iz bırakmışsın demekki..Kizlar yaptigim yanlış biliyorum ama bakmadan edemiyorum iki bucuk ay once ayrildigim kisinin sanal ortamdan bi paylasimini okudum bugün. Ve cildirdim size direk yazdığını yazıyorum. ""3 melun adami var benimde kötü gunlerimin. Para okul ve sen. ne kadar basit demi bundan nazım Hikmet değilim iste"" kendimce bir sürü bag kurmaya çalıştım bana laf gönderiyor bildiginiz. Iki bucuk yillik bi iliskim vardi ve bnm anladigim onun gözünde basit miydim ben? Bu ne demkki simdi sinirimden ona mesaj atip ne diyorsun demeyi bile düşündüm? Bnm aklim yetmiyo artık onu anlamaya ne demiski bu şimdi??
Iz birakmayi gectim artık yaiz bırakmışsın demekki..
Bide fark ediyorum bsn bise yazıyorum mesela oda o konuyla ilgili degisik sekilde evirip cevirerek bise yaziyo. Yada bi sarki paylaşıyorum cewap olarak oda paylasio o kadar bellkiee bılıyor ıste takıp ettıgını. sen mesaj atmak yerıne onun yöntemıyle cevapla bence, ama alttan alttan yaz facene :d
çünkü o da sana ynı şeyi yapıyor. öyle yasayıp gıdın
abddemeksember: 611542 .!.:Kizlar yaptigim yanlış biliyorum ama bakmadan edemiyorum iki bucuk ay once ayrildigim kisinin sanal ortamdan bi paylasimini okudum bugün. Ve cildirdim size direk yazdığını yazıyorum. ""3 melun adami var benimde kötü gunlerimin. Para okul ve sen. ne kadar basit demi bundan nazım Hikmet değilim iste"" kendimce bir sürü bag kurmaya çalıştım bana laf gönderiyor bildiginiz. Iki bucuk yillik bi iliskim vardi ve bnm anladigim onun gözünde basit miydim ben? Bu ne demkki simdi sinirimden ona mesaj atip ne diyorsun demeyi bile düşündüm? Bnm aklim yetmiyo artık onu anlamaya ne demiski bu şimdi??
tamam işteBide fark ediyorum bsn bise yazıyorum mesela oda o konuyla ilgili degisik sekilde evirip cevirerek bise yaziyo. Yada bi sarki paylaşıyorum cewap olarak oda paylasio o kadar bellki
bence size değer vermese bahsetmezdi..Iz birakmayi gectim artık yaadam bildiğin beni bela bellemis sanki basit bu kadar iste falan demesi bn bu kadar mi degersizdim
bende anlamadım şair orada ne demek ıstemıs :d tek anladıgım bunlar karsılıklı bakısıyorlar facelere :dBen anlamamak
Tutuyorum kendimi ve yine atmiyorum beni aramisti ayrildiktan sonra bni bidaha arama dedim ölsem de aramam dedi ve bunun uzerine asla ve asla atmamam lazimmesaj attığın an kafanı duvarlara vurduğun an bilesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?