ne denir ki

kevserrrrr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
206
236
113
Her gün binlercesini duyduğum Gökhan dan bu sabah duyduğum hayvana hayvan gibi davranılır sözü beni neden üzdü ki . Hal bu ki, hiç bir şeyine sözüne şaşırmaya alışmıştım duygusuzlaşmıştım.
İşe gitmek için bindiğim minibüste sadece şu cümleleri kurdum kafamda . Allah ım duyduklarım artık benim zoruma gitmiyor gitmiyor da ,senin de mi zoruna gitmiyor yarattığın insana hayvan deyip hayvan muamelesi yapılması.
yetmez mi artık ....

Kendisi neymiş peki?

Bu nasıl bir karaktersizliktir ya.
Anlayamıyorum gerçekten. Insan ömrünü geçireceği birine nasıl böyle şeyler söyleyebiliyor.

O zaman sizde hayvana hayvan gibi davranıp vurun kicina tekmeyi ...

Çocuklara annesi bakmaya devam etsin.Sen de ayrıl bi düzen kur.Sonra çocuklarını alırsın.

çocuklarımın büyümesini keza annesi bakıyor.ve benim ailem yok ve işim askıda hatta çıkartacaklardı bu sebeplerden acıyıp başka göreve verdiler .
Ozaman kadin sığınma evine başvurun oraya gidin ama bu adamı çekmeyin bu adama katlanmayin sizinle uyumayan ayrı odada takılan teli eliden dusmeyen size psikolojik şiddet uyguyalayan ve dayak olan bu evliliği yürütmeyin. ..

Ozaman kadin sığınma evine başvurun oraya gidin ama bu adamı çekmeyin bu adama katlanmayin sizinle uyumayan ayrı odada takılan teli eliden dusmeyen size psikolojik şiddet uyguyalayan ve dayak olan bu evliliği yürütmeyin. ..
onu da araştırdım. devlette ne düzgün ki. dedim ya çocukların en azından ilk okullarını bitirmelerini bekleyeceğim böyle plan yaptım

onu da araştırdım. devlette ne düzgün ki. dedim ya çocukların en azından ilk okullarını bitirmelerini bekleyeceğim böyle plan yaptım
Ama Kevser hanim sizde bi degisiksiniz gerçekten .. devlette ne düzgünki diyorsunuz peki sizin evde ne düzgün? Hangisi normal? Eşinizin sizden ayrı odada elinde telle takılmasımı? Sizle uyumamasimı? Size psikolojik şiddet uygulamasimi? Size dayak atmasimi yoksa sizi Hayvan yerine koymasimi hangisi normal ve düzgün!

Ama Kevser hanim sizde bi degisiksiniz gerçekten .. devlette ne düzgünki diyorsunuz peki sizin evde ne düzgün? Hangisi normal? Eşinizin sizden ayrı odada elinde telle takılmasımı? Sizle uyumamasimı? Size psikolojik şiddet uygulamasimi? Size dayak atmasimi yoksa sizi Hayvan yerine koymasimi hangisi normal ve düzgün!
yorumsuz

Back
X