- 13 Aralık 2014
- 314
- 108
- 303
- Konu Sahibi butterfly effect
-
arkadaşıma yakın davranıyor ve bana göre onun bazı tavırları hoşuna gidiyor olmalı ben de aynı ortamda bulunma imkanı yakalamıştım oradan biliyorum.Peki sizce ciddi düşünüyorlar mıdır yani geleceğe dair planları var mıdır birlikteliği olan bu iki insanın?Kafalarımız gerçekten çok karışık..Bence bir süre beklesin nasılolsa ayrılacaklar gibi duruyor. Bir de bu kişinin arkadaşına ilgisi var mı acaba? Ayrıldıktan sonra başkasıyla da olabilir çünkü.
arkadaşım ilişkisi olduğunu öğrendiğinden beri zaten araya mesafe koydu.ilişkisi varsa tabi ki bakmayacak, bir dargın bir barışık olmaları kimseyi ilgilendirmez, belki onlar böyle mutlu !!!
evet ilk baştaki postumda yaşı söylemeliydim sanırım.25 li yaşlar..evet yaş kaç buda önemli?
Çok da doğru yapmış. Bazı erkekler sevgilileriyle sorunları olduğunda başkalarından ilgi görmek hoşlarına gidiyor. Arkadaşın da ilgi gösterirse sonra üzülebilir. En iyisi karşı tarafın hareketlerini gözlemlemek. Arkadaşına karşı hisleri gerçekse zaten ayrılık kararını alıp ona gelir.arkadaşım ilişkisi olduğunu öğrendiğinden beri zaten araya mesafe koydu.
Sanırım en güzeli zamana bırakmakÇok da doğru yapmış. Bazı erkekler sevgilileriyle sorunları olduğunda başkalarından ilgi görmek hoşlarına gidiyor. Arkadaşın da ilgi gösterirse sonra üzülebilir. En iyisi karşı tarafın hareketlerini gözlemlemek. Arkadaşına karşı hisleri gerçekse zaten ayrılık kararını alıp ona gelir.
Arkadaşlar iyi akşamlar.Şimdi arkadaşımın sevdiği biri var ve karşı tarafın bir ilişkisi var.Arkadaşımın anlattığına göre sevdiği çocukla kız arkadaşı önceden çıkmışlar sonra bir ara ayrılıp tekrar beraberliğe başlamışlar.Fakat sürekli bir dargın bir barışıklarmış sürekli tartışıyorlarmış.Ama benim arkadaşımın gönlü ferman dinlemiyor..ne yapmasını öneririsiniz??
aynen zamanzaman.....
Bu gönlü ferman dinlemiyor lafı da beni öldürüyor. Aynı seyin kendi sevgilisine yapıldığını düşünsünArkadaşlar iyi akşamlar.Şimdi arkadaşımın sevdiği biri var ve karşı tarafın bir ilişkisi var.Arkadaşımın anlattığına göre sevdiği çocukla kız arkadaşı önceden çıkmışlar sonra bir ara ayrılıp tekrar beraberliğe başlamışlar.Fakat sürekli bir dargın bir barışıklarmış sürekli tartışıyorlarmış.Ama benim arkadaşımın gönlü ferman dinlemiyor..ne yapmasını öneririsiniz??
aaa süpper bi bakış açısı aynen bir de böyle düşünmek lazımBu gönlü ferman dinlemiyor lafı da beni öldürüyor. Aynı seyin kendi sevgilisine yapıldığını düşünsün
İlişkiler zaten bir küs bir barışık gider.O insanların da gönülleri var.Kendine sevgilisiz birini bulsun.Arkadaşlar iyi akşamlar.Şimdi arkadaşımın sevdiği biri var ve karşı tarafın bir ilişkisi var.Arkadaşımın anlattığına göre sevdiği çocukla kız arkadaşı önceden çıkmışlar sonra bir ara ayrılıp tekrar beraberliğe başlamışlar.Fakat sürekli bir dargın bir barışıklarmış sürekli tartışıyorlarmış.Ama benim arkadaşımın gönlü ferman dinlemiyor..ne yapmasını öneririsiniz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?