• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne denir?

Kız arkadaşıyla yaptığı özel bi konuşma değil, kızı bende tanıyorum platonik naber nasılsın tarzı bi konuşma özel bişey olsa zaten göndermez.
Ortada bitecek bi ilişki de yok zaten
Aşık oldugu demişsiniz? sizden fikir almak amacli mi gönderdi .platonik miş ya
Daha dogrusu gönderemedi :KK48:

Kız arkadaşıyla yaptığı özel bi konuşma değil, kızı bende tanıyorum platonik naber nasılsın tarzı bi konuşma özel bişey olsa zaten göndermez.
Ortada bitecek bi ilişki de yok zaten
Ne olursa olsun esimin kiz arkadasimdan gelen normal bir naber mesajini bile habersiz okumasi hosuma gitmez.

iyi olmus bence..insallh kizda baskasina gonderecekken kendine gonderildigini tahmin eder.baskalarinin mesajlarini merak etmeyin sonra basiniza patlar.insanlarin herseyini bilmek iyi birsey degildir.iyi olmus o cocuga.boyle erkeklere cok kiziyorum ne bu böyle yaa..

iyi olmus bence..insallh kizda baskasina gonderecekken kendine gonderildigini tahmin eder.baskalarinin mesajlarini merak etmeyin sonra basiniza patlar.insanlarin herseyini bilmek iyi birsey degildir.iyi olmus o cocuga.boyle erkeklere cok kiziyorum ne bu böyle yaa..

O atmasa kız arkadaşım atacak veya yanyanayken okutacaktı. Anlamıyrum sız hıc mı yakın arkadasınıza konusma okutmadınız. Ben güvendiğim arkadaşıma okutabılırım fikir almak amaçlı bi kötülük göremiyorum

O atmasa kız arkadaşım atacak veya yanyanayken okutacaktı. Anlamıyrum sız hıc mı yakın arkadasınıza konusma okutmadınız. Ben güvendiğim arkadaşıma okutabılırım fikir almak amaçlı bi kötülük göremiyorum
tabi kendime ait bir fikrim yoksa ve ya kafam karisiksa sorabilirim ama okutmam.heleki bir erkegin bunu yapmasi bence cok ayip ve o kiza saygisizca bir davranis.sizin sevgilinize attiginiz mesaji arkadasina okutsa bir mahsuru yoksa problemde yoktur.ben fikrimi soyledim bana ters.benim sevgilim yapsaydi kendi aklin yokmu baskasinin yorumuylami iliskimize yon vereceksin derdim.ve o insanin yuzune bakmazdim bir daha..tekrar diyorum. iyi olmus..

Back
X