- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi balkonkusu
seni ilgilendiren kısmı bulamadım. milletin aile meselelerine karışmayın. onlar karışmanızı istiyosa da karışmayın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah sabirlar versin ailesine..merhabalar kk arkadaşlarım malesef burdan başka konuşacak dertleşecek yerim kimsem yok..
konuya gelecek olursam neresinden tutarsanzı elinizde kalıyo ..çok yakın bi akrabamızın kızı netten tanıştığı biriyle kaçtı ve bu kişi evlenmiş boşanmış kendisindende 20 yaş büyük ve kızımız konuşma engelli...
ve aile kızı çok şımarttığı için kızı naparsa yapsın affediyolar kızın ailesinden kimseye ne saygıısı var nede sevgisi sadece maddi anlamda ve işi düştüğü için ailesini resmen kullanıyo..ve şimdide tekrar ailesiyle barışıyo ve bnde buna karşıyım ...neden derseniz en azından ailesinin kıymetini anlasın başkalarının yanında yaşayınca zorlukları öğrensin istiyorum ..en azından üstünden biraz zaman geçsin burnu sürtsün ailesinin kymetini anlasın diye..sizce haksızmıyım...ayrıntıları anlatsam sayfalar yetmez o nedenle kısa tutmaya çalıştım sorunuz olursa cevaplarım ...şimdiden teşekkürler..
Pekala o zaman. Siz de burada bizimle dertlesip bizden akil danistiginiza gore biz de size dayatmalar yapabiliriz.evet efendim danıştı özellikle kızları okulda sorun çıkardığında araba lazım olduğunda para lazım olduğunda gelecek misafirlerine hizmet edileceği zaman .bilmem anlatabildimmi
valla kusura bakmayında dedesinin suratına tüküren bi torun babasına kumanda fırlatan birisimi şımarıktır yoksa her başları sıkıştığında yardımcı olanlarmı. şımarıktır..
Kızcağız kendine kötlük yapıyor, sen daha kötü olsun istiyorsun. Kızın iyi ki her hatasında sığınabileceği bir ailesi var. Başına daha büyük belalara sokmaktan kurtuluyor böylelikle. Sen o kızı pek sevmiyorsun bana kalırsa.merhabalar kk arkadaşlarım malesef burdan başka konuşacak dertleşecek yerim kimsem yok..
konuya gelecek olursam neresinden tutarsanzı elinizde kalıyo ..çok yakın bi akrabamızın kızı netten tanıştığı biriyle kaçtı ve bu kişi evlenmiş boşanmış kendisindende 20 yaş büyük ve kızımız konuşma engelli...
ve aile kızı çok şımarttığı için kızı naparsa yapsın affediyolar kızın ailesinden kimseye ne saygıısı var nede sevgisi sadece maddi anlamda ve işi düştüğü için ailesini resmen kullanıyo..ve şimdide tekrar ailesiyle barışıyo ve bnde buna karşıyım ...neden derseniz en azından ailesinin kıymetini anlasın başkalarının yanında yaşayınca zorlukları öğrensin istiyorum ..en azından üstünden biraz zaman geçsin burnu sürtsün ailesinin kymetini anlasın diye..sizce haksızmıyım...ayrıntıları anlatsam sayfalar yetmez o nedenle kısa tutmaya çalıştım sorunuz olursa cevaplarım ...şimdiden teşekkürler..
evet efendim danıştı özellikle kızları okulda sorun çıkardığında araba lazım olduğunda para lazım olduğunda gelecek misafirlerine hizmet edileceği zaman .bilmem anlatabildimmi