- Konu Sahibi banahuzurgerek
git annene. eve yollamaz merak etme.orada iş ara. okulunu bitir bu pisliğede yol ver
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayır boşanmadim...ama annemle konusucam ve bi süre anneme gidicem
oo. yapamaz öyle şey. burası teksas değil. git polise o zamanben öyle dışarı çıksam bulur sürükleyerek eve getirir..bide üstüne beni herkese rezil eder...ama bende anladım eşime hiç bişey degmiyor
git annene. eve yollamaz merak etme.orada iş ara. okulunu bitir bu pisliğede yol ver
Bence de bitirin artık. Kendinize çeki düzen verin. Kimse vazgeçilmez değil! Gerekirse gerçekten boşanırsınız çünkü böyle bir adama dayanmak çok güç.bende zaten çekmeyi düşunuyorum kendimi...ama esimde şunun rahatlığı var ben er yada geç dayanamayıp konuşurum rahtligi içinde gidemem rahatlığı içinde..bu düşüncesini bititicem
böyle kızlara çok üzülüyorum ya. ne bekliyorlar. 3cü sayfa haberi olmayımıYa oky birak.Arkadasa yardim icin seferber olmustuk bi kayiplara karisti sonra ayni seyler yine...Ne akil vermeye geliyor ne baska biseye birak istedigini yapsin.dinlemeyecek ne de olsa.
unuttuğun bir şey daha var adame vlenmiş boşanmış huzurun ilk evliliği ve yaşı çok küçük birde zorla sık sık kendi çocuğuna baktırıyor hatta komple getirecekti çocukta küçük ve yaramaz hesap et artık..geçen bir konuda boşanmış bir erkek boşanmış bir kadının peşinden gitsin dediğimde 50 kişiden eleştiri yedim gereksizce..hanımlar boşanmış ya bekar erkek hakkımız değil mi dercesine saldırdılar..oysaki anlatmaya çalıştığım durum tam olarak huzurun ve huzur gibi bir kaç arkadaşın konusuydu..sen daha 1 yıllık evlisin. ve konularına baktımda,bu adam seni dövmüşte. hala ne bekliyorsun. adam sana hep kaba kuvvet kullanıyor hemde şiddet uyguluyor.
çalışöma diyor birde. evde onun dediğini yapan bir köle istiyor adam. çocuk falan yokken boşan bence.
şu konuna bak sana
Günaydın arkadaslar..
Dün eşimle o kadar şiddetli kavga ettik ki saçımdan geçerek sürükledi yerlerde attığı tokat ve tekmeleri solemiyorum bile...suan vücudumda morluklar var sol kolumu kaldiramiyfm bile..ve her yerim o kadar çok ağrıyor ki.. yerlerde tutam tutam saç topladım..ve ben bu adama yemek hazırladım meyve hazırladım dün gece...üstüne birde beni başka odada yatırdi... ben anneme bile gidemem çünkü gitsem beni geri yollar. Başka gidebilecegim ne amcam ne teyzem var malesef...suan tek düşüncem biraz zaman geçirip bi iş bulup çıkıp gitmek..allah aşkına soleyin ya ben hatalimiyim
Ne yani bu adam boşanmış bir kadınla evlenseydi, yaptıklarına katlanmak zorunda mı olacaktı iki tarafında ikinci evliliği olduğu için? Ya da çocuğuna zorla baktırmaya çalışması doğru mu olacaktı kadın dul olduğu için? Yanlışınıza kılıf uydurmaya çalıştıkça batıyorsunuz.unuttuğun bir şey daha var adame vlenmiş boşanmış huzurun ilk evliliği ve yaşı çok küçük birde zorla sık sık kendi çocuğuna baktırıyor hatta komple getirecekti çocukta küçük ve yaramaz hesap et artık..geçen bir konuda boşanmış bir erkek boşanmış bir kadının peşinden gitsin dediğimde 50 kişiden eleştiri yedim gereksizce..hanımlar boşanmış ya bekar erkek hakkımız değil mi dercesine saldırdılar..oysaki anlatmaya çalıştığım durum tam olarak huzurun ve huzur gibi bir kaç arkadaşın konusuydu..
hayır tabiki ama bekar bir kızın da bu kadar çekmesi mantıklı mı neden böyle yaralı gibi bu mevzuyu saptırıyorsunuz ben bunu anlamıyorum..yahju bu kız bekar bir erkekle evlenseydi yada çocuksuz bir adamla daha iyi değilmiydi..banahuzurgerek adlı üyenin en başından beri tüm konularına vakıf oalrak yorum yapıyorum ben ..sizde deneyin..yoksa boşanmışla boşanmış bekarla bekar diye takılmıyorum ama denklik denilenb bir şey var yahu..el insaf lütfen..yoksa benim en yakınım boşanmış boşanmışlara düşmanlığım yok şiddeti hiçbir şekilde meşrulaştırmıyorum...imkan yok böyle yorum yapmama..Ne yani bu adam boşanmış bir kadınla evlenseydi, yaptıklarına katlanmak zorunda mı olacaktı iki tarafında ikinci evliliği olduğu için? Ya da çocuğuna zorla baktırmaya çalışması doğru mu olacaktı kadın dul olduğu için? Yanlışınıza kılıf uydurmaya çalıştıkça batıyorsunuz.
