İyi akşamlar.. Benim bi yaram var kızlar, ara ara sızlıyor. Bi yıl kadar süren sancılı bi ilişkiden bahsediyorum. Birçok şey oldu, ayrıldık, büyük konuşmak istemiyorum ama asla geri dönüşü olmayan niro ayrılık. Yine büyük konuşmayayım ama, kapımda yatsa affetmem, ama işte sızlıyor ara ara. Bi bakışı bi gülüşü geliyor aklıma. Neden oluyor hiç bilmiyorum geriye dönüp bakmayı sevmem, yaşadıklarım iyi ya da kötü bana bişeyler katmıştır der önüme bakarım lakin bu kez topallıyor muyum? Sevmek sevilmek güzel duygular, bu duyguların eksikliğinden mi böyle hissediyorum? Ama bu benim seçimim kızlar, hayatıma dahil edebileceğim birçok aday var her istesem, ama kendimi hazır hissetmiyorum derslerime adamak istiyorum bir süre, öyleyse neden oluyor bu his? İlk ayrıldığımız zamanlar iyiydim çok, zamanla oluştu bu his. Üstelik eminim bir dolu kız vardır şimdi onun çevresinde. Bazen onu ln beni özlediğini hissediyorum, çok enteresan değil mi? Garip, hissediyorum işte tarif edilemez. Söylenecek şeyler varmış gibi hissediyorum. Ben neden böyle hissediyorum? Sevgiler..