ne denirki bu durumda

balkonkusu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2010
2.064
140
163
Kastamonu
merhabalar kk arkadaşlarım malesef burdan başka konuşacak dertleşecek yerim kimsem yok..
konuya gelecek olursam neresinden tutarsanzı elinizde kalıyo ..çok yakın bi akrabamızın kızı netten tanıştığı biriyle kaçtı ve bu kişi evlenmiş boşanmış kendisindende 20 yaş büyük ve kızımız konuşma engelli...
ve aile kızı çok şımarttığı için kızı naparsa yapsın affediyolar kızın ailesinden kimseye ne saygıısı var nede sevgisi sadece maddi anlamda ve işi düştüğü için ailesini resmen kullanıyo..ve şimdide tekrar ailesiyle barışıyo ve bnde buna karşıyım ...neden derseniz en azından ailesinin kıymetini anlasın başkalarının yanında yaşayınca zorlukları öğrensin istiyorum ..en azından üstünden biraz zaman geçsin burnu sürtsün ailesinin kymetini anlasın diye..sizce haksızmıyım...ayrıntıları anlatsam sayfalar yetmez o nedenle kısa tutmaya çalıştım sorunuz olursa cevaplarım ...şimdiden teşekkürler..

Ne kadarda akrabam olsa baskasinin aile iliskisine mudahil olmak istemem anasi var babasi var beni ilgilendirmez derdim disardan bi yorumda bulunmaniz yanlis anlasilip tepki cekebilir aile kizini oyle alistirmis tavir tepki koymamis kizda kullanmis onlari anlattiginz kadariyla suan sizin bisey demenizde biseyleri degistirmez

Ben buna karsiyim derken ? Kiz onlarin kizi aile ise kizin ailesi...durum gercekten cok cirkin olmus kizda sonra basini cok taslara vurur ama siz neden cok dert ettiniz cokmu yakininiz bu kisi

evet çok yaınımız ..bnm dert etmem hem bizi dinlemiyolar şöle yapın böle yapın dediğimizde ..başlarına bi hal gelincede bize geliyolar yardımcı olun diye..kız çünki çok saygısız babaya anneye dedeye karşı en ufak bi saygısı yok..

Ne kadarda akrabam olsa baskasinin aile iliskisine mudahil olmak istemem anasi var babasi var beni ilgilendirmez derdim disardan bi yorumda bulunmaniz yanlis anlasilip tepki cekebilir aile kizini oyle alistirmis tavir tepki koymamis kizda kullanmis onlari anlattiginz kadariyla suan sizin bisey demenizde biseyleri degistirmez

değiştirmiyo zaten yine bildiklerini okuyolar ..ama sonra işler karışınca bize geliyolar yardımcı olun diye.

kız kaç yasında ? böyle bir davranışta bulunduğuna göre bir hayli küçük herhalde... bence ne olursa olsun aile ile arasına girmeyın bu konuda yorum yapmayın sonra herkes iyi olur arada siz kötü olursunuz

Valla yorumlar bak ayni tarzda kendi kardesim degilse bende uzak dururum kimseye analigi babaligi cocuguna nasil davranmasi gerektigini ogretcek degilim bide kendime onumu dert etcek gelip sizden akil isterlersede kendiniz bilirsiniz tavir koyup mesafe kiymazsaniz dahacok aglarsiniz der bidahada uzak dururum herkesin derdi kendine buyuk sizin yapabilcek hic biseyiniz yok

anlatamadım heralde işler umdukları gibi gitmeyince bize geliyolar yardımcı olun diye..

işte bende onu diyorum gelsinler konuşsunlar ama karışmayı siz bilirsiniz sizin evladınız biz nedesek olmaz , gibi cümleler kurun gönderin diyorum , iyi olur biz yaptık kötü olur sizi dinledik olur

merhabalar kk arkadaşlarım malesef burdan başka konuşacak dertleşecek yerim kimsem yok..
konuya gelecek olursam neresinden tutarsanzı elinizde kalıyo ..çok yakın bi akrabamızın kızı netten tanıştığı biriyle kaçtı ve bu kişi evlenmiş boşanmış kendisindende 20 yaş büyük ve kızımız konuşma engelli...
ve aile kızı çok şımarttığı için kızı naparsa yapsın affediyolar kızın ailesinden kimseye ne saygıısı var nede sevgisi sadece maddi anlamda ve işi düştüğü için ailesini resmen kullanıyo..ve şimdide tekrar ailesiyle barışıyo ve bnde buna karşıyım ...neden derseniz en azından ailesinin kıymetini anlasın başkalarının yanında yaşayınca zorlukları öğrensin istiyorum ..en azından üstünden biraz zaman geçsin burnu sürtsün ailesinin kymetini anlasın diye..sizce haksızmıyım...ayrıntıları anlatsam sayfalar yetmez o nedenle kısa tutmaya çalıştım sorunuz olursa cevaplarım ...şimdiden teşekkürler..
Buna siz mi karar vereceksiniz? Baskalarinin hayatlarina mudahale hakkini nereden buluyorsunuz? Bence kizdan cok siz simariksiniz!!! Anlattiginiz seyler sizi hic mi hic ilgilendirmez

aile size fikir danıştı mı,konudan size ne ki ?

yası da daha küçükmüş bi cahillik etmiş aile sırt çevirirse iyice bocalar

benm takıldığım yer kızın kaçması değil zaten ailesine karşı tavırları yaptığı terbiyesizlikler ve saygısızlığı ..
yoksa bnde diyorum bi cahillik etmiş karşısındaki kandırmış etmiş oralara bişey dediğim yok..

Bu olay sizi aşar karışmayın.ailesi affediyorsa yada kız ailesine saygısızsa sizi ilgilendirmez.hoşlanmıyorsanız görüşmeyin

Sizin evladınız olmadığı için neden affettiklerini anlayamazsınız..
Karşı çıkmaya da hakkınız yok..
Benim de var böyle bi tane sizin gibi arkadaşım..
Onunla dertleşiyorum diye herşeyi çok biliyormuş gibi ben ona karşıyım bunu böyle yapma diyen..
Benim duygularım, benim kararım..
Derdimi paylaştım diye karar verme hakkını da vermiyorum ya..

Buna siz mi karar vereceksiniz? Baskalarinin hayatlarina mudahale hakkini nereden buluyorsunuz? Bence kizdan cok siz simariksiniz!!! Anlattiginiz seyler sizi hic mi hic ilgilendirmez

valla kusura bakmayında dedesinin suratına tüküren bi torun babasına kumanda fırlatan birisimi şımarıktır yoksa her başları sıkıştığında yardımcı olanlarmı. şımarıktır..

Back
X