Ne demeye calisiyorki bana? sinirden ölcem kızlar

üstüne bile alınma,ve sakın mesaj atma kendini küçük düşürürsün yaran mı var derse canın sıkılır

Ben sizin eski konunuza baktım da ondan nefret etmenizi gerektirecek şeyler var, resmini görmüşsünüz başkasıyla, sonra pc de resim dosyası yakalamışsınız, tam bakacakken silmiş. Bence bu kişi nefret edilecek biri,aklınıza en kötü anları getirip soğutun kendinizi. Takip bile edilmez bu öküz,inş. karşınıza biri çıkar ve facede paylaşırsınız da bu öküzü ozaman Nazım Hikmete çevirirsiniz

Evet siirinide biliyorum. Bakmicam diyorum soz veriyorum kendime ama bole onu uzgun gormek istiyorim Surunsun istiyorum bakıyorum ne yazmis ne paylasmis die

Insallahhh. Evet kangren olmus bi iliskiydi zaten onun bin beter hatalariyla olusan tutulur gözle görülür hak etmedim hic yasattigi şeyleri hazmedemiyorum hic

Evet siirinide biliyorum. Bakmicam diyorum soz veriyorum kendime ama bole onu uzgun gormek istiyorim Surunsun istiyorum bakıyorum ne yazmis ne paylasmis die

Ayrılma sebebiniz neydi peki özel değilse?
Yukarda okudum şimdi salla gitsin değmez. Üzgün acı çektiğini görmek isteyebilirsin ama onu takip edeceğim derken kendi hayatını kaçırırsın. En güzel intikam mutlu olmaktır.

Insallahhh. Evet kangren olmus bi iliskiydi zaten onun bin beter hatalariyla olusan tutulur gözle görülür hak etmedim hic yasattigi şeyleri hazmedemiyorum hic
Valla canım kendini düşün. Hem ne biliyorsun bu faceden sana hitap ediyordur, diğer faceden Ayşeye diğerinden Fatmaya. Sen evlenilecek temiz kız katagorisindesindir, bilgisayarında resimlerinin bulunduğu kızlar eğlenilecek yurtiçi-yurtdışı kategorisindedir. Daha bir sürü şüpheye düştüm ben ve asla bakmazdım, benden sonra ne yapmış diye

nerdeyse 3 ay olcakmış ayrıları çoktan unutmuştur bence seni, erkekler böyle çünkü
bence onun sosyal medya hesaplarına bakmaktan vazgeç, kendine oyalancak bişeyler bul ve unut

bi şekilde iletişim kurmaya çalışırsan kendini küçük düşürmüş olursun

son durum nedir hanımlar, "sen" kesin konusahibi mi?

başkası olabilir. üstünüze alınmayın.
sizseniz dert etmiş kendine. dert ettiyse önemsiyordur.
önemsiyorsa ama derdini anlatamadıysa, nazımı araya karıştırmasına gerek yok, hissettiklerini ifade edemeyen, şiir de yazamaz.
hazmedememeniz facebookdaki bir paylaşıma anlam yüklemenizi gerektirmez. intikamcı olmayın, onun üzgün olması sizi mutlu etmez, üzülsün diye fırsat kollamanız sadece sizi üzer, sizin başkasıyla mutlu olmanızın onu üzebilme ihtimali var sadece, binlerce yıldır değişmedi bu.

sana basit demiyor
bulunduğu durumun açıklaması bu kadar basitmiş işte
sadece 3 sebep varmış hayatında istediği yerde olmamasının
para okul ve sen

basit olan sen değilsin
bu durumun açıklaması bu kadar basit

Dertlerimin üç sorumlusu var; okul, para ve sen. Ne kadar basit dertlerim var, sıradan, bu yüzden şair olamam. Diyor. Yani dertli olmasını bi taraftan size bağlamış. Kötü bi şey yok.

Kisaca ozetliyim ayrilma sebebimizi size; iliskinin7.ayinda onun yurtdışına egitim icin5 ay gitmesi ,gitmeden once gizli face acmasi,gidip geldiktem sonra pc sinde elimden apar topar alinan resim dosyasi saniyesinde silindi hemen ve daha sonrada alkollu bi kizi yanagindan operkn abisine resim atmasi ve bunuda bnm gormem. Size kısaca 2 yilimi özetledm. Peki sen naptin drsen baska bi sehirde okurken ona sadik kalmam, onun gittigi gün sayisi kadar yapiskanli kagitlara not yazip ona gelince vermk istemem, saatlerce pc ve telefonun elimden dusmemesi, doktorun ona cocuguz olmayabilir ilerde demesine ragmen onun bma ayril istersen demesine karşın hayir bn seninle olcm cocuk olmayiversin demem, saf salakca masum ca onu beklemem sanırım bmm gözümü kör etmis tek kotu ozelligim aniden sinirlenmem ve sonra kopekler kadar pisman olmm. Ki kedi gibi af dilerdim hataliysam. Ama o bunu hep sorun etti abartiyorsin uzatiosun derdi hep bn seni aldatmadim uzmedim seni sevdim derdi. Sinirli olmm tek sorundu ama elle tutulur gozle gorulur kalben hic bi hatam olmadi

siz barışırsınız bence
Ben böyle birseyi istemiorum barissam bni aradiginda agzimi aradi ve bn onu geri postaladim ve bidaha arama bni dedim. Bu onun icin cok gurur incitici cunku hic bi ayrilimizda kesinlikle arama demezdim arada sirada konusrduk bunda dedim barsmk istemiyorum

Kafanda tamamen bitirdiysen sosyal medya üzerinden de takip etmekten vazgeç. Dediğim gibi sen mutlu olmadığın hayatına devam edemediğin sürece onu acı çektiğini görmek sana bir şey kazandırmaz. İşte böyle okur okur yorumlamaya çalışırsın. Zaman kaybı.

Yorumunuz icin cok tesekkur ederim doğru şeyler yazmışsınz. Haklisinz.. onun her haberi onunla ilgili hersey bi yazi bi resim hersey beni uzuyor zaten.

Su sosyal medyadan takibi bir biraksam hersey tamamen bitecek biliyorum hissediyorum. Ama onuda nasil yapicam nasil tutcam kndimi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…