- 25 Mart 2014
- 4.535
- 2.573
- 178
Ayrılalı iki buçuk ay olmuş. Sana gönderdiğini nereden biliyorsun. Belki sadece hoşuna giden bir şiirdir. Ayrıca dediğim gibi iki buçuk ay olmuş belki hayatına başka biri girmiştir de ona göndermiştir. Şimdi arasan, laf saysan, sen niye üstüne alındın dese bozulmayacak mısın? Hiç öyle saçmalıklara girme bence. Bırak yazsın dursun. Kendi kendine hiç gelin güvey olma.Kizlar yaptigim yanlış biliyorum ama bakmadan edemiyorum iki bucuk ay once ayrildigim kisinin sanal ortamdan bi paylasimini okudum bugün. Ve cildirdim size direk yazdığını yazıyorum. ""3 melun adami var benimde kötü gunlerimin. Para okul ve sen. ne kadar basit demi bundan nazım Hikmet değilim iste"" kendimce bir sürü bag kurmaya çalıştım bana laf gönderiyor bildiginiz. Iki bucuk yillik bi iliskim vardi ve bnm anladigim onun gözünde basit miydim ben? Bu ne demkki simdi sinirimden ona mesaj atip ne diyorsun demeyi bile düşündüm? Bnm aklim yetmiyo artık onu anlamaya ne demiski bu şimdi??
Cümle onun cümlesi değil, Nazım Hikmet'in şiiri... Sanırım konu sahibi buraya yazarken sözcükleri biraz yanlış yazmış "demi, değil mi" gibi. Ya da eski sevgilisi şiiri ezbere yazdığı için böyle olmuş. Ama çok güzel bir şiirdir.doğru düzgün cümle bile kuramıyormuş daha salla gitsin
Kendine hakim olamıyorsan engelleyeceksin tatlım, bütün hesaplarını ne varsa engelle bir daha da düşünme ne o seni görür ne sen onuSu sosyal medyadan takibi bir biraksam hersey tamamen bitecek biliyorum hissediyorum. Ama onuda nasil yapicam nasil tutcam kndimi bilmiyorum
Bn degistirmedim hic bi cumleyi direk boyle yazmis. Nazim hikmetin siirinide biliyorum sozleri böyle degildi. Sanirim o kendine uyarlayarak yazmis hic bi degistirme yapmadim.Cümle onun cümlesi değil, Nazım Hikmet'in şiiri... Sanırım konu sahibi buraya yazarken sözcükleri biraz yanlış yazmış "demi, değil mi" gibi. Ya da eski sevgilisi şiiri ezbere yazdığı için böyle olmuş. Ama çok güzel bir şiirdir.
Haklisiniz ne deseniz..en güzel günlerimin 3 mel'un adamı var,biri sensin,biri o.....
En güzel günlerimin
üç mel'un adamı var:
Ben sokakta rastlasam bile tanımayım diye
en güzel günlerimin bu üç mel'un adamını
yer yer tırnaklarımla kazıdım
hatıralarımın camını..
En güzel günlerimin
üç mel'un adamı var:
Biri sensin,
biri o,
biri ötekisi..
Düşmanımdır ikisi..
Sana gelince...
Yazıyorsun..
Okuyorum..
Kanlı bıçaklı düşmanım bile olsa,
insanın
bu rütbe alçalabilmesinden korkuyorum..
Ne yazık!..
Ne kadar
beraber geçmiş günlerimiz var;
senin
ve benim
en güzel günlerimiz..
Kalbimin kanıyla götüreceğim
ebediyete
ben o günleri..
Sana gelince, sen o günleri -
kendi oğluyla yatan,
kızlarının körpe etini satan
bir ana gibi satıyorsun!.
Satıyorsun:
günde on kaat,
bir çift rugan pabuç,
sıcak bir döşek
ve üç yüz papellik rahat
için...
En güzel günlerimin
üç mel'un adamı var:
Biri sensin,
Biri o,
biri ötekisi...
Kanlı bıçaklı düşmanımdır ikisi...
Sana gelince...
Ne ben Sezarım,
Ne de sen Brütüssün...
Ne ben sana kızarım
ne de zatın zahmet edip bana küssün..
Artık seninle biz,
düşman bile değiliz..
NAZIM HİKMET
bence ister nazımdan olsun ister başkasından biten bitmiş. abartmıyor musun?
Üstüne alınma belki sana değil öylesineKizlar yaptigim yanlış biliyorum ama bakmadan edemiyorum iki bucuk ay once ayrildigim kisinin sanal ortamdan bi paylasimini okudum bugün. Ve cildirdim size direk yazdığını yazıyorum. ""3 melun adami var benimde kötü gunlerimin. Para okul ve sen. ne kadar basit demi bundan nazım Hikmet değilim iste"" kendimce bir sürü bag kurmaya çalıştım bana laf gönderiyor bildiginiz. Iki bucuk yillik bi iliskim vardi ve bnm anladigim onun gözünde basit miydim ben? Bu ne demkki simdi sinirimden ona mesaj atip ne diyorsun demeyi bile düşündüm? Bnm aklim yetmiyo artık onu anlamaya ne demiski bu şimdi??
2,5 ay olmuş ayrılalı
takıntılı mısın sen pardon
bırak ne yapıyorsa yapsın yaa hayret bişey!!!
Kizlar yaptigim yanlış biliyorum ama bakmadan edemiyorum iki bucuk ay once ayrildigim kisinin sanal ortamdan bi paylasimini okudum bugün. Ve cildirdim size direk yazdığını yazıyorum. ""3 melun adami var benimde kötü gunlerimin. Para okul ve sen. ne kadar basit demi bundan nazım Hikmet değilim iste"" kendimce bir sürü bag kurmaya çalıştım bana laf gönderiyor bildiginiz. Iki bucuk yillik bi iliskim vardi ve bnm anladigim onun gözünde basit miydim ben? Bu ne demkki simdi sinirimden ona mesaj atip ne diyorsun demeyi bile düşündüm? Bnm aklim yetmiyo artık onu anlamaya ne demiski bu şimdi??
o da doğru ya :)Ee konu açılalı da 2 hafta olmuş ona bakarsan
Ne demek istediyse istedi, ayrılmışsın olmuş bitmiş.Kizlar yaptigim yanlış biliyorum ama bakmadan edemiyorum iki bucuk ay once ayrildigim kisinin sanal ortamdan bi paylasimini okudum bugün. Ve cildirdim size direk yazdığını yazıyorum. ""3 melun adami var benimde kötü gunlerimin. Para okul ve sen. ne kadar basit demi bundan nazım Hikmet değilim iste"" kendimce bir sürü bag kurmaya çalıştım bana laf gönderiyor bildiginiz. Iki bucuk yillik bi iliskim vardi ve bnm anladigim onun gözünde basit miydim ben? Bu ne demkki simdi sinirimden ona mesaj atip ne diyorsun demeyi bile düşündüm? Bnm aklim yetmiyo artık onu anlamaya ne demiski bu şimdi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?