Ne demeye calisiyorki bana? sinirden ölcem kızlar

"3 melun adami var benimde kötü gunlerimin. Para okul ve sen. ne kadar basit demi bundan nazım Hikmet değilim iste""
yazıyı incelediğimizde kendi yazdığını basit bulmuş, bu yüzden Nazım hikmet değilim demiş ya... hani kendi sözünü yazmak istemiş yazmış ve ne kadar basit değil mi ondan Nazım hikmet değilim demiş... yani anladığın gibi bişey değil, bundan başkada açıklaması olamaz sanırım.

en güzel günlerimin 3 mel'un adamı var,biri sensin,biri o.....
En güzel günlerimin

üç mel'un adamı var:

Ben sokakta rastlasam bile tanımayım diye

en güzel günlerimin bu üç mel'un adamını

yer yer tırnaklarımla kazıdım

hatıralarımın camını..

En güzel günlerimin

üç mel'un adamı var:

Biri sensin,

biri o,

biri ötekisi..

Düşmanımdır ikisi..

Sana gelince...

Yazıyorsun..

Okuyorum..

Kanlı bıçaklı düşmanım bile olsa,

insanın

bu rütbe alçalabilmesinden korkuyorum..

Ne yazık!..

Ne kadar

beraber geçmiş günlerimiz var;

senin

ve benim

en güzel günlerimiz..

Kalbimin kanıyla götüreceğim

ebediyete

ben o günleri..

Sana gelince, sen o günleri -

kendi oğluyla yatan,

kızlarının körpe etini satan

bir ana gibi satıyorsun!.

Satıyorsun:

günde on kaat,

bir çift rugan pabuç,

sıcak bir döşek

ve üç yüz papellik rahat

için...

En güzel günlerimin

üç mel'un adamı var:

Biri sensin,

Biri o,

biri ötekisi...

Kanlı bıçaklı düşmanımdır ikisi...

Sana gelince...

Ne ben Sezarım,

Ne de sen Brütüssün...

Ne ben sana kızarım

ne de zatın zahmet edip bana küssün..

Artık seninle biz,

düşman bile değiliz..
NAZIM HİKMET

bence ister nazımdan olsun ister başkasından biten bitmiş. abartmıyor musun?

Ayrılalı iki buçuk ay olmuş. Sana gönderdiğini nereden biliyorsun. Belki sadece hoşuna giden bir şiirdir. Ayrıca dediğim gibi iki buçuk ay olmuş belki hayatına başka biri girmiştir de ona göndermiştir. Şimdi arasan, laf saysan, sen niye üstüne alındın dese bozulmayacak mısın? Hiç öyle saçmalıklara girme bence. Bırak yazsın dursun. Kendi kendine hiç gelin güvey olma.

doğru düzgün cümle bile kuramıyormuş daha salla gitsin
Cümle onun cümlesi değil, Nazım Hikmet'in şiiri... Sanırım konu sahibi buraya yazarken sözcükleri biraz yanlış yazmış "demi, değil mi" gibi. Ya da eski sevgilisi şiiri ezbere yazdığı için böyle olmuş. Ama çok güzel bir şiirdir.

Nazım Hikmetin şiirini değiştirerek yazmış onun kadar iyi olmadığını vurgulamış olay çözüldü

Su sosyal medyadan takibi bir biraksam hersey tamamen bitecek biliyorum hissediyorum. Ama onuda nasil yapicam nasil tutcam kndimi bilmiyorum
Kendine hakim olamıyorsan engelleyeceksin tatlım, bütün hesaplarını ne varsa engelle bir daha da düşünme ne o seni görür ne sen onu

Bn degistirmedim hic bi cumleyi direk boyle yazmis. Nazim hikmetin siirinide biliyorum sozleri böyle degildi. Sanirim o kendine uyarlayarak yazmis hic bi degistirme yapmadim.

Belli ki seni hala unutamamis. Takma sen, direk bu ne demek diye mesaj falan da atma.

Haklisiniz ne deseniz..

Üstüne alınma belki sana değil öylesine

Şiirin sonuda var pek iç açıcı değil ama.

Artık seninle biz,

düşman bile değiliz..

2,5 ay olmuş ayrılalı
takıntılı mısın sen pardon
bırak ne yapıyorsa yapsın yaa hayret bişey!!!

konu hortlattınız diye tam bağırıyordum ki 2014 ü gördüm..ne ipliyosun konu sahibi gidenin arkasından el salla,sonrada elini salla sana adam mı yok,bak o adam değilmiş hem de............

buluttan nem kapıyo gibi davranmasan iyi olur...

Ne demek istediyse istedi, ayrılmışsın olmuş bitmiş.

Hala senin etkinden kurtulamamış demek ki sana laf gönderiyor. Öyle bile olsa yani…

Eğer amaç laf çarpmaksa sessiz kalarak zafere gitmesini engelleyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…