Ne demeli

muhatap olmuyorum bir süre sonra en mantıklısı bu

Hayatından çıkar hayatından çıkar hayatından çıkar çünkü onlar enerji emer, bikaç arkadaşım vardı sadece kendi sıkıntıları olduğunda mutlu olduğunda arardı ,bi yerlere oturmaya gider sadece kendilerini konuşurduk en sonunda yorulduklarında ee sen napıyosun diye sorarlardı sağolsunlar o kadar çökmüş bezmiş olurdum ki iyiiii demekten başka bişey bulamazdım kafam kazan gibi olurdu hiç abartmıyorum sonra istemem oldu çağırdım gelmediler cenazem oldu duydular başsağolsun a aramadılar bile baktım bu böyle gidiyo nişanım oldu yine gelmediler sürekli fotoğraf at diye darladılar sadece o da meraktan ,bende hayatımdan çıkardım msj attılar işim var dedim aradılar bazen açmadım bazen sonra görüşürüz diye erteledim neden böyle oldu diye sorguladır 'ayy çok işim var ya ondan' diyerek öteledim onlarla bu bu sebepten bende sizden uzaklaştım bile demedim çünkü biliyorum dinlemicekler ama onları hayatımdan çıkardıktan sonra rahatladım,şimdi de eltim böyle ruh emici hep kendi kendi çocukları eşi ailesi sürekli kendini konuşur sanırım bu tarz insanların kaderi hep istemedikleriyle karşılaşmak

Ben genelde konulardaki hatalarını söylüyorum. Hatayla yüzleşmek zor geliyor. Benimle paylaşmaktan kaçınıyorlar.
E ben de insanım.

Çok sık görüşmeyince bi derece idare edilebilir. Kısa cevap verince de moralim bozuk sanıyorlar

N

Noldu canım bişey mi oldu özledim görüşelim hiç aramıyorsun vs demiyorlar mı
E desinler. Ben de görüşmek istemiyorum demiyorum tabi de bi bahane buluyorum. Bir iki derken aramalar kesilir zaten. ✌ onlar sizi değil kendilerini anlatmayı özlüyorlar

Bir grup insan bu sorunları açık konuşup çözmekten yada eyvallah demekten yana
Bazıları bahane bulup yavaş yavaş mesafe koymaktan

Bende kendini sürekli öven kişilere ayar oluyorum..
Bir insan neden sürekli kendini övme gereği duyar anlamış değilim
keşke birileri çıksa bunlara nekadar sıkıcı ve gereksiz konuştuklarını anlatsa diyorum..

Bu tip bir insanla ev arkadaşıyım maalesef. Hep kendisi konuşur, benim konuşmama asla müsade etmez. Ben konuşacak bir boşluk bulduğumda lafımı keser. En son çareyi soğuk davranarak buldum. Bir dahakine yüzüne vurmayı düşünüyorum. Bence siz de yüzüne vurun. Hakediyorlar bunu saygısızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…