D Dentist16 Üye Kayıtlı Üye 17 Ocak 2018 142 113 23 5 Temmuz 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Dentist16 #21 1Sen .!.: Irkçı bir yaklaşım değil bence , gözlükte sormuş çünkü. Esmer tenini araştırmış. Gözleriniz hafif içeriye cokukse , ya da morluk varsa, burunda bir cokukluk varsa gözlüğü sormustur. Bu arada yeni okudum,ayrilmissiniz , neden düşünüyorsunuz ki ? Genişletmek için tıkla... İnsanın eskiler gözüne geliyor işte.. yok gözlerimde çöküklük falan yok Hatta iri gözlüyüm. Burnumda hafif kemer var o kadar.
1Sen .!.: Irkçı bir yaklaşım değil bence , gözlükte sormuş çünkü. Esmer tenini araştırmış. Gözleriniz hafif içeriye cokukse , ya da morluk varsa, burunda bir cokukluk varsa gözlüğü sormustur. Bu arada yeni okudum,ayrilmissiniz , neden düşünüyorsunuz ki ? Genişletmek için tıkla... İnsanın eskiler gözüne geliyor işte.. yok gözlerimde çöküklük falan yok Hatta iri gözlüyüm. Burnumda hafif kemer var o kadar.
hizuran Olur öyle 🤷 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 14 Ocak 2012 11.857 73.539 798 5 Temmuz 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Dentist16 #22 Densizmis kısaca umursamaya değmez. Takmayin hiç.
Mayflower75 Never give up.!! Kayıtlı Üye 1 Şubat 2016 9.242 34.188 548 5 Temmuz 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Dentist16 #23 Ayyy göçüm deyip tekmeyi o an vursaydınız keşke..fiziksel olarak incelenmekten nefret ederim ya..
D Dentist16 Üye Kayıtlı Üye 17 Ocak 2018 142 113 23 5 Temmuz 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Dentist16 #24 Mayflower75 .!.: Ayyy göçüm deyip tekmeyi o an vursaydınız keşke..fiziksel olarak incelenmekten nefret ederim ya.. Genişletmek için tıkla... Pişmanım öyle bir şey yapmadığıma valla
Mayflower75 .!.: Ayyy göçüm deyip tekmeyi o an vursaydınız keşke..fiziksel olarak incelenmekten nefret ederim ya.. Genişletmek için tıkla... Pişmanım öyle bir şey yapmadığıma valla
D Dentist16 Üye Kayıtlı Üye 17 Ocak 2018 142 113 23 5 Temmuz 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Dentist16 #25 hizuran .!.: Densizmis kısaca umursamaya değmez. Takmayin hiç. Genişletmek için tıkla... Herkes aynaya baksa keşkeee ahh ahhh
hizuran .!.: Densizmis kısaca umursamaya değmez. Takmayin hiç. Genişletmek için tıkla... Herkes aynaya baksa keşkeee ahh ahhh
D Dentist16 Üye Kayıtlı Üye 17 Ocak 2018 142 113 23 5 Temmuz 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Dentist16 #26 Mayammm .!.: Korkunç biri kimse dna sında kac ırk barındırıyor bilemez zeka özürlü den kaç bir an önce Genişletmek için tıkla... Konuşmuyorum zaten artık psikolojisi bozuktu ya allah korudu
Mayammm .!.: Korkunç biri kimse dna sında kac ırk barındırıyor bilemez zeka özürlü den kaç bir an önce Genişletmek için tıkla... Konuşmuyorum zaten artık psikolojisi bozuktu ya allah korudu
D Dentist16 Üye Kayıtlı Üye 17 Ocak 2018 142 113 23 5 Temmuz 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Dentist16 #27 misishippi .!.: bencede sizin ırkınızı mezhebinizi laf altından sorgulamaya getirmiş. def et gitsin. Genişletmek için tıkla... Hayır düzgünce sorabilir merak ediyorsa çok kırıcı cümleler bunlar öküz herif
misishippi .!.: bencede sizin ırkınızı mezhebinizi laf altından sorgulamaya getirmiş. def et gitsin. Genişletmek için tıkla... Hayır düzgünce sorabilir merak ediyorsa çok kırıcı cümleler bunlar öküz herif
D Dentist16 Üye Kayıtlı Üye 17 Ocak 2018 142 113 23 6 Temmuz 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Dentist16 #28 Tokiarika23 .!.: Türkler sarışın ve mavi gozlumuymus? Önce gidip biraz tarih çalışsın . Bir daha da gorusmeyin hadsiz . Genişletmek için tıkla... Ben de içimden öyle demiştim. İnsan o an bir şey diyemiyor işte.. değer veriyordum o zaman
Tokiarika23 .!.: Türkler sarışın ve mavi gozlumuymus? Önce gidip biraz tarih çalışsın . Bir daha da gorusmeyin hadsiz . Genişletmek için tıkla... Ben de içimden öyle demiştim. İnsan o an bir şey diyemiyor işte.. değer veriyordum o zaman