• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne Demek Oluyor Bu Şimdi.. Ben mi Yanlış Anlıyorum??

Eşiniz sizi çok kötü bir duruma düşürmüş. Bi ara ben ne hissederim diye düşündüm ama yok düşünemiyorum. Asla aramızda böyle bişey geçemez olması gerekende bu. Siz ilginç şekilde tepkisiz kalmıssınız. Güvensizliğinin sebebi varmı?

Emin değilim ama çok kıskanç olduğu için vede evliliğimiz daha yeni oturmadığı için konduramadım...bazı sıkıntılarımızda var
onları aşınca daha iyi anlayabilirim onu
Umarım halledersiniz. Ama kavga etmeyin bence. Yüzyüze nedenlerini ve kırgınlıklarınızı konuşun. Kavga pek çözüm olmaz bu konuda.

Umarım halledersiniz. Ama kavga etmeyin bence. Yüzyüze nedenlerini ve kırgınlıklarınızı konuşun. Kavga pek çözüm olmaz bu konuda.

Kavga etmem. Tavrımı net koyarım. Telefonda sadece kırıldığımı ve düşündüğümü belli ettim ona...
dediğim gibi bazı sıkıntılar var aşmamız gereken.. onun bir bunalımıdır diye düşünüyorum
zaman gösterecek. asmak kesmek çözüm getirmez kavgalardan başka...

Ben yatak odası mevzusunda fantezi gibi geldi biraz sapıkça buldum ama evlisiniz sonuçta hersey serbest :p Kızların yorumlarını okuyunca uyandım bilmiyor kontrol içinmidir ki öle gelmedi bana :KK53: Ama boynun kızarmış şekilde dışarı çıkmana kızması falan hepsinin nedeni belli işte çok kıskanıyo çok seviyo bence seni. Bi çocuk yaparsan rahatlar belkim :P

Eşiniz sizi çok kötü bir duruma düşürmüş. Bi ara ben ne hissederim diye düşündüm ama yok düşünemiyorum. Asla aramızda böyle bişey geçemez olması gerekende bu. Siz ilginç şekilde tepkisiz kalmıssınız. Güvensizliğinin sebebi varmı?

Sebebi yok. sanırım biraz kendine güvenini kaybetti. bazı sıkıntılar var onları aşmaya çalışıyoruz.
Bana kendini ispatlamaya çalışıyor. Yani anlaşıyoruz. bizim dışımızda gelişen iş sıkıntıları var

Ben yatak odası mevzusunda fantezi gibi geldi biraz sapıkça buldum ama evlisiniz sonuçta hersey serbest :p Kızların yorumlarını okuyunca uyandım bilmiyor kontrol içinmidir ki öle gelmedi bana :KK53: Ama boynun kızarmış şekilde dışarı çıkmana kızması falan hepsinin nedeni belli işte çok kıskanıyo çok seviyo bence seni. Bi çocuk yaparsan rahatlar belkim :p

şu halimde bile güldürdün beni çok sağol... çocuk yapamam düşünmüyorum şu durumda

çok mu iyi niyetliyim yada çok mu safım neyim bilmiyorum....önceki konularınızı da bilmiyorum... ama ben kontrol amaçlı olduğunu düşünemedim ya...

Belirttim özellikle.. komidin takımı almıştım. görmemişti. sabah göstermiştim. yine göresi geldi zaar dedim. ama yinede kötüsü aklıma geldi...

Sırf bu konu için giriş yaptım.Sizin yerinize kendimi koydum.Benim ilkevliliğim olduğu için kafasına dünyayı geçirirdim ama sizin ikinci evliliğinizmiş bu durum kabullenilemez ama sağlam bir konuşma şart hemen yıkmayın 2.hayallerinizide ama tavrınızıda koyun ilk defa bir konuda konu sahibine çok üzüldüm

çok mu iyi niyetliyim yada çok mu safım neyim bilmiyorum....önceki konularınızı da bilmiyorum... ama ben kontrol amaçlı olduğunu düşünemedim ya...

aynen bende ,yorumları okuyana kadar konunun niye açıldığını ,konu sahibinin neye alındığını anlayamadım bile :KK45:.

valla arkadaşları okuyana kadar benimde aklıma fantazi gibi gelmişti açıkcası

öylemi dersin.. bir kaç güne gelecek belkide salıya,
ondan olabilirde. ne biliyim çok özlediğinide biliyorum. hayatında benden başka kimsesi yok diyebilirim.
bana odaklı yaşıyor. bunun böyle olmasını istemezdim ama ne yazık ki öyle değiştiremem. yok kimsesi. ana baba ölmüş.
kardeşler köyde kalmış. türkiyenin en uzak şehirlerinden birinin köyünde... yani bir ben varım herşeyi

Back
X