Geçen yorumunuzda sapık mıdır nedir ne idüğü belirsiz bir adam gitsin boşanmış kadınların peşine takılsın demiştiniz. Siz neyin aklını veriyorsunuz çok merak ediyorum boşanın diyerek burada. Ya var ya burada boşanın vs demeyi biliyorsunuz ama sırf sizin gibi insanlar yüzünden bu kadınlar dul sıfatını almaktan korkuyorlar, işte elalem çevre ne derin örneği sizsiniz. Hemcinsinize en büyük kötülüğü sizin gibi düşünenler yapıyor. Bu işin boşanmışı, bekarı yok ya şu ayrımı kaldırın. Bekar bir erkekle evlenmiş olsaydı karakteri böyle olsaydı bu adamın ne fark edecekti? Karakter, yapı meselesi bu.hayır tabiki ama bekar bir kızın da bu kadar çekmesi mantıklı mı neden böyle yaralı gibi bu mevzuyu saptırıyorsunuz ben bunu anlamıyorum..yahju bu kız bekar bir erkekle evlenseydi yada çocuksuz bir adamla daha iyi değilmiydi..banahuzurgerek adlı üyenin en başından beri tüm konularına vakıf oalrak yorum yapıyorum ben ..sizde deneyin..yoksa boşanmışla boşanmış bekarla bekar diye takılmıyorum ama denklik denilenb bir şey var yahu..el insaf lütfen..yoksa benim en yakınım boşanmış boşanmışlara düşmanlığım yok şiddeti hiçbir şekilde meşrulaştırmıyorum...imkan yok böyle yorum yapmama..
birde üyeler birbirini eleştirebilir ama üslubunca,kelimelerimizi dikkatli seçelim lütfen...nere batıyorum?Ne yani bu adam boşanmış bir kadınla evlenseydi, yaptıklarına katlanmak zorunda mı olacaktı iki tarafında ikinci evliliği olduğu için? Ya da çocuğuna zorla baktırmaya çalışması doğru mu olacaktı kadın dul olduğu için? Yanlışınıza kılıf uydurmaya çalıştıkça batıyorsunuz.
zaten bu kısmet işi. 2 bekar evlenir adam manyak çıkar.hayır tabiki ama bekar bir kızın da bu kadar çekmesi mantıklı mı neden böyle yaralı gibi bu mevzuyu saptırıyorsunuz ben bunu anlamıyorum..yahju bu kız bekar bir erkekle evlenseydi yada çocuksuz bir adamla daha iyi değilmiydi..banahuzurgerek adlı üyenin en başından beri tüm konularına vakıf oalrak yorum yapıyorum ben ..sizde deneyin..yoksa boşanmışla boşanmış bekarla bekar diye takılmıyorum ama denklik denilenb bir şey var yahu..el insaf lütfen..yoksa benim en yakınım boşanmış boşanmışlara düşmanlığım yok şiddeti hiçbir şekilde meşrulaştırmıyorum...imkan yok böyle yorum yapmama..
hanımefendi başka konularla ilgili polemiğe girmek ban sebebidir size başka cevap vermeyeceğim.bu arada boşanmış kadının peşine takılsın sapıklık yapsın değil o cümle..takılacak madem o kadar araştırmış kendi gibi birinin peşine takılsındı..neyse algılanamayacak açıklamalar yapmayacağım artık.Geçen yorumunuzda sapık mıdır nedir ne idüğü belirsiz bir adam gitsin boşanmış kadınların peşine takılsın demiştiniz. Siz neyin aklını veriyorsunuz çok merak ediyorum boşanın diyerek burada. Ya var ya burada boşanın vs demeyi biliyorsunuz ama sırf sizin gibi insanlar yüzünden bu kadınlar dul sıfatını almaktan korkuyorlar, işte elalem çevre ne derin örneği sizsiniz. Hemcinsinize en büyük kötülüğü sizin gibi düşünenler yapıyor. Bu işin boşanmışı, bekarı yok ya şu ayrımı kaldırın. Bekar bir erkekle evlenmiş olsaydı karakteri böyle olsaydı bu adamın ne fark edecekti? Karakter, yapı meselesi bu.
huzur için olmamış maalesef bende orasındayım ..istisnalar tabiki var mesela @vivelamour arkadaşım bak onuda biliyorum kocasının ilk evliliği hatta yaşı küçük ama mutlular Allah bozmasın ,ama istisnalar dışında huzur arkadaş gibi binlerce konu ben orasındayım işte canım..zaten bu kısmet işi. 2 bekar evlenir adam manyak çıkar. ama aDm boşanmıştır tekrar evlenir karısını el üstünde tutar. bu belli olmaz. mesela benim bir arkadaşımın 2ci evliliği. kocasının ilk. ve ben böyle birbirini seven çift görmedim. Allah bozmasın. kıstas değil bunlarr