Konuşmuyorum zaten artık. Ama kafama takıldı bazı şeyler sonradan yerine oturuyor. Burnumda hafif kemer var acaba o yüzden mi gözlük taktın mı diye sormuş olabilir miBence ruh hastasi, irkci hatta kafatasci bile cikabilir sana Kurt veya Arap yahut baska bir azinlik kokenli misin diye sormaya getirmis
Ben Afrikaliyim kardes de bir daha da gorusme bence
Konuşmuyorum onunla artık. Evet öküzdü kendisi. Çok kırıcı bir cümle değil miİnsanları rengine, ırkına, dinine, görünüşüne göre sınıflandıran bir öküzle berabersin üzgünüm
Konuşmuyorum zaten artık. Ama kafama takıldı bazı şeyler sonradan yerine oturuyor. Burnumda hafif kemer var acaba o yüzden mi gözlük taktın mı diye sormuş olabilir mi
Türkler sarışın ve mavi gozlumuymus?
Önce gidip biraz tarih çalışsın .
Bir daha da gorusmeyin hadsiz .
Aynen öyle bilmişlik taslamış. Ama iste onuda yanlış taslamış.Valla Kumanlar var bildigim sarisin baska da yok.Su an Orta Asya'da yasayan Kirgiz, Kazak vb Turklerde bile yok yani. Orta Asya halki Turku de, Cinlisi de siyah saclidir; genel olarak Asya halklarindan Rusya haric sarisin kimse yok zaten. Bu arkadas g.tunden uydurmus.
Güzel bir kız olduğumu düşünüyorum bu egoistlik değil çünkü tanımadığım onlarca insan farklı bir havan var diyor. Bu kötü bir şey olduğunu düşünmüyorum. Bende bununla geçirdiğim zamana acıyorum sadece o an insan kör oluyor sağır oluyorSizi eleştiri yağmuruna tutmuş resmen ezmek istemiş gibi bişey.
Beğenmediğini üstü kapalı söylemiş.
Muhtemelen sarışınlardan hoşlanıyo kendisi ve gözlük meselesini de burnunuzun kemerli oluşunu vurgulamak için açmış direk burnun da kemerli ıhh yapamamış.
Konuşmadığına sevindim çünkü bu kişi sürekli senin eksiğini kusurunu arayıp yüzüne vurur psikolojini bozardı dengesiz kendi 4 4 lükmüydü acaba.
Sinir oluyorum böylelerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?