Ne demeye calisiyorki bana? sinirden ölcem kızlar

Emojii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2014
555
199
53
İzmir
Kizlar yaptigim yanlış biliyorum ama bakmadan edemiyorum iki bucuk ay once ayrildigim kisinin sanal ortamdan bi paylasimini okudum bugün. Ve cildirdim size direk yazdığını yazıyorum. ""3 melun adami var benimde kötü gunlerimin. Para okul ve sen. ne kadar basit demi bundan nazım Hikmet değilim iste"" kendimce bir sürü bag kurmaya çalıştım bana laf gönderiyor bildiginiz. Iki bucuk yillik bi iliskim vardi ve bnm anladigim onun gözünde basit miydim ben? Bu ne demkki simdi sinirimden ona mesaj atip ne diyorsun demeyi bile düşündüm? Bnm aklim yetmiyo artık onu anlamaya ne demiski bu şimdi??

Asiri sacma geldi bana yazdiklari.
Ama sunu cikarttim kotu gunlerinin sebebi olarak seni goruyor. Gerisini anlamadim. Burdan yazmak ne kadar basit degil mi demek istemis galiba
Bence kesinlikle arama.

Ayrılmışsınız bitmiş gitmiş. Ne yazarsa yazsın artık önemseme bence. Hatta bakma profiline falan niye bakıyorsun ki 2 buçuk ay olmuş. Sakın yazayım falan deme.
Ha bir de o basit lafını da senin için kullanmamış, ben bu kadar yazabiliyorum Nazım Hikmet gibi yazamam demek istemiş bence, zira böyle bir şiiri var Hikmet'in

Son düzenleme:
iz bırakmışsın demekki..

Sana gönderme yapıyorsa, aşamamış seni.
Neden mesaj atıp kendini küçültmeyi düşünüyorsun onu da anlamadım.

3 derdinden birisi olduğunuzu söylemiş de niye öyle söylemiş onu anlamadım, ya çok derin ya da çok boş biri.Bir de sakın mesaj atmayın tabiki

msj atarsanız bence komik duruma düşersiniz, ne işin var benim profilim de geziyosun ? diyince ne diyceksiniz? durup dururken ego şişirmeye gerek yok , ne dediyse dedi, 2 buçuk ay olmuş bitmiş gitmiş birşey..

ee bılıyor ıste takıp ettıgını. sen mesaj atmak yerıne onun yöntemıyle cevapla bence, ama alttan alttan yaz facene :d
çünkü o da sana ynı şeyi yapıyor. öyle yasayıp gıdın
Bide fark ediyorum bsn bise yazıyorum mesela oda o konuyla ilgili degisik sekilde evirip cevirerek bise yaziyo. Yada bi sarki paylaşıyorum cewap olarak oda paylasio o kadar bellki

Sen ona ne denek istedin diye mesaj at sonra o da niye üstünealindin sana yazmadim derse ne diceksin bence kkesinlikle msj da atma profiline de bakma Baksan da adama belli etme egosunu oksama

Bide fark ediyorum bsn bise yazıyorum mesela oda o konuyla ilgili degisik sekilde evirip cevirerek bise yaziyo. Yada bi sarki paylaşıyorum cewap olarak oda paylasio o kadar bellki
tamam işte
sen ne dıye mesaj atıcaksın kı? karsılıklı takıplesıyorsunuz işte
sen de ona öyle bısı yaz kı senın kadar delı olsun :d

Iz birakmayi gectim artık ya adam bildiğin beni bela bellemis sanki basit bu kadar iste falan demesi bn bu kadar mi degersizdim
bence size değer vermese bahsetmezdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…