boyle gerı cekerler sıkılmaya baslarla aslında hıc yuzvermemek lazım su erkek mılletıne onlar bızım gıbı degıller cunku.

aynen öyle..katıldım arkadaşıma.. ben nişanlıma bazen herhangi bi konuda telkinde bulunayım diyelim hemen derki "ablamla enişteme döndük".. erkeklerin evliliğe bakış açısı böyle işte ve karı koca olmaya..

Ben senin gibi hayra yoramayacağım o cümleyi, bana göre de karı koca gibi olduk çok üstüme geliyorsun sıkıyorsun demek istemiş gibi geldi. Aman erkeklere zaten, bana ilgi göstermiyorsun dedin mi hemen -çok üstüme geliyorsun, sıkıyorsun, ben sana ilgi gösteriyorum zaten, çok sorgulama- gibi cevaplar almak çok olası, burda ve çevremizde yeterince görüyoruz

Kısacası karı-kocalar gibi birbirimizi yiyoruz.Dır dır edip benim sinirlerimi zıplatıyorsun tartışıyoruz vs.. gibi birşey söylemiş
Çokta iyibirşey söylemeye çalışmamış kısacası.
Anladığım bu

karı-koca hayatı gibi yani monotonlaşmış ilişkiniz, heyecan kalmamış
ilgi gösteremem demek istiyo bence

kafam iyice karıştı şimdi ben napmalıyım peki??bu durumu düzeltmeye mi çalışim?

Konu içeriği nedeniyle "Aşk Hikayelerimiz/Dertlerimiz" başlığına taşındı.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

yani simdi ne demek istedi emin olamadim ama bende ne zaman sikilsam, bunalsam biraz hareket heyecan istesem, 40 yillik kari-koca gibi olduk bu ne bole derim :26: sanirim arkadaslarin yorumu dogru.

kizlar hepiniz 40 yillik karikoca gibi olduk demek istemis sIkIlmIs senden demissiniz ama o gun dayanamadim konuyu actim ve : "Biz ne kadar tartissakta,kavga etsekte ayrilmiyoruz.Kari kocalarda boyledir.Ne kadar kavga etselerde,yine de vazgecemezler birbirinden..bizde oyleyiz.." dedi

Madem aynı günde ne kastettiğini sorup öğrendiniz, sizden vazgeçemediğini söyledi; neden endişelendiniz, bize sorma gereği duydunuz? :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…