ne denirki bu durumda

Başkalarının dertlerini dert edinebilirsiniz uzulebilirsiniz ama karışmayın.
Benim sahsen kendime gore bir sürü sorunum varken bir de benimle alakasiz seylere kafa yoramazdim. Nasil isterse oyle yapsinlar.

haksızsın.

aile olmak bunu gerektirir, ne yanlış yaparsa yanında olur ki kız çok da büyük değilmiş.

aile yanında olmadığı zaman yanlışlar çoğalır zaten.

Boşversene sen. bırak kızın durumu iyi değil. barışırsa barışsın. en yakın zamanda dayak yiyip gelecek eve. bak buraya yazdım. akıllanmasını istiyorsan aileden de kızdan da uzak dur.

merhabalar kk arkadaşlarım malesef burdan başka konuşacak dertleşecek yerim kimsem yok..
konuya gelecek olursam neresinden tutarsanzı elinizde kalıyo ..çok yakın bi akrabamızın kızı netten tanıştığı biriyle kaçtı ve bu kişi evlenmiş boşanmış kendisindende 20 yaş büyük ve kızımız konuşma engelli...
ve aile kızı çok şımarttığı için kızı naparsa yapsın affediyolar kızın ailesinden kimseye ne saygıısı var nede sevgisi sadece maddi anlamda ve işi düştüğü için ailesini resmen kullanıyo..ve şimdide tekrar ailesiyle barışıyo ve bnde buna karşıyım ...neden derseniz en azından ailesinin kıymetini anlasın başkalarının yanında yaşayınca zorlukları öğrensin istiyorum ..en azından üstünden biraz zaman geçsin burnu sürtsün ailesinin kymetini anlasın diye..sizce haksızmıyım...ayrıntıları anlatsam sayfalar yetmez o nedenle kısa tutmaya çalıştım sorunuz olursa cevaplarım ...şimdiden teşekkürler..
Allah sabirlar versin ailesine..

Evet çok büyük bir hata yapmış ama ailesi doğru olanı yapıyor burnu sürtsün diye 40 yaşında ki adamı çekmesine hangi annenin babanın gönlü elverir. Siz karışmayın bence.

evet efendim danıştı özellikle kızları okulda sorun çıkardığında araba lazım olduğunda para lazım olduğunda gelecek misafirlerine hizmet edileceği zaman .bilmem anlatabildimmi
Pekala o zaman. Siz de burada bizimle dertlesip bizden akil danistiginiza gore biz de size dayatmalar yapabiliriz.
-Bu aile size gelip derdini actiginda sirtini sivazlayip teselli edeceksiniz!
-Kesinlikle fikrinizi beyan etmeyeceksiniz!
-Size birsey sorulmadan konusmayacaksiniz! vs. vs.
Hos oldu mu sizce?

Bu durum sizi zerre ilgilendiren bir durum değil... Şahsen benim çocuğumun davranış sorunları sadece beni ve babasını ilgilendirir...
Her sorunları olduğunda size geliyorlarsa sizde nazik bir dille reddedin.
Onlar ana baba her koşulda evlatlarını affetmeye hazırlar ...

Onun adına Evlat demişler , naparsa yapsın vazgeçilmiyor.
Öyle burnu sürtsün diye ateşe atılacak bişey değil.
İçi yansa da benim yavrum neden böyle diye yine de seve seve bağrına basacaklar başka yolu yok.

valla kusura bakmayında dedesinin suratına tüküren bi torun babasına kumanda fırlatan birisimi şımarıktır yoksa her başları sıkıştığında yardımcı olanlarmı. şımarıktır..

O öyle yapıyorsa tükürüyorsa bişileri fırlatıyorsa öyle yetiştirildiği içindir..

merhabalar kk arkadaşlarım malesef burdan başka konuşacak dertleşecek yerim kimsem yok..
konuya gelecek olursam neresinden tutarsanzı elinizde kalıyo ..çok yakın bi akrabamızın kızı netten tanıştığı biriyle kaçtı ve bu kişi evlenmiş boşanmış kendisindende 20 yaş büyük ve kızımız konuşma engelli...
ve aile kızı çok şımarttığı için kızı naparsa yapsın affediyolar kızın ailesinden kimseye ne saygıısı var nede sevgisi sadece maddi anlamda ve işi düştüğü için ailesini resmen kullanıyo..ve şimdide tekrar ailesiyle barışıyo ve bnde buna karşıyım ...neden derseniz en azından ailesinin kıymetini anlasın başkalarının yanında yaşayınca zorlukları öğrensin istiyorum ..en azından üstünden biraz zaman geçsin burnu sürtsün ailesinin kymetini anlasın diye..sizce haksızmıyım...ayrıntıları anlatsam sayfalar yetmez o nedenle kısa tutmaya çalıştım sorunuz olursa cevaplarım ...şimdiden teşekkürler..
Kızcağız kendine kötlük yapıyor, sen daha kötü olsun istiyorsun. Kızın iyi ki her hatasında sığınabileceği bir ailesi var. Başına daha büyük belalara sokmaktan kurtuluyor böylelikle. Sen o kızı pek sevmiyorsun bana kalırsa.

Sizi ilgilendirmiyor. Size geliyorlarsada kusura bakmayın biz vereceğimiz akılı başta vermiştik dersiniz. Onun dışında ki hiç bir hareket davranış sizi zerre ilgilendirmez

evet efendim danıştı özellikle kızları okulda sorun çıkardığında araba lazım olduğunda para lazım olduğunda gelecek misafirlerine hizmet edileceği zaman .bilmem anlatabildimmi

İşte bütün bunlar size her türlü hakkı doğurmuyor..
Sizden destek istemişler yardım istemişler..
Keşke yardım etmeseydiniz de bu kadar söz sahibi olma düşüncesine kapılmasaydınız..

Back
X