- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi poncikbirgelincik
-
O erkek nasıl insanmış öyle. Kız arkadaşıyla yaptığı konuşmaları neden size gönderiyor. Hadi gönderdi siz niye kabul ediyorsunuz ki.
İki kişi arasındaki konuşmanın üçüncü kişiyle ilgisi ne olabilir. Ben olsam diğer kızın yerinde hemen bitiririm ilişkimi.
Özel olsa da olmasada, iki kişinin konuşmasının bir diğer kişiye gönderilmesi ahlaki değildir. Birde konunun sonuna emojiler koyarak dalganızı geçmişsiniz.Kız arkadaşıyla yaptığı özel bi konuşma değil, kızı bende tanıyorum platonik naber nasılsın tarzı bi konuşma özel bişey olsa zaten göndermez.
Ortada bitecek bi ilişki de yok zaten
Hakkaten erkek arkadaşında mezhebi genişmiş ha
Benle konuşcak, arkadaşına SS atıcak.. kız veya erkek farketmez ergenlik ötesi.
Özel olsa da olmasada, iki kişinin konuşmasının bir diğer kişiye gönderilmesi ahlaki değildir. Birde konunun sonuna emojiler koyarak dalganızı geçmişsiniz.
Havadan sudan konuşmalarda olsa neden bir başkasına gönderilmek istenir ki.
Komik değil çok ama çok çirkin bir olay bu. Ben buna böyle bakarım.
Ya ben burda ters bişey göremiyorum ortada bi gönül ilişkisinden doğan bi konuşma yok, naber nasılsın vs. ilişkileri yok yani
hiç dürütçe bir davranış değil denir
iki kişinin özeli bir başkasıyla paylsşılmaz
aynı şeyi karşı taraf yapsa hoş olurmuydu
Sizin görüşünüz saygı duyuyorumOlsun cnim mesele o değil ki iki kız arkadaşın bile konuşmalarını birbirlerine bu şekilde iletmesi abes yani
ahlaki çöküş diyorum ben çekiliyorumAynı şeyi karşı tarafta yapıyor
Aynı şeyi karşı tarafın yapıyor olması o hatayı sizin de yapmanızı gerektirmez.Aynı şeyi karşı tarafta yapıyor
Peki size neden "naber nasilsin " tarzi konusmalarini gondermek istedi ki ? Okunmaya deger bi sey yoksa ne alaka yaniYa ben burda ters bişey göremiyorum ortada bi gönül ilişkisinden doğan bi konuşma yok, naber nasılsın vs. ilişkileri yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?