ne dersiniz?

butterfly effect

Guru
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2014
314
108
303
Arkadaşlar iyi akşamlar.Şimdi arkadaşımın sevdiği biri var ve karşı tarafın bir ilişkisi var.Arkadaşımın anlattığına göre sevdiği çocukla kız arkadaşı önceden çıkmışlar sonra bir ara ayrılıp tekrar beraberliğe başlamışlar.Fakat sürekli bir dargın bir barışıklarmış sürekli tartışıyorlarmış.Ama benim arkadaşımın gönlü ferman dinlemiyor..ne yapmasını öneririsiniz??
 
Bence bir süre beklesin nasılolsa ayrılacaklar gibi duruyor. Bir de bu kişinin arkadaşına ilgisi var mı acaba? Ayrıldıktan sonra başkasıyla da olabilir çünkü.
arkadaşıma yakın davranıyor ve bana göre onun bazı tavırları hoşuna gidiyor olmalı ben de aynı ortamda bulunma imkanı yakalamıştım oradan biliyorum.Peki sizce ciddi düşünüyorlar mıdır yani geleceğe dair planları var mıdır birlikteliği olan bu iki insanın?Kafalarımız gerçekten çok karışık..
 
ilişkisi varsa tabi ki bakmayacak, bir dargın bir barışık olmaları kimseyi ilgilendirmez, belki onlar böyle mutlu !!!

dip not: yaşlar küçük galiba.. "çıkmak" falan :)
 
arkadaşım ilişkisi olduğunu öğrendiğinden beri zaten araya mesafe koydu.
Çok da doğru yapmış. Bazı erkekler sevgilileriyle sorunları olduğunda başkalarından ilgi görmek hoşlarına gidiyor. Arkadaşın da ilgi gösterirse sonra üzülebilir. En iyisi karşı tarafın hareketlerini gözlemlemek. Arkadaşına karşı hisleri gerçekse zaten ayrılık kararını alıp ona gelir.
 
Sanırım en güzeli zamana bırakmak
 

ilişkisi varsa eğer geri çekilicek. ayrılıp barışıyorlarmış sürekli.demekki birbirlerini seviyor karşı taraf. bunu bahane göstermesin arkadaşınız geri çekilsin
 
en yakın arkadaşı gibi davransın normal arkadaşlık kursun çocuk diğerinden ayrılınca ona yakınlık duycaktır. ama şimdiden aşık olduğunu belli ederse çocukdan ters tepki alabilir . benim ilişkimde sevgilim başka biriyleydi ve hiç biribirmizi o yönden sevmiyoduk yani bende ona yakınlık duymuyodum hatta bir gün bi başka ortak arkadaşımız benim için eğer yakınlık duyuyursa sana kesin ilgi duyuyordur demiş ve beni bi akşam kahve içmeye davet etti ve eğer böyle bi düşüncen varsa arkdaşılığımızı bitirelim benim bi ilişkim var demişdi düşünün yani ama sonra ayrıldı ama bizim arkadaşlığımız hiç bitmedi ve ilişkimiz başladı çok şükür gayette iyiyiz ALLAH dan eski sevgilisini hiç tanımıyorum yani arkadaşlık gibi bi durumumuz yoktu.
 
beklesin derim malum böyle sık sık ayrılıp bir türlü kopamayan çok çift var .alışkanlık haline gelmiş de olabilir ayrılmaları bunu kızın ağzından ya da çocuktan net öğrenirsiniz sorabilirseniz sonuçta ikisi bizden daha ii bilir
 
Bu gönlü ferman dinlemiyor lafı da beni öldürüyor. Aynı seyin kendi sevgilisine yapıldığını düşünsün
 
İlişkiler zaten bir küs bir barışık gider.O insanların da gönülleri var.Kendine sevgilisiz birini bulsun.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…